Fashion

Mijn favoriete Badpakken die de show stelen

badpak beautytag

Badpakken. De dagen worden langer, het eigenlijke zwemseizoen staat voor de deur en het water roept. Een klassiek badpak of bikini raakt nooit uit de mode, maar de zomer van 2022 brengt een nieuwe reeks leuke zwemtrends om te proberen. Van comfort-first stijlen tot sexy hoog uitgesneden pakken en meer. De badpakken en bikini’s dienen dit jaar vaak als multi-inzetbare stukken voor je capsule-vakantiegarderobe. Ik draag bijvoorbeeld graag een badpak met een lange rok. Maar een andere multi-functionele topper is de cut-out-badpakken die met het juiste onderstuk dienen als perfecte dinner top. Dus struinde ik internet af op zoek naar mooie, vrouwelijke en hippe badpakken voor de zomer. Ik keek op de sites van Ulla Popken, Zalando, bonprix, Paprika, Hunkemöller  en Shein.

Met een steeds veranderend verkeerssysteem zijn er dit jaar weinig reisplannen geweest voor velen. Maar nu Italië en Griekenland net zijn toegevoegd aan de groene lijst en velen van jullie op weg zijn naar Nederlandse stranden, zullen velen plotseling op zoek zijn naar nieuwe badkleding en strandjurkjes. Het kopen van een bikini of badpak kan erg moeilijk zijn, daarom raad ik altijd aan om het zo vroeg mogelijk op zoek te gaan. Niemand wil 24 uur voor een vlucht rondrennen om een ​​bikini te vinden. We raden ook aan om er een te kopen die geschikt is voor meer dan één specifieke gelegenheid, en als je een pak ziet dat je leuk vindt buiten het seizoen, bewaar het dan voor je volgende vakantie.

Selflove.

In de huidige samenleving lijkt het mij dat van vrouwen over het algemeen wordt verwacht dat ze een breed spectrum van dingen zijn: schattig, sexy, grappig, kalm, zelfverzekerd, onderdanig en eigenlijk alle andere tegenstrijdige bijvoeglijke naamwoorden die je maar kunt bedenken. Bovendien, als de zomer begint, worden we verondersteld ons nieuwe zelf te onthullen als vlinders, en ons zelfverzekerd te voelen in onze badpakken – allemaal met pluisvrij haar, een opmerkelijk heldere huid en een lichaam gesneden door engelen (of geïnspireerd door Victoria’s). We hebben het over maanden van Pilates-lessen, tarwegrasshots en elke denkbare schoonheidsbehandeling. Gewoon voor die ene stringbikini. Maar met een volle studielast, carrière of überhaupt het leven, wie heeft daar de tijd of het verlangen naar? Als het gaat om zelfverzekerd zijn in een bikini/badpak, is een maandenlange planning echt niet vereist. Al je energie investeren in het nadenken over hoe je er beter uit zou kunnen zien, doet afbreuk aan hoe mooi je al bent. Met wat zelfrealisatie en een beetje feelgood-voorbereiding, ben je binnen de kortste keren klaar om die bikini/badpak aan te trekken. Iedereen vindt het heerlijk om zich zelfverzekerd en fantastisch te voelen in een badpak deze zomer, en de waarheid is dat het met enkele reminders een stuk eenvoudiger kan zijn dan je misschien denkt. Dit zijn op dit moment mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken.

Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken
Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken
Mijn favoriete badpakken die dit seizoen een plons maken

Ik ben zelf helemaal weg van dit badpak van Hunkemoller van Rebecca Mir.

Bij Hunkemöller hebben ze verschillende soorten badpakken voor dames. Deze zomer zien we naast de meer klassieke badpakken ook modieuze badpakken met leuke zomerse printen. Het badpak is een hot item dat je in je kast wil hebben. Ben je geen fan van het badpak voor vrouwen, maar wil je wel je buik bedekken? Dan hebben wij een groot aanbod tankini’s die je kunt mixen en matchen met onze bikini slips. Ga je deze zomer toch liever voor een bikini? Kies dan uit ons grote aanbod leuke bikini’sof bekijk de hele hippe en trendy badmode collectie. Met Hunkemöller ben jij 100% ready voor het zomerseizoen en laat Hunkemöller je lichaam stralen.

Ben heel erg benieuwd, draag jij een badpak of een bikini?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply