Fashion

Outfit: Dress to impress

 

Lieve beauties, wat wat het afgelopen zaterdag prachtig weer. Het is bijna lente en daar ben ik zo blij mee. Het is een heerlijk seizoen, in het voorjaar wordt het langzaam warmer en de natuur wordt groener. Wij gingen zaterdag naar Amstelveen om daar met onze loved ones lekker te eten en bij te kletsen. Het was een perfecte dag voor familie stuff. Helaas is het weekend alweer voorbij en ben ik alweer 3 dagen aan het werk. Gelukkig heb ik nog wel wat mooie foto’s gemaakt van mijn nieuwe jurk die ik gekocht had. Er waren wat lezeressen nieuwsgierig hoe de dress mij stond.

Claudia zonder jurken bestaat niet. Ik ben een echt dress addict. Ik vind het dragen van een jurk supervrouwelijk. Ik heb niet echt een favoriete jurk maar sommige jurken lenen zich beter in de zomer dan andere. Deze prachtige jurk kan ik ook in dit seizoen dragen met een jasje en laarzen en straks in de zomer heerlijk met mijn favoriete slippers van het merk Havaiana. Ik viel op deze vrolijke maxi jurk vanwege de tropische print. Ik zag mijzelf al lopen op het het strand van Kho Phi Phi met een kokosnoot. En daar word ik heel erg blij van. Deze jurk van Mango is mouwloos en heeft een zwarte pand aan de voorkant( die zit vast aan de jurk). Daarnaast wordt de jurk afgemaakt met een verwijderbare gouden ceintuur om de taille en heeft een ritssluiting aan de zijkant. Ik draag maat XL.

ouffit2

zijkant

onderkant

Het jasje is van de inmiddels overleden ontwerpster Eiske Henneman. Laarzen: Fabs. Jurk: Mango. Zonnebril: Gucci

Dankjewel Dick en Lara ♥ voor deze eerste fashion fotoshoot voor op mijn blog.


Wat vinden jullie van deze jurk?

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply