Beauty

NIEUW: FANLLORY Innovatieve bio-cellulose sheetmaskers

NIEUW: FANLLORY Innovatieve bio-cellulose sheetmaskers

NIEUW VAN FANLLORY: Innovatieve bio-cellulose sheetmaskers voor een intense verzorging van de huid.  Sheetmaskers zijn niet meer uit het beautyritueel weg te denken. Ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk, reinigen het gezicht en het resultaat is direct zichtbaar. Het is de
perfecte aanvulling op de huidverzorgingsroutine. Om je huid het allerbeste te geven heeft Fanllory natuurlijke sheetmaskers die de huid een intense boost geven. Met de nieuwe innovatieve bio-cellulose sheetmaskers van Fanllory, ervaar je een kwalitatief hoogwaardige, intensieve gezichtsbehandeling.

Met de nieuwe innovatieve bio-cellulose sheetmaskers van Fanllory, ervaar je een kwalitatief hoogwaardige, intensieve gezichtsbehandeling.

Nourishing & Hydrating Mask Prijs: €15,55 .

Dit voedende masker zorgt voor diepe hydratatie, kalmeert de huid, heeft een anti-aging effect en werkt goed tegen schade opgelopen door de zon. De Nourishing & Hydrating mask van Fanllory bestaat voor 97.8% uit natuurlijke ingrediënten. De rijke toevoeging van vitamine B12, C en K zorgen voor een diepe verzorging van de huid. De hoge concentratie mineralen, aminozuren en antioxidanten versterken de collageen en elastine in de huid. Het zorgt voor extra versteviging, helpt rimpels voorkomen en vertraagt het verouderingsproces. Door de toevoeging
van natriumhyaluronaat bevat het masker moleculen die gemakkelijk door de huid dringen en tot duizend keer hun eigen gewicht in water kunnen vasthouden. Het is de ultieme moisturizer die fijne lijntjes vermindert en de huid een gladdere uitstraling

Wat is bio-cellulose?
Bio-cellulosevezels zijn duizend keer dunner dan menselijk haar. De nieuwe sheetmaskers zijn gemaakt van premium weefsel en bevatten voedende ingrediënten. Fanllory produceert de bio-cellulose in een sterk gecontroleerde laboratoriumomgeving door middel van natuurlijke enzymatische fermentatie van kokoswater.

Wat zijn de voordelen van bio-cellulose?
Sheetmaskers die gemaakt zijn van bio-cellulose hebben grote voordelen ten opzichte van sheetmaskers gemaakt van houtpulp of ruwe vezels.
1. Uitstekend absorptievermogen
Bio-cellulosevezels zijn in staat om een grote hoeveelheid vloeistof vast te houden. Zij kunnen tot honderd keer hun gewicht vasthouden; tien keer meer dan niet-geweven traditionele maskers. De fijne textuur van het masker voelt fluweelzacht en is doordrenkt met vocht. De huid krijgt hierdoor een natuurlijke verfrissing.
2. Diepe penetratie van de ingrediënten
Bio-cellulose is een superdunne, natuurlijke vezel met een diameter van 20 nanometer. Het masker is duizend keer dunner dan menselijk haar. Het hecht zich perfect aan de huid, waardoor de huid in staat is om het serum efficiënt te absorberen.
3. Eco-vriendelijk
Bio-cellulose is 100% recyclebaar. Het is een milieuvriendelijker alternatief voor de vezels die worden gebruikt in andere sheetsmaskers.
geeft. De aloë vera in het masker verzacht de geïrriteerde huid en ontstekingen. Het masker exfolieert de opperhuid door zich te ontdoen van dode huidcellen, reguleert de pH-waarde en zuivert gifstoffen.

Whitening Mask Prijs: €17,55 .
Door de toevoeging van Delentigo™ wordt de melanine in de huid gereguleerd en voorkomen. Dit natuurlijke middel is gemaakt van Zwitserse tuinkerskiemenextract in combinatie met Genisteïne en bestaat voor 96,7% uit natuurlijke ingrediënten.
Deze combinatie zorgt voor een aanwezigheid van een krachtige antioxidant. Delentigo™ remt de ophoping van pigment in de huid, zorgt voor een helderdere teint, vermindert donkere vlekken en voorkomt photo-aging. Fucogel® dringt diep door in de huid en beschermt tegen
vochtverlies. De toevoeging van vitamine C en AHA revitaliseert de huid, beschermt cellen effectief tegen oxidatie en stimuleert de cel vernieuwing.

Over Fanllory .
Fanllory is een cosmeticabedrijf dat zich richt op innovatieve en hoogwaardige gezichtsmaskers. Fanllory heeft in 2017 een start gemaakt in Den Haag en legt de focus op klinisch bewezen huidverzorging. De producten worden uitgebreid laboratorisch getest. Er wordt enkel gebruik gemaakt van toonaangevende Europese ingrediënten en geavanceerde Franse laboratoriumformuleringen, zodat er altijd voldaan wordt aan alle EUproductievoorschriften. Alle producten van  Fanllory zijn cruelty free en de shakers zijn recyclebaar.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply