Beauty Fashion

Review: Bye Bye Bra

package (1)

In de zomer zie ik steeds meer vrouwen in de zomerjurkjes voorbij lopen. Ik houd van vrouwen die strapless jurkjes of jurkjes met fijne dunne schouderbandjes dragen. Minder mooi om te zien, zijn die beha bandjes die het mooie accent van de dunne schouderbandjes volledig verpesten of zelfs gedragen worden onder strapless jurken. Ik vind het eigenlijk een modeflater. Jij dan?

gebruiks

Gelukkig heeft de producent van de Bye Bra hier een oplossing voor gevonden. De zelfklevende Bye Bra “lift” je borsten op een onzichtbare manier. Ideaal voor onder een sexy topje of jurkje. De Bye Bra is dé oplossing om snel en efficiënt de borsten van een vrouw te liften, zonder dat er een BH of een operatie bij te pas komt. Een BH heb je niet meer nodig zeg de producent. Ik ben benieuwd, jij dan?


Hoe werkt het?

Zonder problemen kun je de Bye Bra 8 uur dragen. Zorg dat de huid schoon en droog is bij het aanbrengen. De plakkers zijn elastisch, zacht en eenvoudig aan te brengen.- is de beste plakbeha met de beste kwaliteit van dit moment en uniek vanwege de liftkracht. De Bye Bra is heel dun en bevat een flexibel zelf plakkend folie. Hiermee is het mogelijk de tepels centimeters te liften of om de borsten te corrigeren. Ook wanneer borsten verschillen in grote of vorm is de Bye Bra een uitkomst vanwege het corrigerende vermogen, zegt de producent. Klik hier voor de instructievideo.

Jurkjes die om de nek sluiten, open zijn op de rug, strapless, hangend – ze kunnen allemaal weer de kast uit!  De speciale plakkers worden gemaakt door 3M USA en bevat (in tegenstelling tot imitaties) geen schadelijke stoffen die de huid of de gezondheid kunnen schaden. Let op, de plakkers kun je maar 1 maal opplakken. Bewaren bij kamer temperatuur en buiten het bereik van kinderen. Niet blootstellen aan direct zonlicht en hitte. Deze set bestaat uit 4 paar plus 8 gratis tepelbloemen. De Bye Bra  is ideaal voor onder een jurk met ontblootte schouders, rug, of een V vorm aan de voorkant van de jurk. Ideaal voor gala’s, onder een badpak, strapless of trouwjurk

Beschikbaar in de volgende maten:


 

overzicht

Ik kreeg de Bye Bra D+ met 4 paar plak beha’s en 4 paar tepelbloemen voor €22,95. Ik had dit artikel besteld omdat ik een aantal jurken heb met een blote rug. Ik zat altijd te zoeken naar een Bh zonder achterbandjes. Ik heb zelf een zware boezem en zonder Bh kan ik eigenlijk niet omdat het me pijn gaat doe. Het gevecht tegen de zwaartekracht heb ik allang opgegeven. De Bye Bra leek mij de ideale oplossing voor mijn jurken met een blote rug. Ik was aangenaam verrast.DSCN0929 (Medium)

 

Mijn ervaringen:

Ten opzichte van dit soort producten ben ik altijd erg kritisch. Vaak is de marketing om een product heen mooier dan het product zelf.  Het aanbrengen ging redelijk soepel. Als je plakker er eenmaal op zit, is het niet aan te raden om nog een correctie aan te brengen, want dat gaat ten koste van het plakeffect. Het is wel belangrijk dat de borsten op gelijke hoogte zitten na het aanbrengen. Anders zie je dat in je jurk of top. Bij het opplakken krijgen mijn borsten wel een vreemde vorm doordat de plakker te klein is om alles te overlappen. Mijn borsten worden wel mooi gelift en verder geeft het inderdaad een natuurlijk effect onder kleding. De sticker voel je wel zitten maar dat vind ik niet erg. Langs de stippelrand knip je de plakker in de voor jou juiste maat. Echter vraag ik mij af of dit product geschikt is voor vrouwen met zwaardere borsten. Toen ik een dunne top aan deed met blote rug zag je alle oneffenheden zitten. Echter bij mijn jurk met open rug niet, hiervan was de stof dikker. Misschien wel een goed product voor vrouwen met een iets kleinere boezem. Voor de cups A, B en C zal de Bye Bra werken. De siliconen tepelcovers zijn herbruikbaar.

Twee tips

 1. Plak het eerste gedeelte van de stickers zo dicht mogelijk bij de tepel, dit is beter voor het eindresultaat.
 2. Probeer de sticker in een keer goed te plakken, je kunt het niet losmaken en opnieuw plakken.

plak-beha-tape

De Bye Bra is geen product wat onze vertrouwde BH’s voorgoed vervangt vind ik, maar zeker handig voor onder een speciale outfit als je niet wilt dat je BH zichtbaar is. De onzichtbare en liftende BH is o.a. verkrijgbaar bij:


Wat vind jij Yes or No? Zou jij de Bye Bra aanschaffen?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

 

 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Yvonne
  maart 9, 2016 at 3:15 pm

  hoi Claudia, ik heb jouw ervaring met interesse gelezen, ik zag deze plak bh’s ook en vroeg me af hoe ze in de praktijk werken. Ik lees wel dat jij betwijfelt of ze geschikt zouden zijn voor zwaardere borsten, dat is ook precies mijn twijfel. Misschien ga ik ze toch eens proberen, zonder al teveel verwachtingen 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   maart 10, 2016 at 8:15 am

   Hi Yvonne, dankjewel voor je reactie. Er zitten 3 paar plak bh’s in een pakje en ik heb ze alledrie met veel plezier gebruikt. Je kan ze niet hergebruiken. Ik denk als je er zo in staat zonder teveel verwachtingen dan denk ik dat je er wel plezier van kan hebben. Ik ga ze idd deze zomer ook weer kopen. Het gaat om het effect en niet hoe je borst er tijdens het “plakken” uit ziet. Wij hebben hier thuis er enorm om gelachen. Suc6 ermee en laat je tzt even weten hoe het bevalt?

   • Reply
    Yvonne
    maart 14, 2016 at 8:23 am

    Hoi Claudia, vorige week heb ik een setje besteld, de D+ versie. Zaterdagavond heb ik ze gedragen, onder een jurk waar eigenlijk geen bh onder kan (en die ik dus nooit aan heb).
    Ik verwachtte er niet zo veel van aangezien ik best wel slappe borsten heb, maar de plakkers geven toch wel een mooi ‘liftend’ effect. Het is natuurlijk geen echte bh, en het voelt wel erg ‘losjes’ onder een jurkje vind ik.
    Bij thuiskomst heb ik ze snel eraf gehaald, leek me niet echt sexy als die plakkers even later onder mijn jurk vandaan zouden komen 😉 … maar ja, dan is het lift-effect natuurlijk ook meteen weg. Dan toch liever een mooie bh. Maar voor sommige gelegenheden en outfits is het toch wel een optie.
    Groetjes!

    • Reply
     Claudia Struijck
     maart 14, 2016 at 7:57 pm

     Dankjewel Yvonne voor je berichtje! Ja voor sommige gelegenheden is de Bye bye bra een goed alternatief en daar gebruik ik de plakkers dan ook voor. Ik vind het namelijk echt niet mooi als je een sexy jurkje aan hebt en je de Bh bandjes vervolgens ziet. Dan zijn de plakkers ideaal. Groetjes

 • Reply
  yria
  september 7, 2019 at 3:21 pm

  met kleine slappe borsten vind ik het niks, zodra je de boel omhoogtrekt, heb je ook kleinere borsten. wel heb je een spleetje, maar de huid ernaast rimpelt een beetje

 • Leave a Reply