Food

BK Black Steel: de perfecte partner voor elke buitenkok

OOK BUITEN KOOK JE MET BK
BK Black Steel: de perfecte partner voor elke buitenkok

Nu de zon zich van haar uitbundige kant laat zien, verplaatst het koken zich vaker naar buiten. En het mooie is: de pannen kunnen gewoon mee! De BK Black Steel pannenserie is gemaakt van carbon steel en kan dus wel tegen een stootje. Dat maakt deze pannen ideaal
voor het gebruik op de barbecue. Behalve een robuust karakter hebben ze een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding, waardoor het dichtschroeien van vlees, het bakken van vis of het bereiden van groenten niet alleen op het fornuis, maar ook op de barbecue
moeiteloos en razendsnel gaat. Het wordt een heerlijke Hollandse zomer, boordevol buitenkookplezier!

SUPERSLIMME, NATUURLIJKE ANTI-AANBAKLAAG
Door het dagelijks gebruik van de BK Black Steel pan worden natuurlijke en oersterke antiaanbakeigenschappen opgebouwd. Door het gebruik van de plaatstalen pan verkleurt de bodem en krijgt deze een geoxideerde laag, die patina-laag wordt genoemd. Hoe donkerder de pan, hoe beter deze patina-laag wordt en de anti-aanbakeigenschappen zijn. Dit is een natuurlijk proces en maakt de pan onverwoestbaar. Een pan voor het leven!
TIP: Hygiëne blijft key als je buiten eet. Daarom adviseert BK om één tang te gebruiken om het rauwe vis/vlees op de BBQ te leggen en één tang om het gegaarde vlees van de BBQ op het bord te leggen. De lichtgewicht Mrs. Gripper vleestang van BK is hier ideaal voor.

BK Black Steel: de perfecte partner voor elke buitenkok

ULTIEME KOOKBELEVING
Kookexperts weten het: pannen gemaakt van plaatstaal schroeien de ingrediënten aan de buitenkant perfect dicht, zodat er een  karamellisatie ontstaat. Door deze reactie blijven de natuurlijke sappen in de ingrediënten. Het resultaat: altijd knapperig bruin van buiten,
sappig en mals van binnen. BK Black Steel pannen hebben een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding waardoor ze ideaal zijn voor het dichtschroeien van vlees of het knapperig bakken van aardappelen en groenten.

PRIJSWINNEND DESIGN
De BK Black Steel lijn won in 2019 een Red Dot Design Award, een internationale prijs voor producten die uitzonderlijk zijn in ontwerp, concept of communicatie.

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK
Na gebruik spoel je de pan eenvoudigweg af met heet water en een afwasborstel. Maak de pan direct droog voor je hem opbergt.

BK Black Steel: de perfecte partner voor elke buitenkok

BK BLACK STEEL IS VERKRIJGBAAR IN VIJF VERSCHILLENDE FORMATEN
BK Black Steel Koekenpan 20 cm – € 24,99
BK Blacksteel Pannenkoekpan 26 cm – € 27,99
Koekenpan 26 cm – € 29,99
Koekenpan 28 cm – € 31,99
Koekenpan 30 cm – € 34,99


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply