Beauty

Skin Food: Bee Yummy Skin food Raw & Organic

“Voedsel voor je huid”. De Engelse naam voor dit product zegt precies wat het doet. Skin Food voedt letterlijk alle plekjes op het lichaam die ruw en droog zijn. Ik maakte 4 weken geleden kennis met Bee Yummie Skin Food dankzij lieve Eva van de webshop Freshwatervalley. Het schijnt het best bewaarde geheim in de wereld van natuurlijke huidverzorging te zijn. Bee Yummie Skin Food is een huidcrème die goed is voor veel beautyrituelen. Ik nam ook dit product mee in de koffer naar Bali, want zeker in de zomer en dan ook nog op een eiland waar de zonkracht enorm hoog is, heeft mijn huid altijd iets extra’s nodig. Ben je ook zo benieuwd wat Bee Yummy Skin Food voor mij heeft betekend? Lees dan snel verder.

Bee Yummie Skin Food

Het is een trend dat mensen steeds bewuster omgaan met hun voeding en kiezen biologisch-dynamische en organische producten. Ook in de cosmeticawereld is deze trend overduidelijk te zien. Je hoort steeds vaker om je heen “wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten. Bee Yummie Skin Food past in een biologische en milieubewuste levensstijl. Dit product bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten en heet daarom Bee Yummie Skin Food.  Bee Yummie Skin Food is voedsel voor de huid, speciaal bedoeld als hydraterende moisturizer met voedende en celvernieuwende eigenschappen. De crème voedt alle plekjes op het lichaam die ruw en droog zijn. Skin Food kan letterlijk voor ieder lichaamsdeel gebruikt worden. Of je nou last hebt van schrale lippen of van droge knieën, Skin Food to the rescue! Dit eetbare, handgemaakte Live Live & Organic™ product wordt gebruikt door vele celebrities, make up artiesten en huidverzorgingsprofessionals.

Skin Food Bee Yummy lijst

Bee Yummie Skin Food Ingrediënten

Bee Yummy™ Skin Food creme wordt gemaakt van wilde bloesem honing (Wildflower Honey), Honey Cappings, bijenpollen, Propolis, St. John’s Wort Oil, Royal Jelly, gepurificeerd water, en Balsam Fir Needles om het lekker te laten ruiken. Geen parfum!

Deze ingrediënten zijn met de hand geoogst in een klein natuurgebied met een eigen micromilieu. Honing, Pollen, Propolis & Royal Jelly zijn gemaakt door dezelfde bijenkolonie uit het gebied, waardoor de crème energetisch harmonieus is. Honing wordt verzameld van de wilde bloemen, en wordt niet gefilterd, alleen maar uit de bijenkorf gehaald, en heeft daardoor de bijzondere ingredienten van natuurlijke honing behouden. De pollen komen van een mix van wilde paardebloem, wilde roos, frambozen, asperges, boterbloem, wilde appels, en kersenbloesem.

De propolis in Bee Yummie Skin Food is van de beste kwaliteit: alleen van naaldbomen. De bloemen van St. Johnswort worden geplukt op het middaguur, wanneer de sappen rechtstreeks uit de wortels naar de stam en blaadjes van de bloem worden getrokken.

Alleen geselecteerde, jonge delen van de naaldboom-balsem worden gebruikt bij het maken van Bee Yummie, als een bron van vitamine C (een belangrijk anti-oxidant en ontgifter voor de huid).

Honing, Propolis, en naaldboom-balsem zijn de beste antibiotica uit de natuur en zorgen voor een natuurlijke houdbaarheid van Bee Yummie. Daarom heeft dit product geen chemische houdbaarheidsingrediënten nodig. Honing is het enige voedsel op aarde dat altijd goed blijft, en dat geldt dus ook voor deze crème.

Bee Yummie Skin Cream is tevens een bewezen product voor het helen van huidaandoeningen. En heeft het ook  antibacteriele, anti- acne en goede anti- inflammatoire eigenschappen. Wat klinkt dat mooi toch?

Skin Food Bee Yummy hoofd 1

Claudia en Skin Food

Ik heb deze crème nu 4 weken gebruikt en ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben. Het feit alleen al dat  Bee Yummy een natuurlijke (gezichts)crème is met nul schadelijke ingrediënten, is voor mij al een enorm pluspunt. Bee Yummy  hydrateert niet alleen maar maakt mijn gezicht ook ongelooflijk zacht en het voedt mijn gezicht met heilzame natuurlijke voedingsstoffen. Hydrateren is key in de zomer en zeker met warm weer en veel zon kan de huid echt wat extra’s gebruiken. Je kent het vast wel, als je terugkomt van een dagje strand dan kan de huid strak en onprettig aanvoelen. Dan weet je eigenlijk direct dat de huid vocht tekort komt, dan voelt de huid strak aan (is ook een teken van een vochtarme huid en die heb ik). Ook heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van ons zwembad, lekker in het water op een luchtbed. Je kan je, denk ik voorstellen dat mijn huid aan het eind van de dag schreeuwde om vocht. En daar kwam Bee Yummy to the rescue! Elke avond voor het slapen gebruik ik dit heerlijke product in combinatie met mijn serum. Mijn huid zag er na het gebruik gezond, stralend en zacht uit. Tevens had ik het gevoel dat het mijn huid egaliseerde.  Ik kan echt niet meer zonder. Ook gebruik ik Bee Yummy op mijn voeten, door het dragen van slippers werden mijn voeten continue blootgesteld aan zonlicht, water en vuil, waardoor ze ruw en droog werden. Ook had ik elke avond voor het slapen gaan een voetverwenprogramma dankzij Bee Yummy, waardoor mijn voetjes weer gehydrateerd en heerlijk zacht aanvoelden. Ook was Bee Yummy mijn partner in crème toen ik een onrustige huid kreeg van het zonnebrandproduct wat ik op mijn huid smeerde. Enorme break-outs. Dikke rode ontstekingen bij mijn kaaklijn. Door Bee Yummy te gebruiken leek het alsof het genezingsproces versnelt werd. 

Skin Food Bee Yummy hoofd

De kleur van Bee Yummy Skin Food neigt naar beige, ik moest er eerst even aan wennen maar nu is dat absoluut geen issue meer. De crème heeft een lichte gel- achtige consistentie, ruikt lekker naar de natuur en trekt snel in zonder dat er een vettig laagje achterblijft op mijn huid. De kleur en de geur dankt Bee Yummy aan de natuurlijke ingrediënten en het ‘gebrek’ aan kleur- en geurstoffen. Puur natuur dus! Ik heb een gevoelige huid, maar ik heb geen irritatie van deze crème gekregen. Ik denk dat de meeste huidtypes deze crème in hun dagelijkse routine kunnen opnemen om het een zeer veelzijdig product is. De textuur wordt eenmaal op de huid volledig opgenomen dus ik denk dat iedereen met een vette huid dit product heel goed kan gebruiken als een stand-alone product, omdat ik een vocht arme huid heb gebruik ik de crème met mijn serum. Ik hou echt van dit product, de naam weerspiegelt echt wat het doet als  ‘voedsel voor de huid’, het is ook echt een geweldig product voor de gestresste huid en mensen die gevoelig zijn voor acne puur vanwege de helende ingrediënten. 

Ik vind het echt een wonderbaarlijk product en kan het absoluut iedereen aanraden. Bee Yummy Skin food is er in een 60 ml en kost € 39 en in een pot van 120 ml en kost € 59. Te koop bij de webshop Freshwatervalley


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!!!

 

Wat vind jij van deze raw en organic Bee Yummy Skin Food?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Gonny Aarts
    juni 29, 2016 at 5:25 am

    Ik ken het merk Bee Yummy niet.
    Maar klinkt als een (h)eerlijk product 😉

  • Leave a Reply