Beauty

Kado tip: Dr Organic Manuka Honey December Giftset

Kado tip: Dr Organic Manuka Honey December Giftset

December is dé maand van samenzijn met je familie en vrienden en ze te laten weten dat je om hen geeft. Dat doen we traditiegetrouw met decembercadeaus. Dr Organic heeft een aantal mooie, natuurlijke verzorgingspakketjes samengesteld, waaronder de Manuka Honey Gift Set. Manuka Honey herstelt en voedt de droge huid intensief en is de ideale winterverzorging! De gift set bestaat uit een toilettasje met daarin Manuka Honey Rescue Cream, Skin Lotion en Hand & Nail Cream. De rijke verzorging ruikt heerlijk en bevat behalve Manuka-honing ook ingrediënten als cacaoboter, sheaboter en vitamine E. Voor een zachte, gave en mooi verzorgde huid!

Kado tip: Dr Organic Manuka Honey December Giftset

Organic Manuka Honey Rescue Cream

Een intensief herstellende en verzachtende crème, verrijkt met een blend van Manuka-honing, bijenwas en hyaluronzuur. Ideaal voor de droge winterhuid. Geschikt voor vegetariërs. Het mooiste cadeau is een mooie huid!

Kado tip: Dr Organic Manuka Honey December Giftset

Organic Manuka Honey Skin Lotion

Een hydraterende huidverzorgingscrème verrijkt met Manuka-honing, cacaoboterboter en sheaboter. Geschikt voor het gehele lichaam.
Geschikt voor vegetariërs.

Kado tip: Dr Organic Manuka Honey December Giftset

Manuka Honey Hand & Nail Cream

Een intensieve 12-hour rescue voor je handen en nagels, met een blend van Manuka-honing, sheaboter en cacaoboter.
Geschikt voor vegetariërs.

Manuka Honing. Hét nieuwe wondermiddel uit de natuur. Manuka Honing is een honingsoort afkomstig uit Nieuw-Zeeland en staat inmiddels bekend om zijn bijzonder geneeskrachtige en helende werking. Wat maakt deze honing zo gezond? 

De Manuka honing is zo speciaal, omdat het een relatief lage pH waarde heeft en om die reden een anti-bacteriële werking heeft. Manuka Honing bevat daarnaast de stof MGO, die ook toxische eigenschappen kent. MGO lijkt geen schade toe te brengen aan de menselijke cellen, maar dus wel goed werkt tegen bacteriën wat de genezing van bijvoorbeeld wonden en infecties kan bevorderen.

Manuka honing is ook rijk aan antioxidanten en ook die dragen bij aan de antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen van de honing.

Consumentenadviesprijs Manuka Honey Gift Set: 14,99 (3 full size producten)
Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België en via de webshops Hollandandbarrett en www.hollandandbarrett.be


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply