Beauty

Secret Santa Bloggers Unboxing

Een tijdje geleden bedacht Hilde van Hillybilly een nieuwe leuke samenwerking met een aantal bloggers met een knipoog naar de kerst: Secret Santa! De bedoeling was om elke blogger te linken aan een andere blogger. Het plan was om een leuk sfeervol pakketje te sturen naar de gekozen blogger. Voorwaarde was dat er ieder geval een Yankee Candle waxtart in zou zitten, ik wist totaal niet wat een Candle waxtart was. Want eerlijk gezegd…….heb ik niet zoveel met geurkaarsen……Ik gebruik ze wel, op het toilet of gang maar ik ben enorm kritisch want de geur moet absoluut  niet overheersend zijn. Maar deze samenwerkingen moedig ik altijd aan. Ik laat je in deze blogpost zien wie mij mocht verrassen!

Ik mocht zelf Quinty van Letstalklipstick  verrassen. Quinty schrijft het liefst over lipstick en andere beauty producten! Kijk op haar blog om mijn pakketje te bekijken.

Surprise, Surprise

Wie was mijn secret santa?

The secret santa unboxing!

 

 

Ik ontving  mijn Secret Santa pakketje gelukkig op tijd. Ik had het pakje express verstopt zodat ik hem 1e kerstdag kon openmaken. En wat waren de pakjes mooi ingepakt, eigenlijk te jammer om open te maken. Anne-Gerie van Beautyonthefarm mocht mij verrassen. Wat onzettend leuk! Ik heb Anne-Gerie 1x ontmoet tijdens een event, we hebben regelmatig contact via de app en volgens elkaar trouw op instagram. Anne-Gerrie is naast blogger ook nog schoonheidsspecialiste en probeert ze haar visie hierin ook te delen in de artikelen.

Kadootjes uitpakken vind ik altijd zoooooo ontzettend leuk, als een kind zo blij begin ik met de unwrapping……en werd er helemaal vrolijk van wat een leuke en divers pakje. Lees snel verder,  ik ga het jullie laten zien.

Samples ik houd ervan. Tegenwoordig krijg je vaak proefjes bij de cadeautjes en dat is voor mij de ideale manier om kennis te maken met andere producten en super handig voor op vakantie. Ik ga namelijk in januari met mijn gezin naar Thailand en de proefjes komen zeker van pas bij mij en Lara. Zelf doe ik ook altijd proefjes bij cadeautjes en dat wordt altijd op prijs gesteld.

Waar ik erg nieuwsgierig naar ben is het L’oreal masker. Zoals jullie weten ben ik dol op maskers. Dit is het nieuwe zuiverend masker met drie pure kleien namelijk Kaolien, Montmorilloniet en Ghassoul.

Mijn oog viel op een voor mij vreemde eend in de bijt…….Het zou niet iets zijn wat ik snel bij een secret santa beautybloggers cadeau zou doen. Het is een zakje met pure specerijen mengeling, een 5 kruiden poeder. Maar later dacht ik, die Anna-Gerrie heeft daar wel over nagedacht. Ze weet namelijk dat ik enorm van Aziatisch koken en eten houd en dat ik op mijn blog wel eens Aziatische recepten heb gedeeld! Dus meis, heel erg bedankt!!

Het tweede cadeau was een handcream van Essence in een vrolijke kerstverpakking en met de heerlijke geur vanille. En met de toepasselijke naam  Holiday Hugs. Aangenaam verzorgend en in een handig mini-formaat om de handen van alle vlijtige Kerst-elfjes te verzorgen.

Het derde cadeau is natuurlijk de Yankee Candle tart met een heerlijke naam Christmas Cookie. Die ruikt naar vanille en versgebakken koekjes, van die suiker biscuitjes die ik vroeger altijd bij de thee kreeg. Och, och ik word er helemaal week van.  Lieve Anne-Gerrie, wat heb je mij ontzettend verwend met dit mooie kerstpakket! Je hebt echt nagedacht over de cadeau’s! Ik wens jou en je familie een hele mooie Tweede Kerstdag. Dikke kerst knuffel van mij.


Wat weer een onzettend leuk en gezellig initiatief. Ik houd me zeker aanbevolen voor vervolg hiervan en ik hoop dat we dit volgend jaar weer gaan doen!

IK WENS JULLIE ALLEMAAL HELE FIJNE FEESTDAGEN!
LIEFS SANTA CLAUDIA


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Anna Gerrie
  december 26, 2016 at 3:13 pm

  Ik heb inderdaad even staan twijfelen of ik de kruiden er wel bij zou doen, maar fijn dat je er blij mee bent 🙂 Ik vond het leuk om voor je te shoppen en fijne feestdagen Claudia!

 • Reply
  Astrid
  december 26, 2016 at 4:19 pm

  Wat een heerlijk pakketje! Dat heeft Anna Gerrie heel leuk gedaan! Fijne kerst Claudia! Xxx

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 5:10 pm

   Dankjewel lieve Astrid, ja klopt en secret santa was weer een suc6

 • Reply
  Anne-Marie
  december 27, 2016 at 8:50 am

  Wat een leuk initiatief. Gezellig pakje heb je gekregen én gemaakt.

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 5:09 pm

   ja super leuk initiatief en idd leuk pakje gekregen! X

 • Reply
  Jennifer
  december 27, 2016 at 4:25 pm

  Leuk idee zeg van Hilde. Ziet er ook erg leuk Claudia wat je heb mogen ontvangen!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 5:08 pm

   Ja echt heel leuk en creatief idee van Hilde. X

 • Reply
  YuSt
  december 28, 2016 at 8:26 pm

  Oooh jij hebt ook al zo’n tof pakje ontvangen!

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 5:06 pm

   Dankjewel Sonja!

 • Reply
  Jouvence
  december 29, 2016 at 9:10 pm

  Wat een leuk pakketje! xx

  • Reply
   Claudia Struijck
   januari 7, 2017 at 5:05 pm

   Dankjewel!! X

  Leave a Reply