Beauty

Esse Protect Oil: met Ximenia olie versterkt de huidbarrière

Esse Protect Oil: met Ximenia olie versterkt de huidbarrière
Esse Protect Oil: met Ximenia olie versterkt de huidbarrière
BEWEZEN HERSTEL, BESCHERMING EN VERMINDERING VAN GEVOELIGHEID
De wereldwijde megatrend van een gezonde en duurzame lifestyle neemt steeds sterker toe. Consumenten zijn zich steeds meer bewust van schadelijke chemicaliën in cosmetica en maken daarom andere keuzes. Natuurlijk blijft het wel belangrijk dat hun verzorgingsproducten goede resultaten geven.

Optimaal functionerende huid
Esse Protect Oil bevat Ximenia Olie uit Namibië dat een gevoelige huid herstelt en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door het versterken van de  huidbarrière wordt de huid weerbaarder. Het voedt, hydrateert en verzacht alle   huidtypen en maakt de huid voelbaar sterker en gladder. Protect Oil vormt een beschermlaagje op de huid zodra  de Ximenia olie wordt blootgesteld aan UV stralen of vrije radicalen. Het stimuleert bovendien de bloedsomloop zodat opname van zuurstof en daarmee de voeding voor de huidcellen verbetert, met als resultaat een optimaal functionerende huid. Met een sterke huidbarrière wordt het immuunsysteem niet meer getriggerd of onnodig geactiveerd waardoor de huid minder gevoelig wordt.
Onderzoek naar effectiviteit

Protect Oil is een 100% natuurlijk huidverzorgingsproduct dat veel positieve effecten heeft op de huid. Om beautyprofessionals en consumenten te overtuigen heeft Esse verschillende onafhankelijke onderzoeken laten doen in Bonn (Duitsland). Voor het onderzoek werd bij 50 personen met een gevoelige huid de huid gestript met tape om een gevoeligheidsreactie op te roepen. Daarna werd de huid gedurende 48 uur behandeld met Protect Oil. Ook gebruikten 20 personen met een gevoelige huid gedurende 28 dagen achtereen Protect Oil. De resultaten laten niet alleen de effectiviteit van Protect Oil zien, maar ook dat het een perfect anti-age product is dat prima door de gevoelige huid wordt verdragen.

Esse Protect Oil
•Is niet schadelijk is op een geïrriteerde of gevoelige huid
•Verbetert de hydratatie met 30,5% in 28 dagen
•Verbetert de stevigheid met 12,6%in 28 dagen
•Verbetert de elasticiteit met 9,4% in 28 dagen
•Vermindert de diepte van rimpels met 10,6% in 28 dagen
•Beschermt tegen irritatie en vermindert roodheid met 59% in 21 dagen
•Vermindert transepidermaal vochtverlies met 31% in 21 dagen
Gebruik
Esse Protect Oil gebruik je alleen of in combinatie met andere Esse producten.Breng het één tot twee maal per dag aan, na het reinigen en de toner, als moisturiserof als extra behandeling onder je moisturiser. Protect Oil kan ook lokaal op gevoelige, rode en droge plekjes worden aangebracht.
INCI
Ximenia Americana Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Ascorbyl Palmitate, HelanthusAnnuus (Sunflower) Seed Oil, Vanillin.
Voor meer informatie: check de website van Esse Skincare

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,
Claudia XOXO

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply