Beauty

Review: Innovatief Magnetisch Masker van Dr Brandt

Zoals we allemaal weten, heeft een rijpere huid behoefte aan extra zorg om er op zijn gezondst uit te zien. Kijk naar je lichaam, zoals je naar je huis kijk: het krijgt karakter als de jaren verstrijken, maar het heeft na verloop van tijd ook een beetje meer aandacht nodig. We hebben het niet over anti-aging crème (iedereen weet dat we uiteindelijk oud worden), we hebben het over dat extra duwtje dat je huid nodig heeft om stevig en vol te blijven als ze ouder wordt. En die extra verzorging kan je krijgen door af te toe een masker te gebruiken. Zoals jullie weten ben ik zot op het uitproberen van (nieuwe) huidverzorgingsproducten. Ik kreeg tijdens een event van Skins Cosmetics dit baanbrekend magnetisch Masker van Dr Brandt mee. 

Een droge huid produceert te weinig huidvet en kan bovendien erg gevoelig zijn en is een ‘schietschijf’ voor het oplopen van allerlei huidaandoeningen en voelt daarbij ook niet prettig aan. De start van de herfst markeert het begin van een droge huid. Mijn huid heeft dan vaak last van vochttekort. Herken jij dat? De huid voelt trekkerig aan, hier en daar wat schilfertjes, jeuk en ik zie een toename van droogtelijntjes ontstaan. Daarom is een masker zoals deze van Dr Brandt, wat als het ware je huid een vochtboost geeft meer dan welkom! Samen met de lieve, mooie en gezellige Ciska van Ciskalala maakte ik een super leuke video van dit bijzondere masker.

 

Wie is DR.BRANDT

De Amerikaanse dermatoloog Dr. Brandt was een ware beroemdheid in de Verenigde Staten met even beroemde klinieken in Miami en New York. Enige jaren geleden heeft hij zijn eigen skincare-lijn ontwikkeld, in eerste instantie voor zijn patiënten, nu voor iedereen beschikbaar. De lijn is een groot succes dankzij het innovatieve gebruik van natuurlijke grondstoffen in de strijd tegen de veroudering van de huid. Zijn liefde voor huidverzorging begon toen hij in het Cancer Institute van New York werkte. Daar ontdekte hij dat natuurlijke grondstoffen als groene thee een positieve werking hadden op zijn patiënten. Na uitvoerig onderzoek ontdekte hij dat deze stoffen hetzelfde effect hadden op het verouderingsproces van de huid en verwerkte dit resultaat in een unieke serie producten.

Magnetight Age-Defier Mask van dr. brandt

Een enorme technologische stap in anti-aging skincare die de zintuigelijke ervaring van een spa-kwaliteit gezichtsmasker combineert met een magnetische deeltjestechnologie die veroudering afstoot als een krachtveld. Het Magnetight Age-Defier Mask gaat de effecten van stress en de invloed van externe factoren tegen. Een mooi huwelijk van alternatieve geneeswijze en geavanceerde anti-aging ingrediënten, het masker is bovendien geparfumeerd met aroma-therapeutische, kalmerende lavendel. De micro-magnetische deeltjes creëren een elektromagnetische interactie, waardoor de ingrediënten over de huid stromen om haar te verfrissen en verjongen.

Een eeuwenoude geneeswijze (magneettherapie) getransformeerd naar het nu. Magnetight Age-Defier Mask van dr. brandt geeft de huid nieuwe energie en vermindert tegelijkertijd tekenen van veroudering. Het gaat de effecten van stress en de invloed van externe factoren tegen.

Resultaten:
– De huid is ontgift en gezuiverd; ziet er stralend uit
– De huid hervindt haar energie; ziet er gladder uit en tekenen van stress verdwijnen;
– De huid ziet er strakker uit, een effect dat bij iedere toepassing wordt versterkt.

Ingrediënten:

♥ Tourmalijn: zwart mineraal (het is geen moddermasker, maar een mineraal masker), geeft de huid energie en verbetert de weerstand van de huid.

♥ IJzerpoeder: zorgt ervoor dat de magneet het masker kan aantrekken. Zorgt ervoor dat het mineraal (tourmalijn) beter zijn werk kan doen.

♥ Hexapeptide: hebben een liftende werking

♥ ceramiden: hydrateren en beschermen de huid


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vinden jullie van dit masker van Dr Brandt?

 

Blog you zoen.

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Sofie Katelijne
  februari 14, 2018 at 11:52 am

  Dr. Brandt heeft zulke fijne spulletjes e! Ik ben helemaal gek op maskertjes en gebruik er iedere week sowieso eentje 🙂

 • Reply
  Marion
  februari 14, 2018 at 12:05 pm

  Ik vind dit masker. Niks. Zou ik niet snel op mijn gezicht smeren.

 • Reply
  Shirley Anderson
  februari 14, 2018 at 12:44 pm

  Oooo dit masker ga ik ook effe kopen ??? leuke info ❤️??

 • Reply
  Nicole Orriëns
  februari 14, 2018 at 12:50 pm

  Het klinkt veelbelovend. Werkte het ook echt goed? Maakte het de beloftes waar?

 • Reply
  Marijke crick
  februari 14, 2018 at 1:23 pm

  Ik ken het niet, maar lijkt me leuk om eens te proberen. Mijn huid kan af en toe wel eens een boest gebruiken! ??

 • Reply
  Tamara
  februari 14, 2018 at 3:02 pm

  Ik ken het merk nog niet maar het masker klinkt wel onwijs goed ben zelf ook een groot maskerfan

 • Reply
  Marsha
  februari 14, 2018 at 3:03 pm

  Wat een leuk filmpje hebben jullie gemaakt! Ik ben niet zo erg van de maskertjes, mijn huid kan er slecht tegen.

 • Reply
  priscilla
  februari 14, 2018 at 4:20 pm

  Wat leuk! Ik heb wel is vaker gelezen over dit merk, maar heb er zelf nog geen ervaring mee.

 • Reply
  Tania
  februari 14, 2018 at 8:21 pm

  Ik ben gek op maskertje en deze wil ik zeker ook eens testen

 • Reply
  Eva
  februari 14, 2018 at 11:25 pm

  Wauw dit klinkt bijzonder! Ik zou het wel spannend vinden om dit masker te gebruiken, die magnetische deeltjes klinken toch een beetje dubieus..

 • Reply
  Szafa
  februari 25, 2018 at 10:48 pm

  Thank you ! It is Ricos Queso Blanco and you can get it at Walmart!

 • Leave a Reply