Beauty

Drops of Light van The Bodyshop

Zorg voor een stralende en egaal uitziende teint dankzij onze Drops of Light™-verzorging. Deze lijn is geschikt voor alle huidtypen en heeft een ultra-sensorische textuur. Met behulp van deze lijn bieden ze  een complete routine die dag na dag helpt om je huid optimaal te verzorgen.

ONTDEK DE NIEUWE PRODUCTEN

PURE HEALTHY BRIGHTENING EYE CREAM 15 ML – €24.

Deze hydraterende crème zorgt voor een verhelderde blik. Masseer de oogcontour met de verfrissende applicator die de bloedcirculatie stimuleert. Helpt om zichtbaar donkere kringen onder de ogen te verminderen.

PURE RESURFACING LIQUID PEEL 145 ML – €19.

Deze gel transformeert zich in een scrub bij contact met de huid, helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en verheldert de teint van de huid. Gebruik 2 à 3 maal per week, bij voorkeur voor het slapengaan.

 

EEN STRALENDE TEINT DE Drops of Light™-lijn is verrijkt met natuurlijke rode alg-extracten uit de Noord-Atlantische oceaan, die bekend staan om het egaliseren van de teint, het bestrijden van vlekken en verhelderende kracht.

DROPS OF LIGHT™ MUSTHAVE.  De nieuwe Drops of Light™-producten zijn nu verkrijgbaar in de Bodyshop winkels (met uitzondering van onze outlets) en online op The Body Shop.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vind jij van de nieuwe Drops of Light?

 

Blog you zoen

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply