Beauty

Massage Peeling van Iva Natura met maar twee ingredienten

Een tijdje geleden vroeg Esen eigenaresse van de webshop Way 2 natural of haar ik haar all time favorite zou willen testen. Het is een massage peeling met maar twee ingrediënten en daar word ik heel erg blij van. Vandaag ga ik jullie hierover meer vertellen. Kan deze massage peeling van Iva Natura met maar twee ingrediënten zorgen voor een zachte huid? Pak een kopje thee, nestel je lekker en op de bank en lees gezellig mee.

massage-peeling-iva-natura-flacon

Iva Natura

Als je mijn blog volgt heb je kunnen lezen dat ik al twee keer eerder iets geschreven heb over Iva Natura. Nog even kort iets over Iva Natura. Iva Natura is volgens Europese richtlijnen gecertificeerd als biologische cosmetica. De complete lijn bestaat uit 26 diverse heerlijke producten verdeeld over drie categorieën namelijk: Hair Care, Skin Care en Face Care. Alle hoofdingrediënten komen uit Anatolië (Turkije) en dragen het Etko-keurmerk. De producten zijn vrij van stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG’s, GMO’s of phtalaten. Niet geheel onbelangrijk: de producten zijn dierproefvrij.

Alle basisextracten komen rechtstreeks uit Anatolië. Deze speciale kruiden, planten extracten, mineralen en andere componenten zijn afkomstig uit beschermde ecosystemen ver weg van de bewoonde wereld, die overleven en bloeien constant in diverse klimaten. En zijn door Iva Natura samengebracht tot een prachtig schoonheidsproduct dat ontspruit uit de natuur.

massage-peeling-iva-natura-zeezout

Het zeezout zie je onderin goed zitten.

Massage peeling

De massage peeling bevat zeezout uit de zoutgrotten van Tuzluca en is rijk aan mineralen die de huid helpt te vernieuwen en verwijderd dode huidcellen. De flacon van de massage peeling heeft twee kanten: een zachte en een harde kant. De zachte kant kan je makkelijk induwen. Dus eerst de flacon aan de zachte kant( zoutkorrelgedeelte) induwen, daarna even heen en weer schudden zodat het olie en zeezout gemengd kan worden en dan gebruiken. De ideale verhouding is genoeg olie met zeezout. Doe je dit niet dan bestaat de kans dat je alleen olie in je hand hebt.

massage-peeling-iva-natura-ingredients

Ingrediënten

Ik ben altijd gefascineerd door ingrediëntenlijsten van producten en ik vind het super interessant om te zien wat er in een product zit en te ontdekken wat goede bestanddelen zijn. Van deze korte ingrediëntenlijst word ik erg blij. Twee ingrediënten maar!
Olive (Olea europaea) Fruit Oil)*, Petra Salis (Tuzluca rock salt) (AS), Fragrance.

– *Organic Certificated – **Approved For Organic Cosmetic
– AS: Anatolian Salt.
– 79,5% van de ingrediënten is afkomstig uit biologische landbouw

massage-peeling-iva-natura-olijf

De massage peeling heb ik in een schaaltje gedaan om te laten zien hoe het eruit ziet.

Claudia en de massagepeeling

Ik ben misschien wat verwend maar ik ben liever verwend dan verwaarloosd ( hihihihi). Maar de eerste paar keren heb ik mij lekker laten masseren met de massage peeling onder de douche door mijn hubby. Zo kon mijn rug ook meegenomen worden. De massage peeling in combinatie met olijfolie ruikt heel lekker en natuurlijk. De zoutkorrels zijn lekker grof dus als je ervan houdt kun je er ook wat harder mee scrubben. Ik ben zelf niet te zuinig met de peeling en ik scrub zelf ook niet te hard, ik scrub liever wat langer, maar met zachte hand, dan even kort boenen. Na afloop voelt mijn huid weer glad, glanzend en babyzacht. Ik kan me heel goed voorstellen dat dit de all time favorite is van Esen, want ik ben toch eigenlijk ook wel stiekem fan.

massage-peeling-iva-natura-olijf1

 

Deze massage peeling van Iva Natura is verkrijgbaar bij de webshop van Way2natural en kost 150 ml €18,49.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Gebruik jij wel eens een massagepeeling?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  YuSt
  oktober 28, 2016 at 11:19 pm

  Oooooooh, ik dacht wat is dit? En Aagje was niet te stoppen! Wat heerlijk! En zo simpel (hoor mij nou).
  Ik heb nog nooit een massage peeling gehad. Ik scrub wel… maar meer als onderhoud!

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 29, 2016 at 11:25 am

   Whahaha Sonja, deze massage peeling is echt heel fijn en heeft maar twee ingrediënten!

 • Reply
  Eva
  oktober 30, 2016 at 12:26 pm

  Deze is fijn he!!

 • Reply
  Babs
  oktober 30, 2016 at 4:30 pm

  Klinkt heerlijk, ik heb een zwak voor peelings!

 • Reply
  jeapiebel
  oktober 31, 2016 at 10:03 am

  De massage peeling die heb ik ook gehad, alleen niet van dit merk. Ik ben dol op massage. Wat ik de mooiste vind van dit merk is het concept. Top!

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 31, 2016 at 9:43 pm

   Ja Jeapiebel klopt het is een heel fijn en natuurlijk merk.

 • Reply
  Melike
  oktober 31, 2016 at 10:41 am

  Ik heb nog nooit zoiets gebruikt, maar wat goed dat er maar twee ingrediënten in zit. Dat geeft mij meteen vertrouwen dat het echt natuurlijk is. Ik ken het merk natuurlijk als wel;) Lijkt me een heerlijk product!

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 31, 2016 at 9:49 pm

   Echt een bijzonder product en een weldaad voor mijn huid. Echt een aanrader.

 • Reply
  Yvonne
  oktober 31, 2016 at 7:24 pm

  Interessant! Ik heb hier nog nooit van gehoord en hou wel van een lekkere massage scrub hoor.

  • Reply
   Claudia Struijck
   oktober 31, 2016 at 9:51 pm

   Echt een heerlijk producut met maar twee ingrediënten. Olijfolie en zeezout. Mijn huid voelt na afloop baby zacht

  Leave a Reply