Beauty

Ongewenste haargroei pijnloos verwijderen met Wilkinson Intuition

Ongewenste haargroei pijnloos verwijderen met Wilkinson Intuition

Ongewenste haargroei pijnloos verwijderen met Wilkinson Intuition. Ongewenste haartjes zijn een doorn in het oog van een vrouw. Logisch, aangezien beharing bij vrouwen niet gezien wordt als ideaal schoonheidsbeeld. Gelukkig zijn er nieuwe tools op de markt van Wilkinson Intuition, waarbij zelfs de kleinste haartjes pijnloos en gemakkelijk te verwijderen zijn.

Gea van Glamview heeft twee van deze nieuwe tools getest van Wilkinson Intuition en laat hieronder weten wat ze ervan vindt. Het gaat om de Intuition Perfect Finish 4 in 1 Trimmer en de Perfect Finish Eyebrow Shaper. Lees je

Ongewenste haargroei op het gezicht verwijderen ( tijdens de zwangerschap )

Op het moment zit ik in het derde trimester van mijn zwangerschap. Door de hormonen merk ik op dat de haargroei steeds meer toe neemt op mijn gezicht. Lichtblonde haartjes vooral rondom mijn wangen, hals en rondom mijn kin. Ik gebruikte hiervoor altijd al goedkope mesjes om de donshaartjes te verwijderen, maar nu ik de Wilkinson Intuition Perfect Finish Eyebrow Shaper mesjes heb ontdekt wil ik niet meer anders. De mesjes zijn te gebruiken voor styling en shaving. Ik gebruik deze vooral voor shaving om die mini fijne dons haartjes te verwijderen. Bij gebruik van het mesje merk ik op dat de donshaartjes gemakkelijk weg te scheren zijn.

De donshaartjes hopen op achter het mesje, waardoor je duidelijk ziet dat het werkt. Mijn huid voelt niet geïrriteerd en juist zacht aan als ik het heb geschoren. Wauw! De iets duurdere mesjes doen absoluut beter zijn werk. Nu zal je vast denken? Komen ze dan ook donker weer terug op de huid? Mijn ervaring hierbij is dat ze lichtblond blijven. Er zitten zelfs een handige bewaarhoesjes bij om het mesje goed af te sluiten en eventueel mee te nemen in je make-up tas.

Het in shape brengen van mijn wenkbrauwen

Naast de ongewenste donshaartjes op mijn wang en kin, kunnen mijn wenkbrauwen regelmatig ook een touch up gebruiken. Je kunt de Wilkinson Intuition Perfect Finish Eyebrow Share ervoor gebruiken, maar de Wilkinson Perfect Finish 4 in 1 is ook een fijne optie. Deze tool heeft 4 verschillende mogelijkheden, namelijk haar verwijderen, in vorm maken, trimmen en stijlen. Niet alleen te gebruiken bij ongewenste gezichtshaar, ook voor de wenkbrauwen, oksels en je bikinilijn is de tool ideaal voor gebruik. Er zit een opbergzakje bij en verschillende opzetstukken die gebruikt kunnen worden om de haartjes te verwijderen.

Ongewenste haargroei pijnloos verwijderen met Wilkinson Intuition

Aangezien ik de donshaartjes op mijn gezicht al had verwijderd, was de tijd daar om ook mijn wenkbrauwen mooi in vorm te krijgen. Hiervoor gebruikte ik de Wilkinson Intuition Perfect Finish 4 in 1 trimmer. Naast de handige opzetstukken zit er een batterij bij, waardoor ik de tool direct in gebruik kon nemen. Als ik de tool aanzet trilt de kop waardoor de haartjes makkelijk te verwijderen zijn. De vorm kan ik daarnaast er netjes in maken en is totaal niet lastig in gebruik. Mijn huid wordt niet geïrriteerd na afloop, wat ik met het gebruik van andere tools al snel wel heb. Mijn huid rondom de ogen is namelijk best gevoelig en snel geïrriteerd.

Ongewenste haargroei pijnloos verwijderen met Wilkinson Intuition

Met deze tool heb ik er geen last van. Ik ben tevreden en ben dan ook zeer benieuwd hoe de tool zal werken bij de kin, oksels en de bikinilijn. Als je net als mij irriteert aan ongewenste haartjes dan kan ik de tools van harte aanbevelen. Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook daaromheen is het een goede oplossing. Wij vrouwen worden hier ontzettend gelukkig van.

Ongewenste haargroei pijnloos verwijderen met Wilkinson Intuition

Wat doe jij als je ongewenste haargroei hebt?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply