Beauty

ORIFLAME INTRODUCEERT NIEUWE GEUREN VOOR DAMES & HEREN- Uit de pers

De kracht van groene toermalijn voor haar en de mystiek van zwarte vetiver en koffie voor hem! Oriflame bevindt zich in de top drie van grootste geurproducenten ter wereld. De topparfumeurs waar mee wordt samenwerkt hebben naam gemaakt als createurs van enkele van ’s werelds beroemdste geuren. Deze winter introduceert dit bedrijf twee splinternieuwe verfijnde en unieke creaties op geurengebied voor dames en heren. Oriflame creëert haar nieuwe geuren altijd rondom spraakmakende thema’s en maakt hierbij gebruik van de meest bijzondere ingrediënten. Voor de nieuwste damesgeur werd de edelsteen toermalijn het stralende middelpunt. Voor nieuwste herengeur zijn het zwarte ingrediënten die de kleur van de nacht én deze geur symboliseren.

oriflame-my-destiny-edp
NIEUW VOOR HAAR: Oriflame My Destiny Eau de Parfum

De nieuwe damesgeur My Destiny Eau de Parfum behoort tot de chypre-fruitige geurenfamilie en straalt op alle fronten originaliteit uit. De aquatische opening van lotusbloem, het vrouwelijke hart van pioenrozen en de verfijnde basis van patchoeli worden verrijkt met een extract van toermalijn – de edelsteen die bekend staat om het versterken van het zelfvertrouwen.

Over toermalijn

Toermalijn heeft krachtige reinigende en beschermende eigenschappen. Deze mooie edelsteen brengt lichaam en geest in balans en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve. verwijdert negatieve energie. Groene toermalijn geeft kracht, doorzettingsvermogen en moed. Het trekt geluk, voorspoed en welvaart aan, maakt creatief en helpt om positieve dingen in je leven te manifesteren.

Iedere flacon is uniek!

Als unicum in de geurenwereld is iedere afzonderlijke flacon van Oriflame My Destiny Eau de Parfum door middel van een speciale inktinjectietechniek voorzien van een volledig individueel patroon in de vorm van een groene streep toermalijn. Geen twee flacons wereldwijd zijn hierdoor hetzelfde.

oriflame-giordani-gold-notte-edt

NIEUW VOOR HEM: Oriflame Giordani Gold Notte Eau de Toilette

Oriflame’s Giordani Gold lijn staat voor kwaliteit, luxe en het goede leven. De nieuwste herengeur Giordani Gold Notte Eau de Toilette behoort tot de houtige geurenfamilie en heeft een kenmerkende Italiaanse stijl. Sprankelende, vitaliserende geurnoten van citrusvruchten fuseren met een rijk, mysterieus akkoord van zwarte vetiver en het aroma van zwarte koffie. Dit leidt tot een charismatische geur, die mannelijke elegantie tot in de puntjes uitdraagt. De robuuste flacon en het vakmanschap waarmee deze ontworpen is, benadrukken de verfijnde kwaliteit en mannelijke harmonie van de geur.

De Oriflame-producten worden verkocht via de website www.oriflame.nl, alsmede via de Oriflame adviseuses. In Groningen is dat bijvoorbeeld bij Ciscashairservice

Verkoopprijzen:

 • Oriflame My Destiny Eau de Parfum € 50,00/50 ml.

 • Oriflame Giordani Gold Notte Eau de Toilette € 50,00/75 ml.

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  YuSt
  november 25, 2016 at 8:01 pm

  Psssst, ze zijn heeeeeeeerlijk!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 29, 2016 at 10:18 am

   Jaaaa echt zalig!

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  november 26, 2016 at 10:22 am

  My destiny lijkt me wel lekker!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 29, 2016 at 10:18 am

   Ja klopt. Ik gebruik het geurtje nog maar een paar dagen maar binnenkort komt de review!

 • Reply
  Melike
  november 26, 2016 at 3:10 pm

  Wat een mooie flesjes. Lijken me heerlijk!

  • Reply
   Claudia Struijck
   november 29, 2016 at 10:14 am

   Prachtig toch. Binnenkort komt een review van de vrouwengeur op mijn blog. X

  Leave a Reply