Beauty Lifestyle

Sweet Dreams Physalis helpt je de nacht door

Sweet Dreams Physalis helpt je de nacht door
Sweet Dreams Physalis helpt je de nacht door.

Onze nachtrust is van essentieel belang om mentaal en fysiek gezond en fit te blijven.Terwijl wij slapen vinden er in ons lichaam allerlei herstelprocessen plaats die ervoor zorgen dat we uitgerust en met een frisse geest aan de nieuwe dag kunnen beginnen. Jammer genoeg is een goede slaap niet voor iedereen vanzelfsprekend. Door stress of piekeren bijvoorbeeld komt de geest niet voldoende tot rust en kun je de slaapniet vatten. Physalis heeft verschillende producten in het assortiment die je kunnen helpen om weer lekker te slapen.

RELAX & SLEEP
Physalis Relax & Sleep is een voedingssupplement op basis van drie biologische plantenextracten die je helpen te ontspannen en die zorgen voor een goede nachtrust. Het bevat valeriaan, passiebloem en slaapmutsje, planten die bekend staan om hun rustgevende werking. De
combinatie draagt op natuurlijke en veilige wijze bij tot het verbeteren van je nachtrust, zonder gewenning of afhankelijkheid.
Valeriaan wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt voor zijn ontspannende eigenschappen. Valeriaan is bij uitstek geschikt bij slaapstoornissen die te maken hebben met stress en angstige gevoelens. Valeriaan helpt je gemakkelijker in slaap te vallen en zorgt dat je goed door kunt
slapen. Passiebloem is een remedie die over de hele wereld gebruikt wordt bij slapeloosheid en onrust. Het kalmeert bij angsten en verbetert de slaap. Het slaapmutsje of ‘California poppy’ is familie van de papaver en heeft mooie oranje bloemen. Het bevat stoffen die rustgevend werken waardoor je gemakkelijker in slaap valt. Valeriaan, passiebloem en slaapmutsje hebben met elkaar gemeen dat ze inwerken op de aanmaak van gamma-aminoboterzuur (GABA) in de hersenen. GABA is een neurotransmitter die ons helpt ontspannen en die angst en stress tegenwerkt, zodat we lekker kunnen slapen.
RELAX & SLEEP KRUIDENTHEE
Physalis Relax & Sleep Biokruideninfusie is een speciale kruidenthee waarvan je ‘s avonds één à twee koppen drinkt om de nachtrust te bevorderen. De theezakjes bevatten een mix van valeriaan, passiebloem, meidoorn, citroenmelisse en zoethout, die stuk voor stuk ontspannend werken en je helpen de dagelijkse stress en spanningen kwijt te raken. De thee is zacht en aangenaam van smaak
en het ritueel vormt de perfecte voorbereiding op een goede nachtrust! NB Omdat de mix zoethout bevat wordt mensen met een hoge bloeddruk aangeraden niet meer dan een kop per avond te drinken.
GOOD NIGHT SYNERGIE
Ook met behulp van Physalis Aromatherapie kun je een goede nachtrust bevorderen. Door het verstuiven van bepaalde essentiële oliën kun je de juiste ontspanning vinden en prikkels die worden veroorzaakt door zorgen, stress of angst af laten nemen. Aromatherapie veroorzaakt geen gewenning, zoals wel het geval is bij geneesmiddelen om de slaap te bevorderen. Physalis Good Night bevat dertien zorgvuldig geselecteerde biologische essentiële oliën die je helpen te ontspannen en goed te slapen. Het bevat onder meer citroenmelisse, lavendel, petitgrain, citroenverbena, ylang-ylang en groene mandarijn. Deze synergie is bij uitstek geschikt om te verstuiven met behulp van een diffuser of aromalampje in de slaapkamer voor een verkwikkende nachtrust.
Sweet Dreams Physalis helpt je de nacht door
GOOD NIGHT POCKET ROLL-ON
Physalis heeft sinds kort ook aroma pocket rollons in het assortiment: handig voor onderweg of op reis, maar ook heel gemakkelijk voor thuis. De Good Night Pocket roll-on bevat een synergie van essentiële oliën voor een goede nachtrust. Gedurende de avond en eventueel ‘s nachts als je wakker wordt, kun je de synergie gemakkelijk aanbrengen op de polsen, slapen en in de nek. De olie bevat sinaasappel, lavendel, petitgrain, citroenmelisse, groene mandarijn, bergamot, marjolein, geranium, ylang-ylang en citroenverbena.
SLAAPTIPS
– Ga niet slapen met een lege of te volle maag
– Drink niet teveel koffie, zwarte thee of cafeïnehoudende frisdranken
– Vermijd sporten en inspanningen laat op de avond
– Probeer op regelmatige tijdstippen te gaan slapen en op te staan
– Drink geen alcohol en rook niet voor het slapengaan
– Zorg dat je slaapkamer voldoende verduisterd en niet verwarmd is (niet hoger
dan 18-20 °C)
– Kijk geen TV in bed en leg je mobiele telefoon weg
Verkrijgbaarheid en prijzen:
Physalis Relax & Sleep Bio € 15,29 (45 tabletten)
Physalis Relax & Sleep Bio kruideninfusie € 4,09 (20 theezakjes)
Physalis Good Night Essential Oil Synergy € 11,49 (10ml)
Physalis Good Night Pocket roll-on € 11,99 (10ml)
Het Physalis assortiment is verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Voor informatie, vestigingen en de webshop: Hollandandbarrett

Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply