Beauty

Quanis Dermafiller Hyaluronzuur de filler zonder naalden

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik 1 maand geleden de vraag kreeg van Claire van Wiemooiwilzijn om een innovatieve gezichtsbehandeling te ondergaan met de Quanis Dermafiller, een uniek behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. En natuurlijk zei ik volmondig Jaaaaa want de Fountain of Youth kon wel eens een stapje dichterbij zijn gekomen. Nieuwsgierig geworden?Lees dan snel verder.

In de loop van de jaren merkte ik dat mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans wat aan het verliezen is. Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging en liefde nodig. En daar komt Quanis Dermafiller hyaluronzuur om de hoek kijken. Een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Het is een behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. Ik werd uitgenodigd om deze behandeling te ondergaan door de lieve, mooie en girlboss Charley Huf eigenaresse van de bindweefselbar in Amsterdam. Een bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Toch wel met een gezonde spanning ging ik op weg naar Amsterdam omdat ik totaal wist wat ik kon verwachten de de Quanis Dermafiller behandeling……

Charley and me na de behandeling

Tijdens de behandeling bij de bindweefselbar  wordt eerst de huid goed gereinigd daarna  begint Charley  met de bindweefsel massage. Na de massage wordt de Quanis Dermafiller behandeling gestart. De gelsheets blijven vervolgens 20-25 minuten zitten op het te behandelen gebied. En tijdens het wachten, krijg ik nog een hele fijne handmassage.

Vasthouden van vocht

Hyaluronzuur is een zeer belangrijk onderdeel in ons lichaam om vocht in de huid vast te houden. Ook speelt Hyaluronzuur een zeer belangrijke rol bij het behoud van de elasticiteit van de huid. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt dat je huid gehydrateerd blijft. Het kan 1800 keer haar eigen gewicht aan water vasthouden. Waardoor onze huid veerkrachtig en gehydrateerd is en blijft.  Onvoldoende hyaluronzuur of een tekort aan hyaluronzuur in ons ouder wordende lichaam kan betekenen:

 • Vochtarme huid,
 • Droge huid,
 • De huid wordt minder elastisch.

Het ouder worden van de huid, waardoor rimpels gevormd worden, heeft dan ook te maken met een tekort aan hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft als belangrijkste eigenschap dat het water vasthoudt. En niet zomaar een beetje water maar tot duizend maal het eigen volume. Één van de meest dorstige organen is misschien wel onze huid.  Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht in onze huid wordt vastgehouden, waardoor de huid niet uitdroogt en elastischer blijft.

Voor velen van ons, vraagt onze  huid om een ​​beetje magie van tijd tot tijd; iets wat enigzins uitwijkt van de standaard om je teint te redden, weer op te bouwen en te verjongen.!  Het doel van de Quanis Dermafiller is om diep te hydrateren, roodheid te verminderen, onvolkomenheden glad maken en het opvullen van rimpels. Nou  laten we eens kijken of dit product echt het sprookje “to fix it” is!

Quanis Dermafiller

Quanis Dermafiller pads zijn opgebouwd uit gekristalliseerd hyaluronzuur in de vorm van microscopisch kleine puntjes. De grootte van de puntjes is 200 of 300 micron, wat penetratie in en opname door de huid aanzienlijk comfortabeler, makkelijker en effectiever maakt. Hyaluronzuur in zijn natuurlijke vorm, heeft een grote moleculaire structuur waardoor het insluizen in de huid zeer moeilijk tot stand komt. Quanis Dermafiller bevat oplosbare micro kristallen opgebouwd uit hyaluronzuur. Deze doordringen gemakkelijk in de huid, lossen op en zorgen vervolgens voor een optimale werking. Deze miniscule puntjes ( maar liefst 2000) doordringen de huid en brengen op die manier de actieve stoffen op de plek waar ze moeten zijn: namelijk in de hoornlaag. Waardoor fijne rimpels van binnen uit weer worden opgevuld en krijgt de huid zijn elasticiteit terug. Wat een geweldige technologie! En het verhaal achter deze technolgie is nog mooier. Artsen en onderzoekers van de universiteit van Kyoto (Japan)waren op zoek naar een snelle, gemakkelijke en pijnloze manier om vaccinaties toe te kunnen dienen bij kinderen.  Quanis Dermafiller heeft van deze methode gebruik gemaakt om een behandeling te introduceren die pijnloos de huid verjongt en verfrist.

SAMENSTELLING

De hoofdbestanddelen van de Quanis Dermafiller pads zijn: hyaluronzuur, vitamine C en collageen. Dit zijn echte krachtpatsers en hebben hun sporen meerdere malen verdiend op het gebied van huidverbetering. Quanis Dermafiller  bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren. Hele dikke LIKE voor dit verantwoorde verzorgingsproduct.

Claudia en Quanis Dermafiller

Je brengt de pads aan op de huid en na 20 minuten is het product in je huid getrokken. Er komen dus GEEN naalden aan te pas, geen downtime, pijn of blauwe plekken. Het is een mildere, vriendelijkere en moderne vorm dan fillers. Nadat Charley bij mij het product had aangebracht, voelde ik een lichte prikkelende sensatie doordat de microscopisch kleine puntjes in de huid doordringen en oplossen. Na de 20 minuten werden de pads verwijdert en mocht ik in de spiegel kijken. En ik kon even een minuut niks uitbrengen, zo onder de indruk was ik. Meteen al na 1 behandeling is er zichtbaar resultaat.  Ik kon echt verschil zien onder mijn ogen. Ik zag er uitgeruster uit en mijn huid oogt strakker en egaler. De eerste behandeling vindt altijd plaats in een salon, maar daarna is het belangrijk om voor optimaal resultaat de thuisbehandeling direct te starten. Herhaal thuis de behandeling 8 keer, en het advies is om dit om de 3 à 4 dagen te doen. Het resultaat blijft voor ongeveer 3 maanden na een kuur. Ik heb een behandeling mee gekregen voor thuis en ga jullie over ruim een maand de resultaten laten zien, met een voor-en na foto. Dus stay tuned!! Omdat ik toch wat zenuwachtig was naar de behandeling, ben ik helemaal vergeten een voor- foto te maken. Maar ik heb de na-foto wel geplaatst omdat ik zelf erg onder de indruk was van het resultaat!

 

Belangrijk: Quanis Dermafiller Home heeft 1800 microscopisch kleine puntjes van gekristalliseerd hyaluronzuur die je een nacht laat intrekken.

Voor meer informatie en verkooppunten kijk op pinkcosmetics. De adviesprijs voor de salonbehandeling is €40. Het thuispakket met daarin 8 zakjes van 2 pads kost €199.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van deze techniek?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Vera
  januari 10, 2018 at 5:47 pm

  Klinkt erg interessant, maar niks voor mij. Ik contour wel even en dan vind ik het wel best haha

 • Reply
  Sanne
  januari 10, 2018 at 7:19 pm

  ik weet het eigenlijk niet wat ik er van moet vinden. Dit is echt niks voor mij. :s

 • Reply
  Manong
  januari 10, 2018 at 7:21 pm

  Ik weet niet of het ietd voor mij is, maar ik weet niet hoe oud je bent maar vind je er super uitzien

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 10, 2018 at 7:34 pm

   Wat een lieve reactie dankjewel! Ik word zondag 46! X

 • Reply
  Laura
  januari 10, 2018 at 8:49 pm

  Oh wat interessant! Ik ben hier nog niet zo bekend mee, thanks!

 • Reply
  mirteblogt
  januari 10, 2018 at 9:56 pm

  Wauw wat n interessant product! Dit zal ik later wel eens willen testen;)

 • Reply
  The lemon kitchen
  januari 11, 2018 at 11:50 am

  Oh interessante zeg!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  januari 11, 2018 at 12:16 pm

  Het klinkt goed. En het is natuurlijk altijd handig als je iets zelf kunt doen en zonder naalden.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  januari 11, 2018 at 12:19 pm

  heel interessant en wat heb je het fijn verwoord. lijkt me wel wat aangezien ik echt een hekel aan naalden heb

 • Reply
  Emmy
  januari 11, 2018 at 1:04 pm

  Mooie, duidelijke review. Ik vind de prijs ook meevallen

 • Reply
  Silkeblogs
  januari 11, 2018 at 2:46 pm

  Wauw, dat klinkt zo fijn! Ik vind de naalden echt een hele hoge drempel, maar dit klinkt echt ideaal. Ik ga het meteen uitchecken!

 • Reply
  Laura
  januari 11, 2018 at 3:55 pm

  Hier al veel over gehoord en gelezen. Erg interessant! Fijn om te horen dat je daarna al gelijk onder de indruk was van het resultaat:)

 • Reply
  MC Kleuver
  januari 11, 2018 at 4:22 pm

  Fijn dat ze iets hebben gevonden waar geen naalden voor nodig zijn. Dat lijkt mij voor menig vrouw erg prettig.

 • Reply
  Els
  januari 11, 2018 at 4:43 pm

  Ik heb heel.wat bijgeleerd over de veroudering van.de huis enzo. Dank je, vond ik best interessant. Ik denk wel dat vele vrouwen dit product zeer erg kunnen waarderen. Zit toekomst in. Maar he, je ziet er goed uit hoor

 • Reply
  Laura
  januari 11, 2018 at 9:25 pm

  Klinkt super goed! Je ziet inderdaad wel een duidelijk verschil hé!

 • Reply
  Cynthia | Cynspirerend.nl
  januari 12, 2018 at 11:26 am

  Klinkt in ieder geval beter dan die naalden. Ik ben benieuwd naar je resultaten over een maand!

 • Reply
  Bryan
  januari 12, 2018 at 6:36 pm

  Niet echt is iets voor mij omdat ik ook nog maar 23 ben. Maar wel een heel leuk en informatieve post! Doe je goed

 • Leave a Reply