Beauty

Vital C Overnight Mask van Image Skincare

Vital C Overnight Mask van Image Skincare

Slaapmaskers het is mijn nieuwste huidverzorgingsobsessie, en niet alleen omdat ik zo graag een schoonheidsslaapje doe. Slaapmaskers zijn enorm populair in Zuid-Korea. Speciaal ontworpen om vóór het slapen gaan te worden toegepast en om in de ochtend afgespoeld te worden. Het gemeenschappelijke doel van de verschillende formules is om te hydrateren. De huid kan veel water verliezen terwijl je slaapt. Het doel van overnight masks is het creëren van een doorlaatbare afdichting bovenop de huid waardoor alles wat daaronder zit beter doordringt. Een ander belangrijk kenmerk dat slaapmaskers onderscheidt van gemiddelde nachtcrèmes, is dat ze lichter zijn, zodat je ze daadwerkelijk ‘s nachts kan dragen zonder dat je een puinhoop op je hoofdkussen maakt. Mijn schoonheidstip is: van Image Skincare Vital C Overnight mask.

Op het gebied van huidverzorging bestaat eigenlijk geen één wonder ingrediënt, dat in al de complexe behoeften van de huid kan voorzien. Hoe duur of zeldzaam het ook is. Maarrr Vitamine C is wel heel bijzonder! Na jaren onderzoek naar de voordelen van Vitamine C blijkt het een echte topper voor je huid te zijn. Vitamine C is één van de best geanalyseerde cosmetische ingrediënten. Ik laat jullie heel graag zien hoe je deze super krachtige antioxidant in je huidverzorgingsroutine kan inpassen en ik wil jullie heel graag kennis laten maken met mijn holy grail de Vital C Overnight Mask Image Skincare en verkrijgbaar bij Beautypointgroningen.

EN AAN HET EIND VAN DIT ARTIKEL HEB IK EEN ERG FIJNE KORTINGSCODE VOOR JE!

Vitamine C voor de huid:

Vitamine C wordt sinds oudsher door verschillende beschavingen gebruikt om de huid te verjongen. Zo wreven vrouwen ten tijde van de Tang-dynastie in Tibet de goudoranje bessen van de duindoorn op hun huid om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Inheemse Amerikanen maakten van rozenblaadjes een pasta die rijk was aan vitamine C om hun huid te genezen.

Vitamine C is heel erg belangrijk voor de vorming van bindweefsel( collageen). Vitamime C geeft verjonging aan de huid door de collageenaanmaak te stimuleren. Bindweefsel is nodig om de huid te verstevigen. Vitamine C heeft ook een positief effect op het verminderen van acne en pigmentvlekken en werkt het goed bij rosacea. Vitamine C biedt in welke gedaante dan ook een krachtige bescherming tegen vrije radicalen dat zijn die hinderlijke moleculen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Omgevingsfactoren waaraan we niet kunnen ontsnappen veroorzaken de grootste schade. Elke dag hebben we te maken met UV stralen, vervuiling en de lucht die we inademen. Lokaal aangebrachte vitamine C kan de schade herstellen/beperken. Het plaatselijk aanbrengen van vitamine C is zelfs 20 keer effectiever dan het oraal innemen ervan.

Vind je ook niet dat Vitamine C  bijna een “verplicht” ingrediënt in je cosmeticaproduct moet zijn?

Vital C Overnight Mask van Image Skincare

Ascorbinezuur: De rolls royce onder de Vitamines C

Ascorbinezuur – ook wel bekend als L-ascorbinezuur – is van alle vormen van vitamine C het meest onderzocht op de pluspunten die de huid ervan kan hebben. Dat is ook de reden dat ascorbinezuur de vorm van vitamine C is die je het meeste zal tegenkomen in goed geformuleerde huidverzorgingsproducten. Het maakt de huid jonger en steviger en vervaagt tegelijkertijd tekenen op de huid door zonbeschadiging en vlekjes na puistjes. Ascorbine zuur werkt het beste in combinatie met andere antioxidanten. Of alleen en dan in een hoge concentratie, 15% of 20% of nog hoger. Dergelijke percentages zijn perfect voor de behandeling van de meest hardnekkige problemen.

Image Vital C productlijn

De VITAL C productlijn is ideaal voor de droge/gedehydrateerde, rosacea en gevoelige huid. Een rijke mix van natuurlijke botanische ingrediënten creëert een zachte en gezonde manier om de huid te verbeteren en herstellen. Het is een productlijn met hoge concentraties antioxidanten voor ultieme bescherming en voeding.

De voordelen van IMAGE Skincare-producten
♥Vrij van chemische geur- en kleurstoffen
♥Vrij van parabenen
♥Niet op dieren getest
♥Natuurlijke conserveringsmiddelen

Image Skincare Vital C Overnight Mask

Deze nachtelijke behandeling heeft een drievoudig mineralencomplex dat de huid energie geeft voor een gerevitaliseerde look. De gel-textuur levert water aan de huid en houdt vitale voedingsstoffen vast terwijl je slaapt. Blauwgroen algenextract, een natuurlijk alternatief voor retinoïden, helpt de huid glad te maken en rimpels te verminderen. Hematiet en malachiet zorgen voor een unieke minerale uitstraling voor de gestresste huid. Word wakker met een intens gehydrateerde en een huid die straalt en er gezond uit ziet.

Vital C Overnight Mask van Image Skincare

Claudia en het Overnight mask

Het masker geeft tijdens de nacht gedoseerd anti-aging werkstoffen aan de huid en zorgt voor een enorme nachtelijke hydratatieboost. Om de huid intens te hydrateren en uitdroging en tekenen van huidveroudering te voorkomen. Een mooie huid terwijl je slaapt! Het masker is ontworpen om de huid te hydrateren en op te vullen, waardoor je een prachtige gloed krijgt. Het Overnight Mask van Image Skincare  is gemakkelijk te gebruiken en aan te brengen op het gezicht.  Ik vind de textuur van het masker aangenaam in gebruik. De volgende ochtend voelt mijn huid zacht en glad aan. Het masker wordt geleverd in een 57 gr pot. De consistentie van het masker is zeer zacht, rijk en smeerbaar. De geur ruikt heerlijk fris (citrusgeur).  I♥it!! Het slaapmasker is ontwikkeld voor de allerlaatste stap in je huidverzorgingsroutine. Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig, ter grootte van een hazelnoot om je hele gezicht te bedekken, want de crème is vrij dik. Maar ook al is het een vollere crème het trekt heel snel en makkelijk in en je hoeft je geen zorgen te maken over kleverigheid of een smeerboel op je kussen. De volgende ochtend moet je het masker afspoelen, alleen maar met water. Het resultaat is een zacht, gezond en gehydrateerde huid, zichtbaar helderder en stralend met een glowy touch.  

Dit Vital C Overnight mask van Image Skincare kost normaliter €71 en is verkrijgbaar(in de webshop of salon) bij Beautypoint maar met de code BEAUTYTAG krijg je 10% korting!!!!!!!!  


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply