Beauty

Verantwoord zonnen, natuurlijk mooi bruinen met Australian Gold® Botanical

Verantwoord zonnen en natuurlijk mooi bruinen met de Australian Gold® Botanical zonneproducten op basis van minerale SPF’s en botanische werkstoffen. Zonlicht voelt weldadig aan op je lichaam en zorgt voor een mooie bruine teint. Het is ook gezond vanwege de aanmaak van vitamine D, mits gedoseerd en met behulp van de juiste zonbeschermende producten welteverstaan. Australian Gold® biedt met de Botanical-lijn een collectie van vijf natuurlijke producten voor in de buitenzon, waarmee je verantwoord en mooi kunt bruinen op basis van minerale SPF’s en hoogwaardige botanische werkstoffen. 

Met de nieuwe Australian Gold® Botanical Outdoor zonneproducten kun je optimaal profiteren van al het goede van de zon op een natuurlijke wijze. Deze zonneproducten zijn allen gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij zink en titaniumdioxide. De producten bevatten geen nanodeeltjes. Ze dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend schild dat de zonnestralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden. Met natuurlijke, minerale SPF’s en rijk verzorgende botanische werkstoffen. De nieuwe Botanical zonbeschermingsproducten van Australian Gold® met daarin uitsluitend minerale SPF’s beschermen de huid op een natuurlijke wijze tegen zowel UVA- als UVB-straling. Alle formules zijn voorzien van rijk verzorgende, botanische ingrediënten zoals Kakadu Plum (een heel rijke bron van vitamine C), Australische Eucalyptus, Rode algen- extracten en vitamine E. De producten plakken niet, zijn niet vet, trekken gemakkelijk in en zijn zweet- en waterbestendig.

 

Australian Gold® Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion

Australian Gold® SPF 50 Tinted Face Lotion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige gezichtshuid. Deze olievrije en antioxidant rijke formule beschermt de huid op een natuurlijke wijze tegen UVA- en UVB-straling op basis van minerale SPF’s met een factor 50. De reeds getinte samenstelling werkt bovendien als een “primer” die (bij dagelijks gebruik) langzaam een mooie bruine teint opbouwt (zelfs zonder zon) en helpt om fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren. De speciale textuur op basis van microsferen zorgt ervoor dat deze lotion snel droogt en niet vet of plakkerig aanvoelt. Het toegevoegde Kakadu Plum-extract beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden. Eucalyptus (van originele Australische theebladeren) kalmeert de huid, heeft een verfrissende werking en geeft een extra zuurstof boost. Rode algenextracten en vitamine E voeden en verzorgen de huid.

Alle Australian Gold® Botanical Outdoor zonneproducten zijn:

√ botanisch van oorsprong

√ vrij van SLS, parabenen, oxybenzone, nano-deeltjes, alcohol, minerale oliën, parfum, kleurstoffen, ftalaten, petrolatum, BPA en PABA

√ hypoallergeen

√ dermatologisch- en kindvriendelijk getest

√ niet getest op dieren

*Rif-vriendelijk betekent dat de ingrediënten in de Australian Gold® Botanical Lotions geen negatieve, afbrekende invloed hebben
op het koraal in de zeeën.

 

Australian Gold® Botanical Continuous Sprays SPF 15 en SPF 30

De Australian Gold® SPF 15 en SPF 30 Botanical Continuous Sprays zijn handige 360° non-aerosol zonnebeschermende sprays (oftewel deze sprays geven een kortstondige spray, ook al houd je de knop langer ingedrukt). De formules bevatten minerale UVA- en UVB zonnefilters op basis van zink en titaniumdioxide. Het toegevoegde Kakadu Plum-extract beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden. Australische Eucalyptus kalmeert de huid, heeft een verfrissende werking en geeft een extra zuurstof boost. Rode algenextracten en vitamine E voeden en verzorgen de huid optimaal.

Australian Gold® Botanical Lotions SPF 15 en SPF 30

Heb je liever een zonbeschermende lotion in plaats van een spray? Dan zijn er de Australian Gold® Botanical Lotions met SPF 15 en SPF 30. Deze niet-vette, snel absorberende lotions beschermen de huid op een verantwoorde, natuurlijke wijze tegen UVA- en UVB straling op basis van minerale zonnefilters. Ook aan deze samenstellingen werden intensief verzorgende ingrediënten zoals Kakadu Plum, Australische Eucalyptus, Rode algenextracten en vitamine E toegevoegd, die een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling helpen voorkomen en die huid intensief verzorgen.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland uit Roosendaal.
De Botanical-producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen alsmede via de website met webshop:
www.australiangoldshop.nl

Advies verkoopprijzen:
• Australian Gold® Botanical SPF 50 Tinted Face Lotion € 19,95/tube 88 ml.
• Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 15 € 19,95/spray 177 ml.
• Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 30 € 19,95/ spray 177 ml.
• Australian Gold® Botanical Lotion SPF 15 € 19,95/tube 147 ml.
• Australian Gold® Botanical Lotion SPF 30 € 19,95/tube 147 ml.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Smeer jij je goed in tegen de zon?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply