Food Lifestyle

Lekker kopje collageen koffie, een opkikker voor jou en je huid

Lekker kopje collageen koffie, een opkikker voor jou en je huid
Lekker kopje collageen koffie, een opkikker voor jou en je huid

Physalis introduceert dit voorjaar twee unieke collagendrinks waarmee je gemakkelijk dagelijks optimale hoeveelheden collageen kunt innemen. Er is nu een Collageen Coffee drink die niet alleen zorgt voor een pittige koffiekick, maar waarvan je huid ook een fikse collagenboost krijgt! Daarnaast is er een dubbelgedoseerde Collagen Boost drink met twee soorten collageen die behalve voor de huid ook veel extra doet voor gewrichten, botten, spieren en kraakbeen.

Totaal Aanpak

In Japan en andere Aziatische landen behoort het drinken van collageendrankjes bij velen tot het dagelijks beautyritueel om veroudering tegen te gaan. Daar gelooft men al heel lang in deze totaalaanpak van huidverzorging.Niet zo gek als je bedenkt dat de collagenaanmaak vanaf je 20ste jaarlijks met 1% afneemt. Die tekorten kun je al-leen aanvullen met collageen waarvan bewezen is dat het biobeschikbaar is, ofwel optimaal wordt opgenomen via de darmwand en zo in de bloedbaan terecht komt

Onmisbaar eiwit

Collagen is een eiwit en tevens de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en onmisbaar voor een stralende en gladde huid. Bovendien ondersteunt collageen het behoud van soepele gewrichten. Collagen bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, kraakbeen en pezen. Ongeveer 30% van ons lichaam bestaat uit maar liefst twaalf typen collageen. Met de jaren neemt de hoeveelheid collageen in onze weefsels af door

-afname van bouwstoffen voor collageen

-verminderde activiteit van de fibroblasten in de huid die collageen produceren

-toename collageenafbraak

Met Physalis Collagen drinks ben je verzekerd van voldoende toegevoegde collageenpeptiden als bouwstof en maak je zélf ook weer meer collageen aan. Boven-dien wordt bij een van de drinks de afbraak van collageen afgeremd.

KOFFIEKICK

Elk zakje Collagen Coffee bevat behalve een geurig 100% Arabica-blend instantkoffie-extract, 5 gram gemakkelijk opneembaar Naticol®collageen en kokos MCT poeder (Medium Chain Triglyce-riden) voor extra energie. Drink Physalis Collagen Coffee aangelengd met kokend of koud water. Of maak er een lekkere latte of cappuccino mee met op-geklopte (plantaardige) melk. Ook kun je het poeder toevoegen aan je favoriete smoothie of shake, voor een lekkere koffiekick.

DUBBELGEDOSEERD

Voor de ultieme collageenboost neem je dagelijks een zakje Physalis Collagen Boost met daarin een extra hoge dosis pure collageen van 10 gram. Collagen Boost bevat niet alleen de meest voorkomende type 1 collageen (Na-ticol®), maar ook 40 mg natuurlijk type 2 collageen, dat afkomstig is uit het borstbeen van kip-pen. Dit B-2Cool®collageen komt via de darm-wand in de bloedbaan. Het werkt in op het im-muunsysteem en zorgt er zo voor dat de afbraak van collageen in kraakbeen wordt afgeremd zodat je meer van deze cruciale bouwstof behoudt. Deze collageenboost is dus extra goed voor de huid, maar ook zeker heilzaam voor het behoud van gezonde gewrichten, kraakbeen,botten, pezen, haar en nagels. Mix het poeder met vruchtensap, koud of heet water of voeg het toe aan je favoriete smoothie, ontbijtbowl of chiapudding. Je kan er ook ijsblokjes mee ma-ken die je dan gemakkelijk toevoegt in de blender als je een smoothie maakt.

DUURZAAM GEPRODUCEERD

De belangrijkste stof in Physalis Collagen drinks is Naticol®, een mengsel van collageen-peptiden die duurzaam worden geproduceerd uit vishuiden die anders worden weg-gegooid. Naticol®is zeer goed oplosbaar en wordt gemakkelijk opgenomen omdat de collageen is gesplitst in korte stukjes peptiden die de darmwand gemakkelijk kunnen passeren. De werkzaamheid van Naticol® als anti-aging ingrediënt is bewezen ineen aantal dubbelblinde, placebo-gecontroleerde klinische studies.CLEAN LABEL EN CO2NEUTRAL® Physalis voedingssupplementen hebben een Clean Label. Dat betekent dat ze geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen,lactose, suiker, zout, gist of gluten bevatten. Ze zijn minimaal bewerkten voorzien van een ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Bovendien heeft KeyPharm het internationaleCO2Neutral®Label dat alleen kan worden verkregen dankzij werkelijke klimaatinspanningen. Dit garandeert dat KeyPharm actief de lokale en globale klimaatimpact berekent, vermindert en compenseert .Physalis is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Consumentenadviesprijs: Physalis Collagen Coffee€ 26,- (12 zakjes)Physalis Collagen Boost€ 28,- (12 zakjes.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Liese Lemmens
  maart 22, 2021 at 8:30 pm

  Hey Claudia!

  Heb jij toevallig ook ervaring met gewone collageen supplementen? Ik ben aan het denken om te beginnen met een supplement, maar ik drink helemaal niet graag koffie, dus ik zou het dan in mijn thee of water doen ofzo. En dan ook, welke zou jij dan aanraden, als je hier wat meer over weet? Ik ben aan het denken deze van Flinndal te nemen (https://www.flinndal.nl/afslanken/superfood-shakemix-beauty), want er zitten ook wat andere goodies in naast collageen, dus het lijkt me wel een goede optie. Maar wat denk jij?

  Ik kijk uit naar je antwoord,
  Liese

 • Leave a Reply