Beauty

Coconut Charcoal Whitening Poeder Voor Wittere Tanden EN KORTINGSCODE

Als je net zo bent als ik, dan breng je je ontbijt door met het eten van bessen, terwijl de week regelmatig bestaat uit koffie en thee en in het weekend lekker genieten van een dubbele dosis rode wijn. Dus, met andere woorden, een aanslag op het glazuur van onze tanden. We hoeven een tandarts niet te vragen om te weten dat fel-witte tanden in de mode zijn maar dat is duur. Hoewel er traditionele methoden zijn zoals, coconut pulling en baking soda, is de meest modieuze manier op dit moment poetsen met actieve houtskool. Het is rommelig en lijkt op een verkeerd informatief Victoriaans schoonheidsregime te zijn, maar het gebruik van houtskool om je tanden te poetsen in de vorm  poeders, tandpasta en mondwater bleken is een enorme trend. Google het en je zult meer dan 600.000 resultaten vinden. Maar werkt het eigenlijk ? Alles in de naam van de wetenschap hebben ik besloten om 1 merk op de proef te stellen.  Ik heb Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder de afgelopen week uitgebreid getest door het poetsen met een diep zwart poeder. Dit product is speciaal gemaakt voor wittere tanden. Voor deze review wilde ik voor- en na foto’s maken, maar de resultaten, hoewel zichtbaar, zijn zo moeilijk vast te leggen dus je zult mij  gewoon moeten vertrouwen. Benieuwd of het echt werkt? Lees dan snel verder!

 

Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder 30 gram

Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder is gemaakt uit de hoogste kwaliteit van biologische kokosnootschillen waardoor je tanden op een 100% natuurlijke manier witter worden. Coconut Charcoal staat bekend om zijn absorptie kracht waardoor de moleculen van vloeistof en gas worden opgenomen. Hiermee verwijdert de actieve kool koffie vlekken, sigaretten vlekken en andere verkleuringen op je tanden zonder de tandglazuur aan te tasten. Dus het is 100% veilig voor je tanden. Hiermee kan je thuis tanden bleken zonder je tanden te beschadigen. Het is 100% natuurlijk met organische ingrediënten, vegan en cruelty free en dat vind ik een dikke plus! Met 1 pot CHARCOCO kan je ongeveer 150 poetsbeurten uitvoeren( 2 à 3 maanden). Het goedje is smaakloos en schuimt niet en ik poets bewust voor het slapen gaan, want ik voel me toch een beetje een karakter uit The Walking Dead, als ik aan het poetsen ben. Want het spul is echt ZWART Hahahaha….want stel je voor dat de postbode voor de deur staat of mijn buurmeisje met de vraag of ik kinderpostzegels wil kopen….

Naast de cosmetische werking, heeft de actieve kool (uit de kokosnoot) ook medische doeleinden. Het verbetert de gezondheid van je mondhygiëne en verlaagt de PH waarde in de mond. Het resultaat is het voorkomen van tandbederf en het doodt de aanwezige slechte bacteriën. Hierdoor vermindert de kans op gaatjes, tandvleesontsteking en zorgt het voor een langdurig frisse adem.

Coconut Charcocoal Natural Teeth Whitener zit verpakt in een zwart rond potje met draaideksel en met twee groene blaadjes erop verwerkt. Bij het potje krijg je een bamboe tandenborstel met zwarte haren meegestuurd. Hij poetst net zo goed als een gewone, plastic tandenborstel, maar is stukken duurzamer. En hij heeft ook nog eens een prachtig design. Een aanwinst voor je badkamer en het milieu.

Gebruiksaanwijzing

Voorzichtigheid is geboden bij het openen van het doosje, omdat de charcoal in een poedervorm komt, kan dit snel verstuiven. Ik denk dat je wel begrijpt wat er gebeurde toen ik voor het eerst dit potje opende….

Hoe te gebruiken.

♥ Open het potje voorzichtig
♥ Dip de vochtige tandenborstel in het potje
♥ Poets je tanden 2 tot 3 minuten
♥ Spuug uit en spoel je mond nadat het nog enkele minuten heeft nagewerkt
♥  Spoel daarna nog grondig na

Voor het beste resultaat, gebruik 2 keer per dag.

Wistudatje

Charcoco is de enige dubbel gefilterde coconut charcoal met een RDA waarde (schuurwaarde) van normale tandpasta. Dit betekent dat Charcoco veilig is voor het tandglazuur, zelfs bij langdurig gebruik. Je kunt het dus gewoon elke dag gebruiken. Aan de RDA-waarde van de tandpasta kun je trouwens de exacte hoeveelheid schurende middelen zien. “Hoe meer hij schuurt, hoe slechter de tandpasta voor je glazuur is.” Ligt de RDA-waarde van je tandpasta onder onder de 90, dan hoef je je geen zorgen te maken en is hij zeker veilig voor dagelijks  gebruik.

Claudia en Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder

Charcoco is een natuurlijk alternatief van tanden bleken. Het is een ideale manier om op een veilige, zachte en natuurlijke manier de toch wat gelige/doffe aanslag van mijn tanden te krijgen. Het is vrij van fluriode en verwijdert ook tandplak.  Ik zag na 1x poetsen dat mijn tanden op een subtiele manier er weer fris, gezonder en witter uit zagen. Ik dacht eerst dat ik naar de opticien moest omdat ik het gewoon niet kon geloven. Maar het is gewoon zo, dit spul werkt!

Ik denk wel dat als je de witte kleur wilt behouden, je drie keer in de week gebruik moet maken van de Charcoco poeder. Ik gebruik ook 3x in de week een masker en deze whitening treatment komt er gewoon bij. Zo kan ik nog meer genieten van mijn me-time momentje. De prijs van een potje lijkt misschien niet goedkoop, en zeker niet als je het vergelijkt met een tube tandpasta, maar het is vele malen goedkoper dan een tandenbleekbehandeling bij de tandarts of salon. Het is voor mij de perfecte manier om mijn tanden fris en wit te krijgen en vervolgens ook zo te houden. Het is wel zo dat ik na elke poetsbeurt met Charcoco poeder, na poets met een normale tandpasta, gewoon omdat ik van een fris bekkie houd.


En wil jij dit product ook eens uitproberen? dan heb ik een kortingscode voor je geregeld van 10%. Dat is toch altijd mooi meegenomen! De kortingscode is BT. Oja en volgende week komt er een filmpje van dit product op mijn blog!! So stay tuned.

Wil jij meer informatie over dit product of  Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder bestellen neem dan gerust eens een kijkje op de website.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Wat vind jij van poetsen met houtskool?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Kreanimo
  april 28, 2018 at 11:55 am

  Wat grappig, daar zou ik niet op gekomen zijn om met houtskool te gaan poetsen!

  Het ziet er eerst echt niet uit hè!

 • Reply
  Yalou // We are the Earth
  april 28, 2018 at 11:59 am

  Dankjewel voor deze post! Ik ben zelf bezig met mijn badkamer zero-waste maken, maar aan de tandpasta durfde ik nog niet te zitten. Hoewel deze wel in een verpaking komt, is het vrij van microplastics en natuurlijk, dus dat klinkt goed! (:

 • Reply
  Jouvence
  april 28, 2018 at 2:40 pm

  Wat een grappig gezicht zo dat zwart op de tanden! Zelf zou ik dit ook wel eens willen proberen.

 • Reply
  Laura / fitfunfab.nl
  april 28, 2018 at 9:51 pm

  Ik had daar inderdaad weleens van gehoord.. ziet er een beetje apart uit ja 🙂 maar als het helpt, waarom niet! Alleen maar goed!

 • Reply
  Dhini
  april 28, 2018 at 10:44 pm

  Steeds meer zwarte in de beauty gebied. Het klinkt goed en zo te zien jouw witte tanden wit

 • Reply
  Nicole Orriëns
  april 29, 2018 at 9:18 am

  Ik schrik er een beetje voor terug moet ik bekennen. Het is denk ik ook het idee. Dat zwarte spreekt me niet aan om op mijn tanden te doen.

 • Reply
  Linda
  april 29, 2018 at 10:06 am

  Ik moet zeggen dat nu ik dit potje steeds vaker voorbij zie komen. Ik er steeds nieuwsgieriger naar word. Goed om te lezen dat het werkt. Je tanden op een natuurlijke manker witter maken lijkt mij ook zoveel beter dan alle andere middelen!

 • Reply
  Teddy
  april 29, 2018 at 2:19 pm

  Wat een fijne review! Ik was hier al heel erg benieuwd naar

 • Reply
  Eke
  april 29, 2018 at 2:20 pm

  Wat fijn dat het werkt! Geeft het ook veel zooi in een witte wasbak of is het vrij makkelijk weg te spoelen?

  • Reply
   Claudia Struijck
   april 29, 2018 at 4:23 pm

   Het is erg makkelijk weg te spoelen. No problem! X

 • Reply
  karin
  mei 2, 2018 at 4:36 pm

  misschien toch eens proberen; Ik merk dat ik ’s nachts steeds vaker een droge mond heb door de menthol van mijn tandpasta, dus misschien is dit wel de oplossing

 • Reply
  Mariëlle | Me-licious
  mei 3, 2018 at 8:53 am

  Fijn hé dat de charcoal zo goed werkt! Ik ben echt blij hiermee. Geen dure behandelingen meer bij de tandarts om mijn tanden te bleken.

 • Leave a Reply