Beauty

Unboxing NYX Professional Make-up Sprinkle Town Collectie

NYX Professional Makeup, dat vernoemd is naar de Griekse godin van de nacht, combineert schoonheid en kracht. NYX Professional Makeup werd in 1999 opgericht door de jonge ondernemer Toni Ko en biedt de beste kwaliteit van cosmetica tegen aantrekkelijke prijzen. Dit heeft NYX Professional Makeup het snelst groeiende cosmeticabedrijf in de Verenigde Staten gemaakt. De ultramoderne en stijlvolle verpakking in combinatie met de enorme keuze aan sterk gepigmenteerde kleuren zijn en blijven een must-have voor iedereen.Met de rijke pigmenten, de langhoudende samenstelling en een speelse kijk op kleur vind je de perfecte match in het hoogwaardige assortiment matte lipsticks, waterproof mascara’s, kwasten en nog veel meer.

NYX Limited Edition Sprinkle Town Glitter Palet

Verlicht de ruimte met het  limited-edition Sprinkle Town Cream Glitter-palet! Verkrijgbaar in drie sprankelende kleurencombinaties – knallende pastelkleuren, koele kristallijnen tonen en majestueuze metalen – elke quad is een totale must-have voor feestelijke voorbereidingen. De geperste formule maakt het super-duper gemakkelijk om in een flits sparkle aan je gezicht en lichaam toe te voegen. Gebruik de Dual Silicone Applicator om elke romige tint gemakkelijk op te brengen voor een mess free glittertoepassing.

NYX Sprinkle Town Duo Chromatic Lip Gloss

Zorg dat je lippen mooi ingevuld zijn met de Sprinkle Town Duo Chromatic Lip Gloss. Verkrijgbaar in drie nieuwe limited-edition tinten, de lichtgewicht lippie is vol met parels die het licht reflecteren en een perfecte glans geven aan elke look. Glans je lippen in champagne goud, cool nude of primrose voor een pure maar sprankelende gloed van glinsterende kleuren. Je kunt ook je favoriete lipsticks verkleden door deze romig-gladde formule toe te passen als een twinkelende topper.

NYX  Limited Edition Sprinkle Town  Glanzende ogen- en lippenset

Ciska en ik hebben weer een hele gezellige video gemaakt van de NYX Sprinkle Town collectie. Ook de glanzende ogen-en lippenset komt aan bod. Ik ga hier nog niet te veel over verklappen maar in deze set zitten twee Sprinkle Town lipglosses en twee Shimmer Down oogschaduwen.  Komen jullie weer gezellig kijken?


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Wat vinden jullie van deze NYX collectie?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Hillybillybeauty
  december 4, 2018 at 4:41 pm

  De oogschaduw vind ik prachtig! Ik heb in Engeland ook bij het NYX vak staan kwijlen.

 • Reply
  Natascha - BeautyOpinie
  december 4, 2018 at 4:44 pm

  Wat een leuke foto meiden! En wie wil er nu niet een beautyboom 🙂

 • Reply
  Tania
  december 4, 2018 at 6:12 pm

  Hier nog iemand die een beautyboom wil. Die oogschaduwen vind ik net wat te glitterig

 • Reply
  Irina
  december 7, 2018 at 11:08 am

  Ik vind deze collectie zo ontzettend mooi! Ik kan gewoon niet kiezen wat ik zou willen hebben, haha

 • Reply
  Blog & Beauty
  december 7, 2018 at 8:35 pm

  Het is wel een hele mooie collectie hoor. En hoe mooi ik de glitters ook vind, ik weet niet of ik dat zelf zo snel zou dragen. Super leuke video hoor lieverds.

 • Leave a Reply