Fashion Lifestyle

Nike Huarache een iconische sneaker uit de jaren 90

Velen van ons zijn gepassioneerd als het gaat om sneakers. We dragen of kopen schoenen vanwege de oprechte liefde die we voor ze hebben. Vaak kopen we  bepaalde modellen, omdat er achter de schoen een emotionele gehechtheid of persoonlijke betekenis schuilgaat. Voor mij heeft de Air Jordan 17 zwart / zilver metallic een speciale plaats in mijn hart omdat het de eerste paar sneakers was die ik kocht omdat ik Michael Jordan in Miami had ontmoet. Daarna volgden er meer, sneakers, ik heb er een zwak voor. De kleuren, materialen, prints en modellen kunnen mij niet apart genoeg zijn. Nu heb ik mijn oog laten vallen een ander model van Nike, de Huarache, dit model is een lust voor het oog

Er zijn de afgelopen jaren maar weinig sneakers die met zoveel enthousiasme is ontvangen dan   de Huaraches . Als je een fan bent van deze iconische sportschoenen uit de jaren 90, of als je ze niet kunt uitstaan, blijf dan lezen om meer te leren over de Nike Huarache.

Kenmerken:

♥Sok-achtige voet-knuffeltechnologie.
♥Mix van lycra en neopreen stoffen.
♥Iconisch swooshless ontwerp
♥Enkelriempje voor extra ondersteuning.

Geschiedenis

De Nike Huarache is een ander silhouet waarvoor we de beroemde Tinker Hatfield moeten bedanken. Hij beweert dat hij inspiratie kreeg van de  waterski- schoen en Zuid-Amerikaanse Huarache sandalen.  Nike vond het idee in eerste instantie helemaal niet leuk en het kwam bijna niet op productieniveau, totdat het werd getest met hardlopers op de NYC-marathon in 1991, en de atleten konden er geen genoeg van krijgen. Sindsdien is de Nike Huarache wereldwijd een groot succes. Dat is ook de reden waarom ik dit zo’n geweldige sneaker vindt, Dit komt door de kwaliteit van de schoenen, ze zitten comfortabel en het comfort is zó voor opgesteld dat de schoenen super voelen aan je voeten.

Kleur

De populairste Huarache-kleuren moeten onlangs Triple Black zijn, met name de Nike Huaraches Utility-versie. Ik ga volgend jaar een aantal kloven lopen op Kreta en in eerste instantie wilde ik dus voor de triple black gaan maar ik ben ook wel een beetje verliefd op het roze model. Maar de Nike Huarache is in super veel verschillende kleuren beschikbaar, je kan het zo gek niet bedenken. Voor ieder wat wils!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vindt jij  van de Nike Huarache?

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Juliette
  augustus 11, 2018 at 11:28 am

  Heel gaaf! Die roze kleur vind ik geweldig. Ik ga er ook naar kijken. Thanks voor de tip!

 • Reply
  Lipstickencupcakes
  augustus 11, 2018 at 2:47 pm

  Oeeh ik vind ze heel mooi! Vooral die roze. Sneakerfreak over here?‍♀️

 • Reply
  charlotte
  augustus 11, 2018 at 5:22 pm

  Ik vind die roze geweldig. Mijn zoon en dochter hebben ze in het armygroen.

 • Reply
  orriens nicole
  augustus 12, 2018 at 10:13 am

  De zool valt me echt op. Wat is die dik zeg. Het is niet zo mijn stijl schoen.

 • Reply
  Jouvence
  augustus 12, 2018 at 12:39 pm

  Persoonlijk vind ik de Nike Huarache niet zo mooi, niet mijn ding in ieder geval, alhoewel ik hem in het roze dan wel weer leuk eruit vindt zien.

 • Reply
  Priscilla
  augustus 12, 2018 at 12:40 pm

  Volgensmij ben ik echt 1 van de weinigen die ze helemaal niks vindt. Maar ik ben ook niet echt een sneaker meisje haha.

 • Reply
  Fleur
  augustus 12, 2018 at 1:08 pm

  Ik draag eigenlijk geen sneakers, maar volgens mij lopen deze wel erg lekker

 • Reply
  Danielle
  augustus 13, 2018 at 11:48 am

  Ik draag alleen maar sneakers en gympen, maar heb eigenlijk helemaal geen Nikes. Vind deze wel heel erg mooi, vooral de roze! Mijn lievelingskleur is mint en turquoise, eens kijken of ze die kleuren hebben.

 • Leave a Reply