Beauty

Nieuwe zepen van Etos Soap it up

Zeep saai? Niet als je de nieuwe zepen van Etos ontdekt! Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment, met producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken. Voordat je het weet ben je hooked…

Hoe fijn als je handen én lekker ruiken én fris en schoon aanvoelen. Etos biedt nu een uitgebreid nieuw assortiment zeepproducten met keuze uit maar liefst 8 heerlijk geurende hand soaps, 3 soorten zeepblokken en een desinfecterende hand gel en hand soap. Etos heeft ook aan de gevoelige huid gedacht door tevens een ultra sensitive variant in de lijn op te nemen. Allemaal wederom met de aantrekkelijke prijs die je van Etos gewend bent.

Zeep saai? Niet als je de nieuwe zepen van Etos ontdekt! Etos lanceert een geheel nieuw zeep-assortiment, met producten die niet alleen een fantastisch schoon en fris gevoel geven, maar ook nog eens overheerlijk ruiken. Voordat je het weet ben je hooked…  De kunst van het zeep maken is al 5000 jaar oud. De oude Babyloniërs en Egyptenaren mengden al dierlijke en plantaardige vetten met as of alkaline zout tot een zeepachtige substantie. Het werd gebruikt tegen huidaandoeningen en voor het reinigen van wol en katoen voor de textielindustrie.

 

 

Blokzeep

Heerlijk geurend, handgemaakt zeepblok bestaande uit 80% olijfolie voor extra zachte en verzorgde handen. Verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: Lavendel (verrijkt met lavendelbloesem), Flower (verrijkt met calendula) en Olive (met Dode Zee zout). 150 gram €3.49 Ook lekker ruikende kleren? Leg een zeepblok in je kledingkast voor een extra frisse geurbeleving.

Hand soap

Dagelijks je handen reinigen en verzorgen wordt een feestje met de nieuwe producten uit het Etos zeepassortiment. Met keuze uit diverse varianten en geuren – variërend van lekker zoet tot bloemig en fris – is er voor iedereen wel een favoriet! Etos hand soap Honey & Fig de ideale combinatie tussen zoet en fris 300 ml €1.49. Etos hand soap Lotus & Waterlily een fris bloemenboeket 300 ml €1.49. Etos hand soap Cederwood & Rosemary stoer met een kruidige twist 300 ml €1.49

Etos hygiëne soap anti-bacterieel 300 ml €0.99, 1000 ml navulflacon €2.49. Etos hygiëne gel Een desinfecterende reinigingsgel met antibacteriële werking waarbij geen water nodig is. Ideaal voor onderweg of op vakantie! Ook verkrijgbaar in miniverpakking 50 ml € 0.99 300 ml.

Ik heb voor thuis de hygiëne gel en desinfecterende reinigingsgel ontvangen. De hygiëne gel staat bij ons in de badkamer en wordt dagelijks gebruikt. De desinfecterende reinigingsgel gebruik ik om mijn miniverpakking bij te vullen, een miniverpakking zit standaard in mijn tas en handbagage koffer!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Blog & Beauty
    maart 15, 2017 at 10:27 am

    Oh wat een heerlijke zeepjes van de Etos. Ik hou wel van die ouderwetse blokzeepjes. De hygiëne handzeep lijkt me ook fijn en vooral handig.

  • Leave a Reply