Beauty

Tip: Moederdag Winactie Tranquillity-gift-box van Neom Organics

8 mei is het Moederdag. Een dag waarop we onze mama’s extra verwennen met cadeautjes, bloemen of  kaartjes en heel veel liefde. Wil jij je mama extra  in het zonnetje zetten op zondag 8 mei? Dat kan! Want ik heb goed nieuws. Één van jullie kan dit prachtige tranquillity gift box winnen van het mooie merk Neom Organics Londen. Aangeboden door http://www.heavenlypure.com . Dat is een Nederlandse webshop met heerlijke natuurlijke en biologische huid- en haarverzorgingsproducten.

Wat kan je winnen voor je allerliefste mama

Deze box gift box set bestaat uit:

1x tranquillity Scented Candle. Deze kaars bevat een kalmerende mix van 12 pure essentiële oliën die je helpt om een diepe en herstellende slaap te komen.  De geur bestaat uit  Engels lavendel  samen met vleugje basilicum en jasmijn creëer je een heerlijk verfrissend en kalmerend aroma.

1x Tranquillity Bath & shower Oil( 100ml). De geur van dit badschuim is uniek. Een combinatie van Engelse lavendel met een beetje Franse lavendel en de kalmerende geur van jasmijn. Een heerlijke spa moment in je eigen badkamer.

 

Wat moet je doen om kans te maken?

 

– Like mijn http://www.facebook.com/claudiabeautytag . Je mag de winactie ook delen. Sharing is caring.

– Laat hieronder een super leuke reactie achter waarom jouw mama deze gift box verdient.
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot maandag 2 mei 2016. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Veel succes!
 
Veel liefs,
Claudia XOXO

Achtergrond info over Neom organics Londen

De verzorgingsproducten van Neom zijn 100% natuurlijk en effectief. Het team van Neom zijn fel tegen synthetische geuren en schadelijk stoffen.
De producten bevatten:
 • 100% pure essentiële oliën
 • Geen SLS, parabenen, siliconen of dierlijke producten
 • Geen chemische geurstoffen
De producten  van Neom zijn niet getest op dieren en zijn ook geschikt voor vegetariërs.

You Might Also Like

40 Comments

 • Reply
  Denise
  april 20, 2016 at 3:59 pm

  Ik wil dit graag winnen voor mijn moeder! Mijn moeder is er altijd voor me, ook nadat mijn relatie uitging. Ze was zo lief voor me en had er geen problemen mee dat ik weer thuis kwam wonen. Ook verdient mijn moeder gewoon iets leuks. Ookal zou ik dit winnen, ik zal haar alsnog een leuke dag bezorgen!
  Email: Denisedejongh2@gmail.com

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 4:09 pm

   Wat lief je bericht Denise! Ik zet je op de lijst. X

 • Reply
  Ellen
  april 20, 2016 at 4:51 pm

  Ik heb een superlieve moeder die altijd voor me klaar staat! Kookt mijn lievelingsgerechtjes als we komen eten. Ik heb een enorme hekel aan strijken en als ze op bezoek is pakt ze een strijkje mee of naait weer knoopjes aan. Ze verdient het om deze dag in het zonnetje gezet te worden…..ook al win ik de giftbox voor haar niet.

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 6:00 pm

   Wat een mooie ode aan de moeder Ellen. X

 • Reply
  lois grimmius
  april 20, 2016 at 4:51 pm

  Ik zou dit graag willlen winnen omdat mijn moeder altijd alles voor mij doet en zichzelf soms een beetje vergeet. Normaal kom ik altijd aanzetten met het standaard Dove pakket + lief kaartje.. maar dit zou helemaal te gek zijn! Ook mama mag een keer verwend worden! ♡ff duimen♡

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 6:01 pm

   Wat lief Lois!!! Dat je je moeder op deze manier in de watten wilt leggen. X

 • Reply
  Ivonne Melters
  april 20, 2016 at 5:30 pm

  Mijn moeder heeft voortdurend veel pijn. Ze vindt de geur van lavendel heerlijk. Ik zou haar een spa momentje gunnen met de rustgevende geur van lavendel

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 20, 2016 at 6:02 pm

   Wat vervelend Ivonne dat je moeder zoveel pijn heeft. Erg naar voor haar. Prachtig dat je haar op deze manier wilt verwennen. X

 • Reply
  Esther
  april 20, 2016 at 6:24 pm

  Wat cool dat er zulke mooie ingrediënten inzitten! Heerlijk! Doe er graag aan mee 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 21, 2016 at 7:13 am

   Hi Esther, jaaa wat een fijne ingrediënten he? Spa moment voor thuis. X

 • Reply
  Ellen
  april 20, 2016 at 7:30 pm

  Leuke winactie! Ik doe mee! Mijn moeder staat altijd voor iedereen klaar. Als ik met iets zit kan ik altijd bij haar te recht voor advies. In 1 woord: fantastisch!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 21, 2016 at 7:14 am

   Lieve Ellen, dit is idd een super leuke manier om je mama in de watten te leggen. X

 • Reply
  Ling Choi
  april 20, 2016 at 8:15 pm

  Mijn moeder is heel zorgzaam. Ze neemt altijd fruit en lekkers mee van de markt. Ook kookt zij voor ons en dat is best lekker na een lange werkdag. Ze gaat graag shoppen met mijn zoon, ook een top oma! Nu is haar beurt om in het zonnetje gezet te worden. Ze verdient een mooi pakket!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 21, 2016 at 7:15 am

   Lieve Ling, wat een lieve mama heb jij! ik begrijp dat jij haar in het zonnetje wilt zetten! X

 • Reply
  Marjan
  april 21, 2016 at 6:51 am

  Mijn mama verdient deze giftbox zeker! Nu ik zelf mama wordt en dit niet altijd even gemakkelijk gaat, veranderd onze relatie en wil ik haar bedanken voor alles wat ze in de afgelopen jaren heeft gedaan en nu voor me doet!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 21, 2016 at 7:20 am

   Lieve Marjan, wat een mooi en lief gebaar voor je moeder. Ik begrijp volkomen waarom je haar in het zonnetje wilt zetten. X

 • Reply
  Mariska
  april 21, 2016 at 3:40 pm

  Wat een leuke actie! Ik wil heel graag meedoen omdat ik vind dat mijn moeder dit absoluut verdient. En ze houdt heel erg van ‘badderen’ dus ik zou haar daar superblij mee maken?

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 21, 2016 at 3:44 pm

   Lieve Mariska, wat lief dat jij op deze manier je mama wilt verwennen. X

 • Reply
  Janet
  april 22, 2016 at 9:32 pm

  Ik zou dit pakket erg graag willen winnen voor mijn moeder, momenteel slaapt ze erg slecht en ik hoop dat de therapeutische geur misschien wat voor haar kan doen zodat ze weer es goed uitgerust wakker kan worden! Daarnaast houdt ze veel van lavendel, ik neem vaak wat voor haar mee uit Frankrijk, een heerlijk ontspannend bad met de Tranquillity bath and shower oil zal haar zeker goed doen!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 23, 2016 at 8:59 am

   Dankjewel lieve Janet voor je reactie. Wat fijn om te horen dat je op deze manier je mama in het zonnetje wilt zetten! Fijn weekend. X

 • Reply
  Linda Smeets
  april 23, 2016 at 1:41 am

  Wat een heerlijke verwennerij voor moeders! Ik maak graag kans en zou mijn lieve moeder hiermee willen verrassen omdat ze ontzettend veel tegenslagen te verwerken heeft gehad. Nu alles rustiger is en ze toch nog aan anderen blijft denken en iets te weinig aan haar zelf (vind ik) ben ik van mening dat dit geschenk toch een enorm mooi gebaar en hint voor haar zal zijn.

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 23, 2016 at 9:01 am

   Wat lief Linda dat je op deze manier iets terug wilt doen voor je mama. X

 • Reply
  Laura van der weide
  april 23, 2016 at 10:31 am

  Aaaah super leuk! ? Mijn moeder verdient dit omdat ze net zo gek is als ik! Over een paar weekjes is ze jarig vlak voor Moederdag ? en ik verwen haar graag met wat leuks. Na de scheiding van mijn ouders heeft ze me vrijwel alleen opgevoed en zijn we beste vriendinnen geworden ??. Ook al woon ik niet meer thuis, we spreken elkaar bijna elke dag! 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 23, 2016 at 10:45 am

   Lieve Laura, wat lief om je moeder op deze manier te willen verwennen. Klinkt alsof jullie een hele goed band hebben. X

 • Reply
  Jeapiebel
  april 24, 2016 at 6:14 pm

  Ik doe graag mee voor mijzelf als moeder, niet voor mijn eigen moeder want zij is er niet meer. Al leeft zij nog in mij. Wegens dat mijn moeder er niet meer is en ik mis haar steeds, probeer ik zelf een goede moeder te zijn voor mijn kinderen. Aangezien ik woon in een huis met vijf mannen, mag ik mij zelf als vrouw en moeder ook af en toe verwennen toch? 😉

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 25, 2016 at 6:41 am

   Wat mooi Jeapiebel! met vijf mannen in een huis, dan is het vast elke dag feest! hahahaha. X

 • Reply
  Riekie Bos
  april 25, 2016 at 12:58 pm

  mijn lieve mamsie is de aller-aller-aller-liefste moeder die er is, ze is grappig, mal, gastvrij, hardwerkend, gul en staat voor iedereen klaar! De lieverd denkt vooral aan anderen en veel te weinig aan zichzelf en daarom waag ik graag een kansje voor haar. Zij verdient wel wat verwennerij en ze houdt van puur natuur!
  duim duim duim. fijne week en groetjes van Riekie

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 25, 2016 at 2:11 pm

   Wat een lief bericht over je mama!! Lief dat je haar op deze manier wilt bedanken.

 • Reply
  Michelle
  april 25, 2016 at 2:02 pm

  Ik zou hem graag voor mama willen winnen. Ze is vrijgezel en ik probeer haar steeds te helpen aan een leuke vent haha maar het wil nog niet lukken. Echter is dit iets wat ik haar wel gegarandeerd kan geven dus zou super zijn! 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 25, 2016 at 2:11 pm

   Whahahaah Michelle wat grappig! Super lief van jou!

 • Reply
  Nina
  april 27, 2016 at 7:56 am

  Omdat mijn mamma 24/7 voor me klaar staat. Ik kan haar midden in de nacht bellen als het nodig is. Ik ben trots op haar doorzettingsvermogen en kracht en bewonder haar als vrouw.

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 27, 2016 at 8:15 am

   Wat lief je reactie. Dan zijn dat dit heerlijke producten om je mama te verwennen.

 • Reply
  EVa
  april 28, 2016 at 7:27 am

  Ik zie net je berichtje. Ja, ik doe gezellig mee! Organic en zonder gekke dingen erin. Past helemaal in mijn straatje ;-). Ik wil mijn mamaatje er ook mee kennis laten maken omdat ze inmiddels al 8 maanden onze was doet. En hopelijk is dat snel voorbij als ons huis wordt opgeleverd. Liefs!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 28, 2016 at 3:14 pm

   Heeee Eva, wat lief dat je op deze manier je mama wilt bedanken. (H)eerlijke zonder nasties. Liefs

 • Reply
  Anja Laemers
  april 29, 2016 at 1:03 pm

  Dit zou het perfecte cadeau zijn voor mijn lieve schoonmoeder, omdat zij door haar allergieën heel erg kieskeurig moet zijn en eigenlijk nog niet het ideale bath& shower gel gevonden heeft. Die kaars zou ook fijn zijn, dan kan ze hopelijk weer eens genieten van een welverdiende nachtrust samen met mijn schoonvader…

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 29, 2016 at 2:30 pm

   Nou Anja dat klinkt idd het perfecte verwenpakket voor je lieve schoonmoeder! X

 • Reply
  Aniek
  april 30, 2016 at 2:32 pm

  Op vrijdagavond kom ik vanuit mijn studentenkamer met een koffertje met vuile was thuis en maandag vertrek ik met hetzelfde koffertje met daarin mijn kleren gewassen en gestreken. En dat allemaal dankzij mijn lieve moeder.

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 1, 2016 at 12:17 pm

   Wat leuk je reactie over je mama. Ik begrijp dat je op deze manier haar wilt verwennen. X

 • Reply
  Nadia
  mei 1, 2016 at 9:50 pm

  Supergaaf! Voor mijn lieve moeder die altijd voor haar kinderen klaar staat. Maakt niet uit of het een voortschrijdende zwangerschap, bevalling, ziekte of moeilijke tijden zijn. Ze is er voor ons en komt uit Frankrijk met de trein. Ik hou van mijn moeder! ?

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 2, 2016 at 7:14 am

   Ahhh Nadia wat lief is je mama. Ik begrijp dat jij haar op deze manier in het zonnetje wilt zetten. Je doet nog mee op de valreep. X

  Leave a Reply