Beauty Lifestyle

New Nordic Hairvolume voedt de haarwortel van binnenuit

New Nordic Hairvolume voedt de haarwortel van binnenuit

New Nordic Hair Volume voedt de haarwortel van binnenuit
Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en er jong uit blijven zien. Het Dat geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor ieder jaar die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. In de loop van de jaren merkte ik dan mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans aan het verliezen is. Ik stel steeds meer en hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging, liefde en aandacht nodig. Om mijn gezonde haargroei te ondersteunen zijn er vitamines en mineralen die je elke dag kunt gebruiken. Vaak een supplement met keratine, biotine, collageenpeptiden, hyaluronzuur, alle alfabetische vitamines of een combinatie van bovenstaande kan je haar helpen. De sleutel tot het behalen van de beste resultaten? Wees consistent met de pillen en slik ze dagelijks gedurende ten minste 3 maanden.  Ik gebruik nu de Hair Volume producten van New Nordic ruim 2 maanden en ik neem jullie graag mee in de wereld van biotine, appelextract, zink en koper.

Social media

Als je door de vitamine-gang van een drogisterij loopt (wanneer je deze pagina’s online bekijkt), zie je daar een ontelbaar aantal haarsupplementen, die allemaal beloven je haar lang en snel te laten groeien. En hoewel ik erg  sceptisch ben als beautyblogger, moet ik zelfs toegeven dat de 5- sterrenrecensies en de Instagram-aanbevelingen van beroemdheden enigszins overtuigend
zijn. Werken vitaminen voor haargroei echt? Zijn ze hét geheim van lang, glanzend en sterk haar? Of  worden we allemaal een beetje voor de gek gehouden door een zeer overtuigende en verwarrende LEUGEN ?! WAT IS DE WAARHEID?! Omdat ik duidelijk
niet de enige persoon ben die deze interne crisis heeft, ging nam ik  de proef op de som en startte ik met het gebruik van de Hair Volume Gummies van New Nordic. Ik vertel jullie graag mijn ervaringen met dit Scandinavische merk om er zo achter te komen of haarvitaminen echt iets doen – of, nog belangrijker, of ze überhaupt veilig zijn.

Haaruitval

Haaruitval maakt deel uit van het dagelijks leven, ja, het verstopt je doucheafvoer en ja, het betekent dat je om de andere dag moet stofzuigen of dat je tapijt verandert in een harig tapijt … Maar het feit is dat haarverlies volledig normaal is. Gemiddeld verliezen we ongeveer 80 haren per dag. Als je aanzienlijk meer begint te verliezen of als je merkt dat ze niet terug groeien, nou, dan beginnen de dingen een beetje harig te kan dat verschillende oorzaken hebben. Het punt is dat als het gaat om haarverlies er zoveel mogelijke triggers zijn, wat betekent dat het lastig kan zijn om de exacte reden te achterhalen waarom je lokken uitvallen, en hoe je de situatie vanaf nu kunt verhelpen. Als je de menopauze doormaakt ( in mijn geval) of op het punt staat daar in te komen, kunnen veranderingen in je lichaam ook effect hebben op je haar. Haarverlies komt vaker voor in de aanloop naar en na de menopauze. Dat gezegd hebbende, is het belangrijk om te beseffen dat ons haar ouder wordt en naarmate we ouder worden, haar fijner kan worden. wordt. Het is een volkomen normaal onderdeel van het verouderingsproces. Mmmmm, dat vind ik niet zo leuk om te horen. Ik had altijd een mooie volle bos met haar en nu is het zo fijn en dun.

Nutricosmetics

We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen, worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam.  Ik ben destijds begonnen met het slikken van nutricosmetics en de kracht daarvan. Ik heb er op mijn blog verschillende artikelen over geschreven. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid, haar en nagels. Ik voel mij als 45 plus beauty vaak beter en gelukkiger dan ooit. Ik heb een flinke dosis zelfvertrouwen en ik weet wat ik in het leven wil en dat straal ik ook uit. Maar ik zorg goed voor mijn ouder wordende huid ( met leef- en lachrimpels) en mijn haar  is daarbij mijn visitekaartje. Het goede nieuws is dat  er op een natuurlijke manier iets aan te doen is met de Hair Volume Gummies van New
Nordic

Het verhaal van New Nordic

New Nordic is een in Scandinavië gevestigd bedrijf met een unieke knowhow in medicinale planten. New Nordic is in 1990 opgericht door Karl Kristian Bergman Jensen. Het was zijn droom een bedrijf op te bouwen dat kruidenpreparaten zou ontwikkelen om vitaliteit én
levensjaren toe te voegen aan ons bestaan. In 1992 voegde Marinus Blåberg zich bij het bedrijf als mede-eigenaar: het begin van een langdurige vriendschap en zakenavontuur. De New Nordic passie bestaat eruit om mensen over de hele wereld gezonder en beter te laten
leven door het ontwikkelen van innovatieve, effectieve voedingssupplementen en cosmetica, vanuit de kracht van de natuur. En dat alles op een manier die niet alleen goed is voor mensen, maar ook voor de natuur zelf. Nagenoeg alle New Nordic producten worden
geproduceerd in Scandinavië.

New Nordic Hairvolume voedt de haarwortel van binnenuit

Voedt de haar van binnenuit

Omdat haar van binnenuit groeit, zou je ook van binnenuit iets kunnen doen om haargroei te bevorderen of haaruitval tegen te gaan. Met die gedachte in het achterhoofd zijn er verschillende voedingssupplementen ontwikkeld tegen haaruitval. New Nordic Hair Volume
bevat vitaminen, mineralen, en kruiden die belangrijk zijn voor het behoud van gezond haar. Hair Volume™ is ontwikkeld vanuit de wens om een product te creëren met een unieke formule die appelextract met procyanidine B2 combineert met biotine, koper en zink (twee
mineralen die bekend staan om hun vermogen om bij te dragen aan sterker haar en sterkere nagels). Deze tabletten voeden de haarwortel van binnenuit en dragen zo bij tot de instandhouding van normaal haar. En voor hen die moeite hebben met het slikken van pillen, zijn er nu ook dus ook heerlijke gummies verkrijgbaar voor het behoud van sterk, gezond en dik haar. Ook voor deze voedingssupplementen geldt: verwacht er geen wonderen van. Maar misschien dat het bij jou nét dat beetje ondersteuning biedt. Een haarvitamine zorgt ervoor dat de voedingsstoffen in je bloedbaan terecht komen, waar haarproducten soms te kort op de hoofdhuid blijven zitten en dus niet altijd even effectief zijn. Haarvitamines zorgen ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het haar nodig heeft om mooi en gezond te blijven. Het haar wordt namelijk vanaf de haarwortel ondersteunt voor het behoud van sterk, gezond en volumineus haar.

 Natuurlijke ingrediënten
 Voedt de haarwortel van binnenuit voor het behoud van een normale, volle
haargroei
 Complete samenstelling voor de ondersteuning van sterk, vol en gezond haar

De gummies zijn yummie

Ideaal voor hen die moeite hebben met het slikken van tabletten: New Nordic Hair Volume™  GUMMIES. De Een soort van lekkere winegums dragen bij aan dikker, sterker en gezonder haar. Appelextract in combinatie met procyanidine B2, gierst en paardenstaartextract ondersteunen de haargroei en staan bekend om hun vermogen het haar van binnenuit te versterken. De gummies bevatten tevens
biotine en zink dat voedingsstoffen naar de haarfollikels brengt en zo bijdraagt aan het behoud van sterk haar . Slechts twee gummies per dag volstaan. De gummies bevatten geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en zijn vrij van gluten, lactose en soja. Er is keuze tussen tabletten en gummies- dus voor iedereen een passende vorm.

New Nordic Hairvolume voedt de haarwortel van binnenuit

Aanbevolen dagelijkse dosering

Hair Volume™ tabletten: 1 tablet per dag tijdens de maaltijd.
Hair Volume™ 2 gummies per dag, tijdens de maaltijd.
Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.
Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.

Prijs en verkrijgbaarheid
New Nordic Hair Volume (30 tabletten): €25,99
New Nordic Hair Volume (90 tabletten): € 66,85
New Nordic Hair Volume GUMMIES (60 stuks): € 22,61
Verkrijgbaar bij Etos

New Nordic Hairvolume voedt de haarwortel van binnenuit

Claudia en New Nordic Hair Volume

Laat me je een beetje achtergrondinformatie geven over de conditie van mijn haar voordat ik de hair gummy-supplementen heb ingenomen. Ik verf  mijn haar regelmatig ( 1x in de 6 weken). Ik style mijn haar elke week en ik gebruik dagelijks een föhn. Dit heeft veel hitteschade veroorzaakt en mijn haar is aan de uiteinden behoorlijk droog. Ik heb veel haar, maar mijn haar is veel dunner geworden. Ik verlies dagelijks veel meer haar dan 10 jaar geleden. In bed, douchen en borstelen, overal zie je plukken haar. Mijn haar blijft er wel gezond uit zien, maar dat komt  vanwege de haarbehandelingsmaskers die ik regelmatig gebruik. Echter, kan er meer worden gedaan om de algehele gezondheid te doen herleven. Ik was best opgewonden om te zien wat de Hair Volume producten van New Nordic hieraan kunnen doen. De Hair volume Volume producten na een 1 maand.  Als je op zoek bent naar een product dat je binnen een maand zal voorzien van weelderige lokken zoals die Victoria’s Secret-engelen, dan wil je misschien andere opties overwegen, zoals extensies. Belangrijk om te weten is dat vanwege  de haarcyclus het even kan duren voor resultaat wordt waargenomen. Dat is overigens bij ieder haarsupplement wat je inneemt. Je haar groeit elke maand gemiddeld 1,25 cm . Ik gebruik deze hair gummies nu ruim 2 maanden en ik heb gemerkt dat mijn haar meer glanst, meer veerkracht heeft en voller is; ik kan echt zeggen dat het met mijn haar beter gaat. Het valt tijdens het wassen veel minder uit en dat is voor mij echt heel belangrijk. Ik krijg de laatste tijd zowel positieve reacties over mijn haar, de kapper zegt ook dat mijn haar er zo gezond uit ziet. Daarbij zag ze nieuwe haartjes op mijn hoofdhuid groeien!  Ik vind zelf ook dat mijn haar danst en glanst. Daarnaast voorkomt deze gummie haarbreuk, zodat het haar optimaal kan groeien. Ik voel me vrouwelijk en zelfverzekerd en wat wil je nog meer; sterker haar door de kracht van de natuur. Voor het haar geldt: gezond van binnen, mooi van buiten! Hair Volume™ is de tablet die je nodig hebt voor het behoud van een normale, volle haargroei door de haarwortel te voeden van binnenuit. Er zijn momenten dat je haren deze ondersteuning wel kunnen gebruiken. Iedereen heeft hier wel eens last van. De unieke combinatie van voedings- en haargroeifactoren in de tabletten ondersteunt en activeert de levensprocessen van de cellen van de haarzakjes. Het gezonde haar voelt sterk en vol aan en is stevig vastgehecht in de hoofdhuid.

 

Mijn vriendin Frieda van Beautybyfrieda heeft de Hairvolume producten van New Nordic ook uitgetest, ben jij ook zo benieuwd naar haar ervaringen? check dan haar website hierboven!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!
Ervaar jij haarproblemen?

 

Deze blogpost is gesponsord

Deze blogpost is gesponsord

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply