Beauty

Beauty report: Ladycup – AlleenPuur

ladycup-menstrual-cup-04

9 oktober was de dag van de duurzaamheid. Tijd om even stil te staan hoe duurzaamheid past in mijn dagelijks leven. Vaker met de fiets, korter douchen of minder vlees eten, met kleine stapjes op mijn hakken probeer ik bewuster te leven. Maar hoe zit het eigenlijk met duurzame producten voor de intieme verzorging? Ik hoor eigenlijk niemand uit mijn omgeving daarover. Hoogste tijd om hier wat over te vertellen.

Maandverband maakt een groot deel uit van de afvalberg en zijn de stoffen die hierin zitten moeilijk afbreekbaar. Gelukkig zijn er alternatieven die beter voor het milieu zijn. Klik op de link hieronder over mijn blog: de ladycup.

http://alleenpuur.nl/de-ladycup/


 

Wat vind je van dit alternatief voor maandverband en tampons?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply