Beauty

Nieuw: NIVEA NATURALLY GOOD deodorants

Natuurlijke, frisse bescherming met de NIVEA NATURALLY GOOD deodorants

Nieuw:  NIVEA NATURALLY GOOD deodorants

Zo’n 9 op de 10 vrouwen (87%) zouden geholpen zijn als merken transparanter communiceren wat het percentage natuurlijke ingrediënten in verzorgingsproducten is***. NIVEA geeft hieraan gehoor en lanceerde begin dit jaar de nieuwe productlijn NIVEA NATURALLY GOOD die tussen 95% en 99% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong**. Op alle verpakkingen is dit percentage duidelijk terug te vinden, om transparant te kunnen communiceren hoeveel ingrediënten van natuurlijke oorsprong** zijn. Na de lancering van de NATURALLY GOOD gezichtsverzorgings- en reinigingslijn, zijn nu ook deodorants aan deze lijn toegevoegd. 4 varianten die allemaal voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong** bestaan, 0% aluminium (ACH) bevatten en 100% vegan formules* zijn.

Natuurlijke, frisse bescherming met de NIVEA NATURALLY GOOD deodorants

100% transparant voor 100% vertrouwen

Door duidelijke, transparante informatie te geven over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong**, wil NIVEA het de consument makkelijker maken om te kiezen voor verzorgingsproducten die bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong**. Vrijwel elke vrouw (93%) is namelijk van mening dat merken duidelijk moeten zijn over de oorsprong van ingrediënten in hun producten, maar slechts een kwart (26%) van de respondenten is van mening dat merken dat ook doen***. NIVEA speelt hierop in door met de NATURALLY GOOD lijn duidelijk en transparant te communiceren over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong en vermeldt dit percentage duidelijk op de verpakking. De formule van alle deo’s bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong**, de 5% additionele ingrediënten zijn nodig voor de stabiliteit en bescherming van de formule. Zo speelt cellulose in de deo rollers een rol in de stabiliteit van de formule en is alcohol onder andere belangrijk voor de houdbaarheid van de producten. Hiermee voorkomt NIVEA dat er micro-organismen in het product ontstaan zodat de producten veilig gebruikt kunnen worden.

De NIVEA NATURALLY GOOD deodorant lijn

De volledige lijn NIVEA NATURALLY GOOD deodorants bestaat uit vier producten. Twee daarvan hebben een formule op basis van biologische aloë vera, de andere twee op basis van biologische groene thee. Beide sublijnen komen in twee verschillende applicatie vormen; een verstuiver en een roller.

Alle deo formules zijn 100% vegan* en bevatten 0% aluminium (ACH). De NATURALLY GOOD deodorants bieden 24 uur lang bescherming. Breng de deo’s aan op een gereinigde huid en last but not least, zorg dat het product volledig droogt voor je je aankleedt.

NIVEA NATURALLY GOOD aloë vera roller en NIVEA NATURALLY GOOD aloë vera verstuiver: De aloë vera plant heeft haar strepen verdiend en wordt al zo’n 3000 jaar lang gebruikt in huidverzorging. Zowel de aloë vera roller als de verstuiver zorgen voor een natuurlijk, fris gevoel.

NIVEA NATURALLY GOOD groene thee roller en NIVEA NATURALLY GOOD groene thee verstuiver: Groene thee is een krachtig antioxidant. ECGC (polyphenol) in dit bio-ingrediënt is verantwoordelijk voor de positieve effecten die het op de huid heeft. De groene thee roller en verstuiver zorgen beide voor een natuurlijk fris gevoel gedurende de hele dag.

Productinformatie en prijzen

De NIVEA NATURALLY GOOD deodorants zijn vanaf 25 mei verkrijgbaar bij de drogisterij en supermarkt.

  • NIVEA NATURALLY GOOD aloë vera roller, 50ml, €5,99
  • NIVEA NATURALLY GOOD aloë vera verstuiver, 75ml, €6,49
  • NIVEA NATURALLY GOOD groene thee roller, 50ml, €5,99
  • NIVEA NATURALLY GOOD groene thee verstuiver, 75ml, €6,49

* Geen dierlijke ingrediënten of ingrediënten van dierlijke oorsprong.

** Ingrediënten afkomstig uit de natuur die na verwerking meer dan 50% van hun natuurlijke staat behouden, inclusief water.

*** Het onderzoek is uitgevoerd door Team Vier onder 611 Nederlandse vrouwen (18+) in januari 2020. De resultaten zijn representatief voor de Nederlandse vrouwelijke bevolking van 18 jaar en ouder.

Nieuwe vegan formules* op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong**


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply