Beauty

Nieuw: Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster

Nieuw: Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster

Nieuw: Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster

Boost de vochtbalans van de gezichtshuid met Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster. Een effectieve, hydraterende crème is van belang om de huid de essentiële ingrediënten te kunnen geven die het nodig heeft om de gezichtshuid stralend te houden. Belangrijk, want de huid moet beschermd worden tegen overmatig zonlicht, veelvuldig wassen van de gezichtshuid of simpelweg het huidverouderingsproces. Rijke gezichtscrèmes kunnen echter een vettig laagje of plakkerig gevoel achterlaten als het product niet volledig wordt opgenomen. Eucerin introduceert nu de Hyaluron-Filler Hydratatie Booster. Dit product biedt 24 uur lang actieve, intensieve hydratatie. Door de lichte geltextuur wordt het product snel opgenomen. De Hydratatie Booster bevat 11 ingrediënten, waardoor het product een hoge concentratie actieve stoffen bevat, zoals een drie keer hogere concentratie hyaluronzuur*. Naast het hydrateren van de huid, helpt het product fijne lijntjes te verminderen door de huid van binnenuit op te vullen.

Nieuw: Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster

Effectieve, lichte geltextuur voor alle huidtypes

Hyaluronzuur is al lang een bewezen en effectief ingrediënt in dermocosmetica en als huideigen stof heeft het voordelen voor de huid: het behoudt het vochtgehalte, omdat het water aantrekt en bindt. Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster is geschikt voor dagelijks gebruik en voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. De booster brengt gemakkelijk aan, trekt snel in en laat een fris en niet-vettig gevoel achter. De transparante formule is verrijkt met actieve ingrediënten om de huid die behoefte heeft aan hydratatie, tot wel 24 uur lang van langdurig vocht te voorzien.

Het geheim van de effectiviteit van de Hydratatie Booster is de combinatie van sterk geconcentreerd korte- en middellange keten hyaluronzuur“, zegt Susanne de Kleijn, Medical Manager Benelux voor Eucerin. “Het middellange keten hyaluronzuur blijft op het huidoppervlak, waar het water aantrekt en bindt. De korte keten versie dringt dieper door in de opperhuid. Het vult de huid dus effectief van binnenuit op om de eerste tekenen van veroudering te verminderen”, aldus Susanne.

Eerste tekenen van huidveroudering

Genen, levensstijl en de leefomgeving zijn van invloed op hoe en wanneer de huid begint te verouderen. Velen merken de eerste tekenen van huidveroudering in de mid-twintiger jaren op: er beginnen fijne lijntjes en rimpels te verschijnen en de huid kan er dof en vermoeid uitzien. De Hydratatie Booster biedt hier uitkomst. Het product is geschikt vanaf de eerste tekenen van huidveroudering.

Dagelijks gebruik 

Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster wordt het beste dagelijks aangebracht als een tweede stap in de gezichtsverzorgingsroutine, na het reinigen en voor verzorgingsproducten. Door de niet-plakkerige textuur is de Hydratatie Booster ook geschikt als primer onder make-up. Om de huid te beschermen tegen schade door de zon en photoaging, wordt aangeraden om daarbij de Hyaluron-Filler Day SPF 15 of 30 overdag te gebruiken. Bij een bijzonder droge of uitgedroogde huid, raadt Eucerin aan om in de nacht de voedende Hyaluron-Filler Nachtverzorging te gebruiken na de Hydratatie Booster.

Beschikbaarheid en prijs

Eucerin Hyaluron-Filler Hydratatie Booster is verkrijgbaar bij de apotheek, bedraagt €26,49 en bevat 30 ml.

Over het Hyaluron-Filler-assortiment

Naarmate de huid ouder wordt, nemen de niveaus van natuurlijk voorkomend hyaluronzuur af; als gevolg hiervan beginnen lijntjes en diepere rimpels te ontstaan. De meeste producten in het klinisch geteste Eucerin Hyaluron-Filler-assortiment bevatten een combinatie van hoog- en laag moleculair gewicht hyaluronzuur en glycinesaponine, een stof waarvan is bewezen dat het de huidproductie van hyaluronzuur ondersteunt. Voor consumenten die zich voornamelijk zorgen maken over lijntjes en rimpels, combineert het Eucerin Hyaluron-Filler-assortiment een krachtig rimpelvullend effect met een uitstekende verdraagbaarheid van de huid. De Hyaluron-Filler Hydratatie Booster is een aanvulling op het succesvolle Hyaluron-Filler-assortiment en biedt de eerste ultralichte geltextuur van Eucerin voor een fris huidgevoel.

* 3 keer hogere concentratie vergeleken met Eucerin Hyaluron-Filler CC cream.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply