Food Lifestyle

SodaStream lanceert Gold Edition bruiswatertoestel

SodaStream lanceert Gold Edition bruiswatertoestel

Milieuvriendelijk en praktisch: SodaStream lanceert Gold Edition bruiswatertoestel voor feestdagen Earth Friendly Chic is de cadeautrend van dit jaar Speciaal voor de feestdagen kondigt SodaStream de lancering aan van de Limited‘Gold Edition’, een glamourous uitvoering van het vertrouwde bruiswatertoestel. De stijlvolle witte Spirit en de bijhorende hervulbare fles zijn vanaf oktober tijdelijk beschikbaar met gouden of rosé gouden kleuraccenten. Een perfect cadeau, want volgens onderzoek van SodaStream moeten kerstcadeau’s namelijk voldoen aan twee eisen: ze moeten milieuvriendelijk en praktisch zijn.

Dit blijkt uit een recent consumentenonderzoek van SodaStream* naar de voorkeuren voor eindejaarsgeschenken. Hieruit blijkt dat deze twee grote voordelen van SodaStream beschouwd worden als belangrijke eigenschappen van het perfecte cadeau.

SodaStream lanceert Gold Edition bruiswatertoestel

Beter voor het milieu…

Consumenten vinden het alsmaar belangrijker dat de geschenken die ze kopen goed zijn voor het milieu. En ze zijn bereid om daar een financiële inspanning voor te doen. Dat geldt met name bij jonge volwassenen (74% van de 18- tot 24-jarigen). Met een herbruikbare
SodaStream-fles kun je duizenden plastic wegwerpflessen besparen, en dat komt tegemoet aan de wens van de consument. Het onderzoek toont aan dat de aandacht voor milieuvriendelijke cadeaus is gestegen ten opzichte van vorig jaar, omwille van een groeiende bewustwording omtrent het verminderen van wegwerpplastic.

…en supermakkelijk!

Uit het onderzoek blijkt eveneens dat we bij voorkeur een cadeau geven dat het leven vergemakkelijkt (32% van de 18-24-jarigen wil dat het cadeau voordelen op lange termijn biedt). Ook dat is een van de kwaliteiten van SodaStream; sleuren met water verpakt in wegwerpflessen hoeft niet meer, en je maakt kraanwater met één druk op de knop bruisend.

‘Earth Friendly Chic’

Tamara Kroon, Marketing Manger Benelux bij SodaStream: “De Gold Edition is een mooi en duurzaam kerstcadeau om te geven. Het is namelijk niet alleen een superchique aanwinst voor in de keuken, met zijn gouden accenten, daarnaast help je je vriend, vriendin of familielid om minder wegwerpplastic te gaan gebruiken in het nieuwe jaar. Zonder in te boeten aan gebruiksgemak of kwaliteit van bruiswater.”

SodaStream lanceert Gold Edition bruiswatertoestel kado

De exclusieve SodaStream Gold Edition is in Nederland vanaf oktober verkrijgbaar.
Consumentenadviesprijs: €99.

Over SodaStream
SodaStream onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Het is actief in 46 landen en biedt een duurzaam alternatief voor bruisende dranken in plastic wegwerpflessen.

(*Online enquête uitgevoerd door DataChefs PLC in juni 2019 bij een representatieve steekproef van 300 inwoners van de VS en 300 van Duitsland)


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply