Beauty

Kleding trends die nooit vervelen

Kleding trends die nooit vervelen.

Kleding trends die nooit vervelen. Iedereen kent wel het probleem van kleding stukken die in de kast hangen die je niet zo veel aan hebt. Wellicht was die groene trui toch niet helemaal hét toen je hem droeg of was die spontane aankoop van die broek iets te impulsief. Door minder spontaan kleding te kopen en zorgvuldig te bepalen wat je echt leuk vind om te dragen, kan jij wellicht je kledingkast en portemonnee helpen. In dit artikel worden drie tips besproken waardoor je bewuster kleding kan kopen die je meerdere jaren kan dragen.

Een goed paar jeans

Een goed paar spijkerbroeken kan niet ontbreken uit jouw kledingkast. Toen we klein waren droegen we spijkerbroeken en nu nog steeds; ze blijven altijd populair! Het is slim om te investeren in een goede broek met kwaliteit in basic kleuren zoals blauw of zwart. Door twee of drie goede spijkerbroeken te hebben die niet stuk of verkleuren in de was, ben jij de komende drie jaar veilig met broeken die niet uit de trend gaan. De meest populaire jeans trends die ik vaak voorbij zie komen. Wijde pijpen, straight jeans, flared jeans, en gekleurde jeans.. Ben je nu meer van de skinny jeans of meer van wijde broeken? Een tip is om verschillende soorten broeken aan te schaffen zodat je er niet altijd hetzelfde bij loopt en je de komende jaren variatie hebt tussen je broeken.  

Kleding trends die nooit vervelen.

All around t-shirts

T-shirts dragen we allemaal het hele jaar door. Het is belangrijk dat ook t-shirts van goede kwaliteit zijn zodat ze lang mee kunnen gaan. T-shirts van een leuk merk met een leuke print zullen altijd trendy zijn en kunnen dus ook niet ontbreken aan jouw kledingkast. Bij het kopen van een merk t-shirt, is het belangrijk om goed te bedenken welke kleuren je leuk vindt om te dragen in de winter en in de zomer. Door te investeren in een mooi merk t-shirt, loop jij de komende jaren er trendy bij.

Kleding trends die nooit vervelen.

Winter en zomer jassen

Iedereen heeft meerdere jassen hangen in de kast, dat is logisch aangezien het weer altijd onvoorspelbaar is. Als het kouder wordt worden de zomerjasjes ingeruild voor de dikke winterjassen. Een goede dikke winterjas is voor iedereen belangrijk. Bij het aanschaffen van een nieuwe winterjas, is het belangrijk dat je zeker weet dat de jas je de hele winter warm kan houden en je er ook nog de jaren daarna in kan lopen. Het is minder slim om een jas te kopen in hele felle kleuren, de kans is groot dat je daar volgend jaar niet weer in wil lopen. Wanneer de zomer weer aankomt, is het slim om een stevig jasje te kopen in een basic kleur zodat je er kleurrijke t-shirts onder kan dragen. 

Conclusie: 

Door zorgvuldig te kiezen bij het shoppen en iets minder spontaan kleren te kopen, bespaar je heel wat geld in je portemonnee. Het is belangrijk dat je tijdens het shoppen denkt aan kwaliteit over kwantiteit en of je komende jaren nog in dezelfde kledingstukken wil rondlopen. We hopen dat je met deze tips wat bewuster bent geworden voor je volgende aankopen, shop ze!


Wat zijn trends die jij volgt?

Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply