Beauty

Kerst Bloghop en 12 Winactie’s

Irina van Irina Touw hebben samen met 11 collega bloggers( inclusief mijzelf ) de creatieve koppies bij elkaar gestoken en dit bedacht! Er zijn jaarlijks zoveel dagen waar speciale aandacht voor is; denk aan secretaressedag, broer- en zussendag, vaderdag, moederdag, noem maar op! Daarom leek het ons dames heel erg leuk om vandaag een hele gave Kerst bloghop te organiseren.  Dit staat in  het teken om kennis te maken met een aantal leuke bloggers, waarbij je de mogelijkheid heb om super gave kado’s te winnnen. Omdat we jullie trouwe lezers graag willen bedanken voor jullie steun en hulp van het afgelopen jaar.  

Wat is een bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, niet alleen beautyblog, ook lifestyle en fashionbloggers doen mee. Het is de bedoeling dat er  een soort “treintje” ontstaat van deelnemende blogs. Een soort van kettingbrief. Voor ieder wat wils dus. En niet geheel onbelangrijk; op elke blog kun je iets leuks winnen. Yeah! Als het goed is ben je via Hilde van Hillybilly naar mijn blog gehopt. Ik ken Hilde eigenlijk al vanaf het begin dat ze blogt en ze is dol op  beauty.  Zo is haar blog in eerste instantie ook begonnen  maar inmiddels is het veel meer dan dat! Het is een verlengstuk geworden van haar interesses op veel meer vlakken. Ze houdt veel van lezen, dus ook boekenreviews komen voorbij. En haar 3  kinderen hebben ook een stem in haar blogs omdat er ook producten voorbij komen die op kinderen gericht zijn. Zo is haar blog hedentendage  veel meer allround geworden.

Feestelijk

Om de Kerst bloghop nog feestelijker te maken, kun je bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Elke blogger die aan deze bloghop meedoet heeft haar eigen winpakket samengesteld die jij misschien kan winnen. Ik wil jou graag kans laten maken op een heerlijk beauty verwenpakket. In dit pakketje zitten heerlijke producten van Lancome, Clinique, OPI, Dr Organic, Batiste, Kiehl’s, Urban Decay, LOV en nog veeeeeeel meer!!

Hop je door naar Tania van de browneyedcurvygirl

Ik verwijs je nu door naar de blog van Tania van browneyedcurvygirl en zij verwijst jou weer door naar een volgende blog.  Tania is een leuke, lieve en gezellige Belgische blogger en ze is de trotse mama van Riu. Ze is drie jaar geleden begonnen met bloggen en op maandag, woensdag en vrijdag komen er nieuwe artikelen op haar blog. Op haar blog lees je veel reviews over make-up en skincare. Bij haar kun je iets winnen  om eens lekker creatief bezig te zijn, waar  je je creatieve uitspattingen én goede voornemens in een prachtig boekwerk kunt verwerken . Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht!

Over Beautytag.nl

Mijn naam is Claudia, bijna 47 jaar en de trotse oprichtster van beautytag, een persoonlijk blog over beauty, lifestyle, travel, food en fashion. Eigenlijk alles wat ik benvind je terug in mijn blog. Door een samenloop van omstandigheden ben ik op 1 juni 2016 mijn hart gaan volgen en is Beautytag ontstaan. Ik was niet meer gelukkig destijds in mijn huidige functie als accountmanager in de farmaceutische industrie. Mijn droom is namelijk een eigen make-up lijn en/of huidverzorgingslijn. Beauty en fashion, is altijd mijn passie geweest, daar krijg ik energie van en ben ik sinds lange tijd weer gelukkig in wat ik doe en komt mijn droom steeds dichterbij.  Ik blog fulltime en blog ook zeer actief op instagram.

Win je eigen Beauty Kerstpakket

Ik wil jou graag kans laten maken op een heerlijk beauty verwenpakket. In dit pakket zitten heerlijke producten van Lancome, Clinique, OPI, Dr Organic, Baptiste, Kiehl’s, Urban Decay, LOV en nog veeeeeeel meer!! Een pakket waarbij je intens kunt genieten van een mini spa beleving thuis. Omdat het zo belangrijk is, om goed voor jezelf te zorgen!

Wil je meedoen met deze winactie?

Het enige wat je moet doen om te kunnen winnen is een reactie hieronder in de comments achterlaten waarin je aangeeft wat JIJ ZO LEUK VIND AAN DE KERST.  Let wel op dat je hierbij een geldig e-mailadres achterlaat, zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.

Wat ik heel LIEF zou vinden is als je mij volgt op instagram en facebook.

Meedoen kan tot zondag 23 december. Op Kerstavond, 24 december ontvangt de winnaar een mailtje via het opgegeven mailadres. Houd dus je mailbox in de gaten. En, veel succes, veel hopplezier  en alvast hele fijne en gezellige feestdagen!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Wat vind jij zo leuk aan de kerstdagen?

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

87 Comments

 • Reply
  Marian Zw
  december 8, 2018 at 7:58 am

  Het leukste aan kerst vind ik alle kerstverlcihting buiten. Zo mooi hoe sommige huizen versierd zijn. Geeft zoveel sfeer op een donkere druiligerige dag. Ik loot graag mee voor deze fijne kerst verrassing! Echt heel lang geleden dat ik een kerst pakket kreeg.

  • Reply
   Lien
   december 11, 2018 at 3:22 pm

   Mijn vriend en ik leerden elkaar kennen tijdens de feestperiode. Voor ons is deze tijd dus extra speciaal. We houden van de gezelligheid, lichtjes, kaarsjes, kerstmarktjes en de hele sfeer die daarbij hoort. En daar bovenop hebben we steeds op 21 december ons x-jaar samen zijn om te vieren. Wij kijken dus telkens heel erg uit naar deze periode! ?

 • Reply
  Anne-Marie
  december 8, 2018 at 8:34 am

  Je kunt beter vragen wat ik niet leuk vind aan kerst! Ik ga dan voor de gezelligheid en sfeer in een prachtig versierd huis. Wat een schitterend pakket om te winnen.

 • Reply
  Marina Korink
  december 8, 2018 at 8:46 am

  Wat ik het leukste aan Kerstmis vind is de kerstboom optuigen met mijn gezin ?. En de cadeautjes natuurlijk ?. Zelfs onze hond krijgt cadeautje ?? En dan s’avonds die leuke gekleurde lampjes aan en theelichtjes en dan ben ik tevreden ??

 • Reply
  Irene Niec
  december 8, 2018 at 9:02 am

  Het fijnst aan Kerst vind ik de versieringen in huis, zo gezellig en natuurlijk de verjaardag van mijn kleindochter Alyssa, altijd heel bijzonder zo een kerstkindje
  Graag kom ik een kansje wagen voor het mega mooie pakket
  Groetjes Irene

 • Reply
  Yvonne
  december 8, 2018 at 9:37 am

  Ik vind het altijd leuk tijdens de kerstdagen dat iedereen zo vrolijk is!

  Ik doe graag mee voor het pakket!

 • Reply
  Hilde Janbroers
  december 8, 2018 at 10:08 am

  Ik vind vooral de sfeer en het samenzijn zo fijn met Kerst ❤

 • Reply
  Dionne Kooij
  december 8, 2018 at 10:23 am

  Het leukste aan kerst vind ik het gevoel dat het me geeft. Zodra ik kerstmuziek hoor word ik vrolijk. Ook de lichtjes en de gezelligheid geven mij zo een warm gevoel in de december maand! Love it!

 • Reply
  Ellen
  december 8, 2018 at 10:45 am

  Hoi ik loot graag mee voor het beauty kerstpakket! Enig idee hoor dat bloghoppen. Ik ben 42 jaar dus ik ga zeker wat rondkijken op jouw blog.
  Het leukste aan kerst vind ik samen eten met mijn familie!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  december 8, 2018 at 11:06 am

  we vieren kerst met de hele familie, kadootjes en lekker eten inbegrepen

 • Reply
  Kim
  december 8, 2018 at 11:20 am

  Het begint al als de dagen donker worden en iedereen zijn huis en tuin versiert met lichtjes en de kerstboom. Daarnaast alle kerstliedjes, ik word er elke keer weer blij van. Op de Kerstdagen zelf ben ik dankbaar en gelukkig dat ik het met mijn familie kan vieren waarbij we gezellig bij elkaar komen en heerlijk eten. Daarnaast staat Kerst ook in het teken voor mij voor het cadeautjes kopen voor anderen. Ik vind iets geven en iemand verrassen net zo leuk als iets ontvangen. Dus ik pak graag uit met Kerst om de mensen om mij heen te verrassen 🙂

 • Reply
  Iris Beukering
  december 8, 2018 at 12:44 pm

  Wat ik zo leuk vind aan kerst is dat je met je familie allemaal bij elkaar komt. Dat het huis versierd is met allemaal mooie kerstige dingen en natuurlijk dat je een mooi excuus hebt om veel te eten?

 • Reply
  Iris Beukering
  december 8, 2018 at 12:46 pm

  Wat ik leuk vind aan kerst is dat je hele familie bij elkaar komt. Dat het huis versierd is met allemaal kerstige versiering. En last but not least: je hebt een goed excuus om veel te eten

 • Reply
  chucky1012
  december 8, 2018 at 12:48 pm

  Wauw….
  Zo leuk ?
  Ik doe heel graag mee aan deze leuke winactie ?
  Wat ik zo leuk vindt aan kerst is het samen zijn met familie en vrienden, gezellig kletsen, film kijken, spelletjes doen, samen dineren en lang tafelen….

  Een fijn weekend toegewenst ?

 • Reply
  Iris Beukering
  december 8, 2018 at 12:50 pm

  Ik weet niet of ik dit al heb gepost, want ik kan hem niet zien dus: wat ik leuk vind aan kerst is dat je met je familie allemaal bij elkaar komt en het huis mooi versierd is. Natuurlijk ook dat je een goed excuus hebt om veel te eten. Nou ik hoop dat deze wel verzend?

 • Reply
  Anneke
  december 8, 2018 at 12:50 pm

  Het leuke aan kerst vind ik de sfeer die overal hangt. De kerstboom in huis en het samen zijn met familie. Dit jaar zijn er drie bonus kleindochters bij. Dat maakt het bijzonder.

 • Reply
  Nynke B
  december 8, 2018 at 1:08 pm

  Kerst vind ik altijd iets hoopvols en warms hebben. Daar kijk ik elk jaar weer naar uit.

 • Reply
  Marjan van Geel
  december 8, 2018 at 1:43 pm

  Een mini spa! Daar ben ik zo aan toe met een peuter en een baby van 4 maanden in huis!
  Normaal ben ik vooral buiten te vinden maar met kerst gezellig eten met familie of thuis op de bank met alle lichtjes en kaarsen aan vind ik heerlijk.

 • Reply
  Lina
  december 8, 2018 at 2:36 pm

  Love naar deze winactie!!! Kerst vind ik gewoon zoo gezellig met de familie om samen te kletsen, te eten en nog veel meer. En voor kerstavond is het nog gezelliger omdat ik me dan altijd opmaak met mijn bff!
  En ja je hebt een volger erbij! Mijn insta: madeby_lina

 • Reply
  Lina
  december 8, 2018 at 2:44 pm

  Love deze winactie!! Ik hou echt ontzettend hard van kerstmis omdat ik gezellig met mijn familie kan kletsen en eten. En voor kerstavond maak ik me altijd gezellig op met mijn bff echt zoo leuk! Ik heb je zeker gevolgd, mijn insta (madeby_lina)

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  december 8, 2018 at 3:14 pm

  Kerst is een periode van nostalgie en van tradities. Misschien heb jij ze thuis ook wel? Ik kan nu al uitkijken naar Kerstavond. In kersttrui op de bank met mijn man samen kijken naar de All You Need is Love kerstspecial. En dan in de reclames kerstcadeautjes aan elkaar geven die al weken onder de boom liggen te stralen. Love it!

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  december 8, 2018 at 3:20 pm

  Ik vind knutselen en spelletjes spelen het allerleukst aan kerst.
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Instagram: @lindaenbjorn

 • Reply
  Jouvence.nl
  december 8, 2018 at 4:57 pm

  Wat een super toffe winactie, ik wil graag een gokje wagen! Volg je op fb & instagram. Het leukste aan de kerst vind ik denk ik toch het gourmetten met familie & vrienden (i love food! haha). Een aantal jaren geleden deden we ook cadeautjes voor elkaar halen, maar dat doen we nu helaas niet meer..

 • Reply
  Lindsay
  december 8, 2018 at 5:00 pm

  Oehhhh hele leuke winactie en zeker als leuk extra kerstcadeautje voor onder de boom! Dus ik doe graag mee!
  Mijn liefde voor kerst bestaat eigenlijk gwn uit alle knusse dingentjes samen. De kerstboom gaan uitzoeken, de kerstboom versieren, langs de kerstcollecties lopen, voor iedereen leuke kerstcadeautjes kopen, warme chocomelk maken en versieren met toppings, kerstmarkten bezoeken, schaatsen, kerstkoekjes / cupcakes / taarten bakken, gingerbread huisjes versieren, kersttruien kopen, kerstfilms kijken, en gewoon lekker knus met je familie samen zijn en eten!

 • Reply
  Jolanda
  december 8, 2018 at 5:00 pm

  Het leukste aan kerst vind ik de lichtjes en de versieringen, hoe gekker hoe beter. En gezellig met kaarsjes en de houtkachel aan (dat is niet alleen met kerst maar eigenlijk de hele winter :).

 • Reply
  Lisa
  december 8, 2018 at 5:06 pm

  Wat ik het leukste vind aan kerst… Ja lastige vraag maar eigenlijk bijna alles! Als ik specifiek moet zijn is het gewoon dat alles super gezellig is iedereen voelt zich met elkaar verbonden en je doet leuke dingen met elkaar! Kerst is gewoon een topfeest?? super leuke winactie ook echt ik ben dol op make up en beauty zeker tijdens de kerst

 • Reply
  Vivian
  december 8, 2018 at 6:05 pm

  Wat ik leuk vind aan kerst? Alles, haha. Maar als ik echt moet kiezen kies ik voor de gezelligheid met je gezin: samen bij de kerstboom, naar de kerstmarkt, alles wat je dan samen doet eigenlijk. Ik zou dit pakket zooo graag willen winnen!

 • Reply
  Esther Meerman
  december 8, 2018 at 6:05 pm

  Het leukst aan de kerstperiode zijn alle prachtig versierde huizen en de Top 2000 op de radio.
  Verder lekker koken voor en eten met de familie.

 • Reply
  Annemiek
  december 8, 2018 at 6:07 pm

  Ik doe heel graag mee, wat een leuke actie! Ik vind eigenlijk de tijd voor kerst leuker dan kerst zelf. De lichtjes en gezelligheid en mijn beauty adventskalender. ? De verplichtingen met kerst vind ik wat minder maar lekker langzaam en lekker eten en genieten van foute kerstfilms vind ik super. En de feestelijke kleding.

 • Reply
  Nina
  december 8, 2018 at 7:37 pm

  Wauw dat pakket? Natuurlijk doe ik mee met de winactie!
  Het leukste aan de kerst vind ik de gezelligheid en dat iedereen zo vrolijk is met kerst.

 • Reply
  Sabine Hensens
  december 8, 2018 at 8:02 pm

  Wat is er leuk aan kerst? WAT NIET?!?! Ik hou van de sfeer, de lichtjes, de warmte, de gezelligheid, de cadeautjes. Alles is nét een beetje over the top en het mag gewoon…..HEERLIJK!
  Met kerst genieten we echt van elkaar. Een van de weinige momenten dat we echt even met zijn vieren zijn (op de zondagen na) Mijn man werkt ontzettend veel en is dus weinig thuis overdag waardoor hij de kids vaak ziet als ze al slapen.

  Ik zou het heeeeeeeeeel leuk vinden om een kansje te mogen maken. Ik ben veel met de kids bezig en als ik dan even ME-TIME heb dan vind ik het heerlijk om mezelf lekker te vertroetelen met heerlijke producten en echt even aandacht aan mezelf te besteden (lang onder de douche met heerlijke spullen, mooi aankleden, make-up op)

  Ik volg je nu op alle kanalen en ga hard duimen. Ik wens je vast mooie dagen!!

 • Reply
  Natascha
  december 8, 2018 at 8:51 pm

  Ik doe heel graag mee, wat een mooie prijs! Je stelt me wel een moeilijke vraag hoor haha want er is eigenlijk heel veel wat ik leuk vind aan Kerst. Wat het belangrijkste is, is denk ik toch wel het samen zijn met familie. Een paar dagen extra vrij, lekker rustig aandoen en bijkomen en dan samen lekker eten en tijd voor elkaar 🙂

 • Reply
  Lonneke
  december 8, 2018 at 9:11 pm

  Ik doe mee!. Het leukste aan kerst is dat je bijna overal huizen vol met kerstverlichting ziet. Ik vind dat zo’n gezellig sfeertje hebben. Ook leuk is als ik met mijn familie gezellig bezig ben en natuurlijk het eten met kerst.

 • Reply
  Blog & Beauty
  december 8, 2018 at 9:24 pm

  De winactie sla ik even over maar ik beantwoord je vraag wel even. Het leukste aan kerst vind ik mijn verjaardag. Hihi grapje. Ik hou gewoon heel erg van de sfeer.

 • Reply
  jolanda
  december 8, 2018 at 9:29 pm

  Leuke prijs, leuke vraag… Maar wel een lastige. Kerst heeft zoveel wat leuk is en wat kerst kerst maakt. De lampjes, de muziek, het eten, de aankleding. Ik hou er van. Maar het leuke van kerst is vooral de dag na kerst met het gezin in huispak bankhangen, niets hoeft en alle restjes mogen/moeten op. Eigenlijk verheug ik mij daar nog het meest op 🙂

 • Reply
  Viv Schobben
  december 8, 2018 at 9:51 pm

  Samenzijn met familie/vrienden en genieten van 2 heerlijke dagen waarin heel veel mag! Niet van het standaard aan tafel zitten en uren tafelen. Nee heerlijke boswandeling maken, tapas op tafel en een spelletjesmiddag/avond houden. Kortom genieten met een hoofdletter G! En zo kan ik nog wel een paar dingen bedenken haha, ik houd er van! Dit cadeau is net een kerstpakket (beauty), wauwwww zo mooi!

 • Reply
  Mina
  december 8, 2018 at 10:03 pm

  De gezelligheid van de hele maand december 5 december zeg ik altijd dat ik er niets aan doe maar koop altijd kleine cadeautje vind mijn jongste geweldig. Daarna verjaardag van mijn dochter. Het huis versieren met veel kaarsen en lekkere geurtjes. Samen eten met elkaar (ouders en tante en ons gezin ) spelletjes doen! Lekker knus met lekkere hapjes erbij! En natuurlijk cadeautjes onder de kerstboom uitgebreid ontbijten/brunchen! Heerlijk!

 • Reply
  Febe Maes
  december 8, 2018 at 10:12 pm

  Het leukste aan kerst is dat het zo gezellig is, samen met familie bij de kachel en de kerstboom zitten! Kerstfilmpjes kijken en lekker eten ??

 • Reply
  Trotsema fati
  december 8, 2018 at 10:51 pm

  Gezellig samen zijn met familie!
  Ik doe heel graag mee ❤

 • Reply
  cbdkl
  december 8, 2018 at 10:58 pm

  Kerst is genieten van warmte, liefde en gezelligheid. Kortom samen met het gezin zijn in een tijd waarin we even wat meer rust hebben binnen het bedrijf. Genieten van de winter door na een wandeling bij de kachel te zitten.

 • Reply
  Lieke van Veen
  december 8, 2018 at 11:04 pm

  Het leukste aan kerst vind ik het gezellig samen zijn met familie.

  Ik doe graag mee om dit leuke pakket te winnen.

  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

 • Reply
  Sofie holvoet
  december 8, 2018 at 11:24 pm

  De traditie van warme chocomelk maken met de hele familie. Helaas is mijn oma er niet meer bij maar de traditie gaat verder met mijn zoontjes. Wat een prachtig pakket. Zou hier welkom zijn want als mama loop ik mezelf heel vaak voorbij en helaas geen directe lijn met de kerstman want papa aka kerstman begrijpt mijn hints niet 🙂

 • Reply
  Jannemiek Hanszens
  december 8, 2018 at 11:49 pm

  Het fijnste aan kerst vind ik toch echt wel het samen zijn met mijn gezinnetje, moeder, zussen, zwagers, neefjes&nichtjes. We borrelen, doen spelletjes, de kinderen spelen met elkaar en eten samen. Gewoon ongedwongen?

 • Reply
  Shana
  december 9, 2018 at 12:05 am

  De leuke sfeer die, voor mij, ingaat vanaf 1 december. ‘s Avonds het flikkeren van de lichtjes in de kerstboom, kleurrijke pakjes en het zalige samenzijn met de familie. Wat is hier nu niet leuk aan?! Ik volg je uiteraard op insta en fb, topmadam! ?

 • Reply
  Sanne Brattinga
  december 9, 2018 at 12:35 am

  Ik vind het zo fijn dat met kerst niks moet! Iedereen is altijd vrolijk en geniet van de gezelligheid, de lichtjes, de versierde boom en de mooi ingepakte cadeautjes <3

 • Reply
  Laura
  december 9, 2018 at 3:21 am

  Wat heerlijk zo’n beauty pakket! Ik doe graag mee en volg je op insta en FB! Wat ik leuk vind aan kerst is dat het zo gezellig is met alle lichtjes overal en met familie en vrienden gezellige dingen doen!

 • Reply
  Lina
  december 9, 2018 at 11:57 am

  Ik weet niet als mijn vorige reactie geplaatst is. Maar ik hou enorm van kerst om gezellig met de familie te zijn en te eten! En voor kerstavond maak ik me altijd op met mijn bff, echt superleuk! Heel veel producten wil ik zooo graag testen, superleuke winactie!
  Ik heb je zeker gevolgd op instagram: (mijn insta: madeby_lina) x

 • Reply
  chucky1012
  december 9, 2018 at 1:44 pm

  Wauw….
  Zo een fijne winactie ?
  Ik doe heel graag mee..
  Mijn favoriete bezigheid met kerst is het samen zijn met vrienden en familie, samen kletsen, eten en spelletjes doen…
  Ik had gisteren al een reactie achtergelaten maar helaas zie ikdieniet dus plaats ik nu een nieuwe….

  Xoxo

 • Reply
  Anne-Laura
  december 9, 2018 at 9:11 pm

  Super leuke winactie! Ik vind kerst altijd zo leuk omdat we dan altijd zoveel leuke lichtjes en kaarsjes in huis hebben. Ook is het altijd weer super gezellig om met de familie samen te tafelen

 • Reply
  Corinne De Graaf
  december 9, 2018 at 9:16 pm

  Gezelligheid en sfeer.Samen met de familie

  Cadeautjes onder de kerstboom.
  I love it.

 • Reply
  Andy E
  december 10, 2018 at 12:34 am

  Ik hou het meest van de gezelligheid en de leuke sfeer die er overal hangt. En stiekem ook de kerstliedjes 😉
  Ik doe graag mee!

 • Reply
  Jorieke
  december 10, 2018 at 12:59 am

  Wat ik zo leuk vind aan kerst? Gezellig samenzijn met familie staat wel met stip op nummer een. Hoewel het wel echt heeft gestreden met ‘kerstlichtjes’. Ik wordt daar altijd zó gelukkig van! Als het weer donker en guur en naar wordt, dat je dan door de stad loopt en overal van die vrolijke lichtjes je tegemoet schijnen. Dat is wel een hoogtepuntje van mijn winter hoor!
  Maar specifiek kerst dan wint de familie. We wonen nogal verspreid over het land, dus we zijn elk jaar maar een paar keer allemaal bij elkaar en dan is kerst toch wel het gezelligst!

 • Reply
  Jolanda
  december 10, 2018 at 10:31 am

  De tijd naar kerst toe, daar begint het genieten al. Het huis aankleden met mooie kerstaccessoirses, internet en tuincentra afspeuren op ziek naar nog meer en dan net kerst lekker relaxen, koken, met make-up bezig met mijn 14-jarige dochter. Heerlijk.

 • Reply
  Jolanda
  december 10, 2018 at 10:36 am

  Het genieten begint al in de periode ernaar toe. Het huis mooi aankleden met accessoires. Op internet en tuincentra struinen op zoek naar nog iets leuks. En dan met kerst lekker relaxen, koken, optutten met mijn 14-jarige dochter, familie over de vloer. Heerljjk

 • Reply
  Pati
  december 10, 2018 at 2:12 pm

  Echt een leuke winactie!? En het leukste aan Kerst vind ik familie, dat is echt leuk om heel u familie te zien en met hun te kunnen praten, lachen en cadeautjes aan hun geven en hun blij zien? de helft van mijn familie woont ver dus we zien elkaar niet zovaak daarom vind ik kerstmis ook zo leuk!❤️

 • Reply
  Marlies
  december 10, 2018 at 9:29 pm

  Mooie, warme tijd in het jaar, met familie en vrienden. Stilstaan bij het afgelopen jaar. Veel gebeurd, veel verdriet maar ook mooie momenten.

 • Reply
  Iris
  december 10, 2018 at 10:24 pm

  Hele leuke winactie, ik doe graag mee!
  Ik vind de sfeer en de lichtjes altijd het leukst aan de kerst! Helaas moet ik dit jaar alle kerstavonden werken..
  Ik volg je ook op instagram 🙂
  Duimen!

 • Reply
  Jolijn
  december 10, 2018 at 11:04 pm

  Leuke actie, ik maak graag kans !
  Het leuke aan kerst vind ik dat het altijd zo gezellig is met familie en vrienden en naaatuuuurlijk lekker eten!

 • Reply
  Diana
  december 11, 2018 at 12:22 am

  Wat ik zo leuk vind aan Kerst? De gezelligheid en het samenzijn onder het genot van eten en drinken. Jaarlijks komt mijn familie bij elkaar om samen Kerst te vieren, waarbij we vanaf de middag de lekkerste hapjes hebben, spelletjes spelen, cadeautjes open maken en ‘s avonds uitgebreid dineren. Voor mij is dat het ultieme Kerstgevoel. Oh ja! Natuurlijk wordt ook dan volop kerstliedjes gedraaid. Ieder jaar geniet ik er weer volop van, zelfs de dagen al voor Kerst. Voor mij is het ook een moment om stil te staan bij al het moois dat ik heb gezien/meegemaakt/geleerd in het afgelopen jaar. De gedachtes aan de dierbaren die er helaas niet meer zijn. Kerst betekent samen zijn!

 • Reply
  Marjan polet
  december 11, 2018 at 11:53 am

  Kerst is voor mij genieten van ons gezin en de dingen er om heen. Lekker eten, relaxen bij de kerstboom. Lekker tijd aan me zelf en mijn dochter geven.. Lekker maskertje op en zo kan ik nog wel ff doorgaan. Kerst de mooiste tijd van het jaar

 • Reply
  anita kempenaers
  december 11, 2018 at 1:12 pm

  het leuke aan kerst is natuurlijk de kerstboom met mooie verlichting, maar nog beter is dat we elk jaar met kinderen en kleinkinderen die dag samen doorbrengen , spelen spelletjes, delen cadeautjes uit , daarna lekker eten ,

 • Reply
  Corry de vos
  december 11, 2018 at 2:05 pm

  Ik loot graag mee voor dit mooie pakket en die mee voor het verpleegtehuis
  Om onze oudjes eens lekker te verwennen
  We zouden heel blij mee zijn…

 • Reply
  Rosan
  december 11, 2018 at 9:21 pm

  Ik vind het voorbereiden van kerstmis altijd het leukste! De kerstboom samen opzetten en versieren met lampjes en de mooiste kerstballen. Naar kerstmuziek luisteren terwijl ik mij op maak voor kerstmis. En dan samen het eten maken, waar je al het hele jaar naar uitkijkt. Ik vind dat altijd geweldig!

 • Reply
  Wendy van Zetten
  december 12, 2018 at 3:33 am

  ????Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag dit prachtige verwenpakket willen winnen wie wil dat nou niet ? #Pureverwennerij Van dit prachtige pakket voor de feestdagen wordt iedere vrouw mega blij ?Het fijnste aan de feestdagen vind ik de sfeer en het samen zijn. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze fijne prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verwennen van mezelf deze feestdagen beginnen ???

 • Reply
  Babet Jansen
  december 12, 2018 at 8:00 am

  Wat een tof pakket geef je weg! Het allerleukste aan kerst vind ik het samen zijn met familie. Familie is zo ontzettend belangrijk en in het dagelijks leven is iedereen druk en constant aan het rennen. Met kerst staan we met elkaar echt even stil, eten we lekker en realiseren we ons hoeveel we om elkaar geven. Ik vind dit heel belangrijk en de mooiste kerstgedachten die er is! Ik hoop dat jou kerst ook zo fijn is 🙂 Liefs, Babet

 • Reply
  Nathalie van t Hof
  december 12, 2018 at 9:10 am

  Het leukste aan kerst vind ik dat je de familie weer ziet. En de lichtjes. Krijg er kriebels van in mijn buik. S avonds een wandeling om de mooie lichtjes te zien. Daar wordt ik vrolijk van.

 • Reply
  Sandy van hengel
  december 12, 2018 at 10:35 am

  Het leuke van kerst vind ik altijd het samen zijn met de mensen waar je zoveel van houdt..

 • Reply
  Sharon
  december 12, 2018 at 1:46 pm

  Ik vindt alles leuk aan kerst ☺️
  De warmte,gezelligheid,eten en samen zijn.
  En op die dag maakt mijn oma altijd haar heerlijke Indonesisch eten ☺️?
  Doet ze natuurlijk vaak maar op die wat uitgebreider.
  Heerlijk om die warmte en liefde te voelen van mijn familie.

 • Reply
  Nathalie
  december 12, 2018 at 3:29 pm

  Wat ik zou leuk vind aan kerst..Dit jaar kunnen we nog geen ? zetten. Want ons dochtertje zou die gewoon afbreken en daar Balen wij heel hard van.. Maar we gaan iets anders zetten waar pakjes bij kunnen liggen. Maar ik vind de vriendelijkheid van de mensen zou fijn. Iedereen is precies vele liever. Maar ook de zoektocht naar een pakje ? voor de mensen waarvan je houdt. Dat gevoel om iedereen gelukkig kg te maken. Gewoon mega fijn ?..

  Op IG ben ik mama in een rolstoel. Dus ik heb je om IG en Facebook leuk gevonden

 • Reply
  Helga de bruin
  december 12, 2018 at 4:54 pm

  Ik werk meestal met kerst. Dus als ik thuis ben vind ik het heerlijk om n beetje te kokkerellen en dan het liefst alle kerstfilmpjes te volgen. Heerlijk!!

 • Reply
  Sevim
  december 12, 2018 at 8:07 pm

  Samen zijn met de familie . ik word echt vrolijk van al die lichtjes ???

 • Reply
  Femke
  december 12, 2018 at 9:26 pm

  Het leukste aan de kerst, vind ik de gezelligheid. Al vanaf 6/7 december naar Kerstliedjes luisteren? Met z’n alle de boom optuigen en het huis versieren? Cadeautjes voor elkaar kopen en samen uitpakken? Heerlijk eten klaar maken en er lekker van smullen? Weer met zijn allen bij elkaar komen en leuke gesprekken hebben? Kerst films kijken (ookal zijn ze slecht?)? en natuurlijk gezellig naar kerstmarkten ?❤ Ik vind dit echt een super toffe winactie trouwens?

 • Reply
  Nadine
  december 12, 2018 at 11:36 pm

  Ik doe graag mee! Het leukste aan kerst vind ik dat we altijd met mijn opa gaan eten bij de chinees. Hij houdt heel erg van chinees eten en neemt daarom heel de familie mee. Super gezellig!

 • Reply
  Romy
  december 14, 2018 at 12:24 pm

  Het leukste aan Kerst vind ik het samenzijn met de familie. In de tijd van druk-druk-druk tegenwoordig, zijn die momentjes waarop je even met zijn allen samen bent, zonder dat je andere dingen te doen hebt, voor mij extra belangrijk en fijn! En dat hoeft helemaal niet over-the-top decadent; op tweede kerstdag vind ik het heerlijk om lekker met mijn vriend in onze kerstpyjama’s kerstfilms te kijken met lekkere hapjes. ❤

 • Reply
  Ellen van Egdon
  december 14, 2018 at 12:26 pm

  Kerst op zich doet me niet zoveel meer, aangezien ouders zijn overleden. Maar ik maak er het beste van samen met mijn zoontje

 • Reply
  Gea
  december 15, 2018 at 8:42 pm

  Leuk leuk?
  Leuke aan kerst ; de voorbereidingen (kook graag ) versiering huis kerstboom en de tevreden gezichten , de gezelligheid samen met mijn 3 kinderen en familie

 • Reply
  Corry de vos
  december 18, 2018 at 7:06 pm

  Wat ik leuk vind aan de kerst
  Onze oudjes in het verpleeghuis lekker zien genieten van alles wat de kerstdagen bieden super gezellig en misschien paar beauty prijsjes winnen voor de bingo

 • Reply
  Marlies de Rover
  december 18, 2018 at 9:53 pm

  Traditie, familie, kids, kerk, lekker eten, gezelligheid!

 • Reply
  Corry de vos
  december 20, 2018 at 12:49 pm

  Kerst is voor mij gezelligheid met de bewoners van het verpleeghuis die oudjes genieten hier zo van en als ik win gaat het pakket naar de wekelijkse bingo.
  .. Fijne dagen allemaal

 • Reply
  Tessa Wanninkhof
  december 20, 2018 at 1:21 pm

  Als ik denk aan mijn mooiste kerstherinnering, is het de laatste kerst met mijn moeder in 2015, voor ze plots in 2016 overleed. Juist die kerst hadden mijn zus, zusje en ik een verassingsdiner voor haar. Ze wist van niks, wij hadden er volle dagen aan besteed om het zo gezellig en onvergetelijk ooit te maken. En dat lukte! Wij besloten deze traditie ieder jaar voort te zetten, maar helaas mocht dit niet gebeuren… En wat zijn wij dankbaar dat wij dit uitgerekend dat jaar hebben mogen meemaken met en voor mama. Dus kerst staat voor mij zekerweten in het thema van familie en gezelligheid. Het leukste en mooiste geschenk is je familie en de speciale momenten met hen ♡☆

 • Reply
  Mathias
  december 21, 2018 at 12:08 am

  Het lekker eten!

 • Reply
  Oumaima
  december 23, 2018 at 7:26 pm

  Heyy Claudia❤hele toffe leuke winactie ?watt ik echtt heel leuk vind om te doen tijdens de kerstdagen issss kerstfilms kijken met vrienden of familie en je pyama net een lekker warme chocmellkk❤i lovee ittt❤ wantt daargaat het om dat je het gezelligg hebtt met je familiee ?lovee youu ojaa en nogg 1 dinggg MERRYYY CHRISTTMASSS ANDD A HAPPY BEAUTIFULL NEWW YEARR!!?❤HOHOHO??❤

 • Reply
  Oumaima
  december 23, 2018 at 7:28 pm

  Heyy Claudia❤hele toffe leuke winactie ?watt ik echtt heel leuk vind om tw doen tijdens kerstt iss de kerstboom gaan versieren met mijn zusje ik vindd da zoo leukk❤i lovee ittt❤ wantt daargaat het om dat je het gezelligg hebtt?lovee youu ojaa en nogg 1 dinggg MERRYYY CHRISTTMASSS ANDD A HAPPY BEAUTIFULL NEWW YEARR!!?❤HOHOHO??❤

 • Reply
  Oumaima
  december 23, 2018 at 7:29 pm

  Heyy Claudia❤hele toffe leuke winactie ?watt ik echtt heel leuk vind om tw doen tijdens kerstt iss de kerstboom gaan versieren met mijn zusje ik vindd da zoo leukk❤i lovee ittt❤ wantt daargaat het om dat je het gezelligg hebtt?lovee youu ojaa en nogg 1 dinggg MERRYYY CHRISTTMASSS ANDD A HAPPY NEWW YEARR!!?❤HOHOHO??❤

 • Reply
  Oumaima
  december 23, 2018 at 7:30 pm

  Heyy Claudia❤hele toffe leuke winactie ?watt ik echtt heel leuk vind om tw doen tijdens kerstt iss de kerstboom gaan versieren met mijn zusje ik vindd da zoo leukk❤i lovee ittt❤ wantt daargaat het om dat je het gezelligg hebtt?lovee youu ojaa en nogg 1 dinggg MERRYYY CHRISTTMASSS?❤HOHOHO??❤

 • Reply
  Oumaima ahabbad
  december 23, 2018 at 7:31 pm

  Heyy Claudia❤hele toffe leuke winactie ?watt ik echtt heel leuk vind om tw doen tijdens kerstt iss de kerstboom gaan versieren met mijn zusje ik vindd da zoo leukk❤i lovee ittt❤ MERRYYY CHRISTTMASSS?❤HOHOHO??❤

 • Reply
  Alice
  december 24, 2018 at 12:20 am

  Hoi Claudia, super dat jullie dit doen en echt een super leuke winactie! Ik doe graag mee aan je winactie, want deze spullen zullen mij goed van pas komen en zeker tijdens de feestdagen! Daarom lijkt het me super leuk om te winnen. Ikzelf heb niet veel make up en hierdoor kan ik nieuwe dingen uitproberen wat me enorm leuk lijkt. Wat ik zo leuk vind aan kerst is dat iedereen weer bijelkaar komt. Dus gezellig samen met je familie wat leuks doen zoals eten, cadeautjes uitpakken, film kijken enz. Ook krijg ik er een warm gevoel van, omdat ik moet denken aan warme chocolade melk en dikke sokken? super leuk dus! Mijn favoriete feestdag is daarom ook kerst. In dit jaar wordt iedereen blij, waarvan ik ook blij wordt. Ik wens iedereen veel succes en fijne feestdagen! ?❣️Succes iedereen?

 • Leave a Reply