Beauty

Review: Dr. Organic Shea Butter lijn voor droge en gevoelige huid

Dr. Organic heeft vorig jaar een nieuwe lijn uitgebracht namelijk met Shea Butter. Deze lijn is speciaal voor de gevoelige en droge huid en is 100% vegan. Mijn huid is in de winter altijd een stuk droger en kon dus wel wat extra verzorging gebruiken. Robin vertelt jullie er graag meer over. 

Sheaboter is een erg voedzaam ingrediënt afkomstig van de Afrikaanse sheaboom in Burkina Faso. De Burkinese dorpsbewoners gebruiken dit ‘vrouwengoud’ al eeuwen. Sheaboter is van nature rijk aan vitamines en essentiële vetzuren en wordt in Afrika veel gebruikt om de huid en het haar te beschermen tegen barre omstandigheden. Voor de Shea Butter lijn combineert Dr. Organic Shea Butter met biologische oliën en voedende fruitextracten.

Ik had aan Robin van the pastel suitcase gevraagd  of ze deze lijn wilde uitproberen voor mij. Dat vond ze een goed idee, aangezien haar huid in de winter ook wel iets extra’s kan gebruiken. The Pastel Suitcase is een beauty en mommy lifestyle blog. Hier schrijft ze over alles wat haar inspireert en bezig houdt zoals het moederschap, reizen, beauty en lifestyle.  

Shea Butter Wonder Olie

Deze veelzijdige olie kan voor meerdere dingen gebruikt worden. Zoals de huid, nagels, maar persoonlijk vind ik hem het fijnste voor in mijn haren. Ik gebruik het dan alleen in mijn puntjes als een soort van haarserum. Deze krachtige formule verbetert de zachtheid, zorgt voor langdurige hydratatie en laat een heerlijke geur achter. 

150ML €16.99

Shea Butter Dag Crème

Deze lichte maar toch voedende crème laat je droge huid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Het bevat een mix van botanische oliën en fruitextracten. Het ruikt wel sterk naar Shea boter dus je moet wel van de geur houden. Hij trekt snel in en laat je gezicht niet vettig achter.

50ML €12.99

Shea Butter Nacht Crème

Deze rijke nacht crème zorgt ervoor dat je droge en gevoelige huid gevoed wordt tijdens het slapen. Persoonlijk vind ik hem iets te dik waardoor het een tijdje duurt voordat hij goed is ingetrokken. Daarom gebruikte ik liever ook de dag crème voor in de nacht.

50ML €12.99
 

Dr. Organic is te koop bij Holland & Barrett of online.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Heb jij wel eens iets gebruikt van Dr Organic?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Robin
  februari 25, 2019 at 8:31 pm

  Bedankt dat ik deze fijne producten mocht testen!:)
  X Robin
  http://www.thepastelsuitcase.com

 • Leave a Reply