Beauty

Instant Effects Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten

Instant Effects Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten

Instant Effects Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten IS BELIEVING…

HUIDVERZORGING OP BASIS VAN BAANBREKENDE PATENTEN DIE ZORGT VOOR DIRECT ZICHTBARE EFFECTEN EN EEN BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN

Nieuw op de Nederlandse markt is het van oorsprong Engelse merk Instant Effects, dat veel voorkomende huidverzorgingsproblemen oplost en dat alom begeerde schoonheidswensen vrijwel direct zichtbaar in vervulling laat komen. De producten zijn ontwikkeld om échte resultaten te genereren die gebaseerd zijn op wetenschap, maar die werken als ware magie! Voor alle producten geldt dan ook: zien is geloven!

Instant Effects Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten

Instant Effects is bedoeld voor échte mensen met een pure huid die ook prachtig is zónder mooimakende filters. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en direct zichtbare manier te verbeteren. Ze zorgen voor een gezonde, stralende huid die gewoonweg niet hoeft te worden bedekt om op haar mooist te zijn! Deze huidverzorgingsoplossingen zijn geschikt voor alle huidtypes en ze leiden tot directe resultaten.

Unieke beautyproducten met direct zichtbare effecten
Na meer dan 25 jaar in de beauty-industrie hebben gewerkt met enkele van de best verkopende merken, was Richard Mears, oprichter en ontwikkelaar van Instant Effects, moe van het werken met producten die hun beloften niet nakomen. Hij vond het de hoogste tijd voor verandering en ontwikkelde daarom zijn eigen merk. Na jaren van onderzoek en de succesvolle lancering van zijn eerste product (CULT51 London) creëerde Mears Instant Effects: een wetenschappelijk onderbouwd merk met direct zichtbare effecten als belangrijkste uitgangspunt. Hij wilde de snelle resultaten leveren waar consumenten zo intens naar verlangen. Alle producten van Instant Effects ondergaan onafhankelijke klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Het baanbrekende onderzoek van Richard Mears naar gepatenteerde en actieve technologieën heeft ertoe geleid, dat de Instant Effects-producten reeds binnen enkele minuten zichtbare resultaten bieden die bij langer gebruik bovendien vastgehouden kunnen worden. Met de gepatenteerde OX2-technologie De producten van Instant Effects zijn geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, plantaardige actieve werkstoffen en de gepatenteerde OX2-technologie. Deze bijzondere zuurstoftechnologie werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt zuurstof ín de huid, het verbetert de cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel diect zichtbaar en voelbaar. Dierproefvrij, vegan-vriendelijk & klinisch bewezen

De baanbrekende formules van Instant Effects zijn klinisch bewezen. De producten zijn stuk voor stuk ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën, om snelwerkende, échte en vooral betrouwbare resultaten te kunnen garanderen. De resultaten van deze klinische onderzoeken worden door Instant Effects openlijk en eerlijk gedeeld. Tot op heden meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen die reeds in enkele minuten zichtbaar zijn en die bij langdurig gebruik aanhouden.

Deep Line Elixer: revolutionair jeugdherstel voor diepe lijnen en rimpels!

Draai de tijd van je jeudige looks terug en zeg “hallo” tegen een revolutionair nieuw, jeugdherstellend serum. Door de handige pen in te drukken wordt het Deep Line Elixir geactiveerd en kan doelgericht worden aangebracht op diepe lijnen en rimpels in het gezicht. De samenstelling bevat de gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met o.a. berkensap en rode algenextract. Deze verbeteren de celenergie van de huid, om het verschijnen van expressielijnen en rimpels te minimaliseren en om de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid te verbeteren.

Wat te verwachten?
Deep Line Elixer van Instant Effects zorgt in slechts 10 minuten voor een direct zichtbare vermindering van de rimpeldiepte en -grootte van diepe rimpels en lijnen in het gezicht. Bij langer gebruik verminderen mimiekrimpels en de lijnen van de neus-lippenplooi met 75%, de huid is 117% meer gehydrateerd, zelfs 12 uur na het aanbrengen.

Instant Eye Lift: een volle nacht schoonheidsslaap in een magisch flesje!

Zeg vaarwel tegen donkere kringen en zie er vanaf nu elke dag uit alsof je een volle nacht heerlijk hebt geslapen dankzij Instant Eye Lift van Instant Effects. De formule op basis van de gepatenteerde OX2-technologie en intensief regenererende, teintverlichtende en  huidverstevigende werkstoffen zoals arganolie, cafeïne, panthenol, groene thee extract, muisdoornextract en zoethoutwortel stimuleert bij langer gebruik tevens de natuurlijke niveaus van collageen en elastine in de huid, voor gaandeweg steeds meer stevigheid en helderheid rondom de ogen.

Wat te verwachten?
In slechts 15 minuten zorgt deze liftende oogcrème ervoor dat wallen en rimpels rondom de ogen worden gladgestreken, voor een opvallend jeugdige oogopslag. De elasticiteit van de huid steeg bij testpersonen bij langer gebruik met gemiddeld 55%, rimpels en fijne lijntjes verminderden met 21%.

3D Lip Plumping Treatment: zeg “bye bye” tegen lipfillers!

Vergeet lipfillers vanaf nu want de 3D Lip Plumping Treatment van Instant Effects zorgt binnen no time voor maar liefst 20% vollere lippen. Zonder prikkelend of brandend gevoel zorgt deze ‘lip plumping treatment’ ervoor dat ook de cupidoboog en lipcontouren worden verbeterd en dat deze beter zijn gedefinieerd op basis van de gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met o.a. hyaluronzuur. De 3D Lip Plumping Treatment laat zich soepel en eenvoudig aanbrengen zonder plakkerig gevoel. Slechts één dun laagje biedt zichtbaar meer volume en definitie met een comfortabele, zijdeachtige finish.

Wat te verwachten?
De lippen zijn in slechts 2 minuten 20% voller met een hydratatie die 12 uur duurt. De formule zorgt ook voor een verbeterde kleur van de lippen en bij langer gebruik tevens voor verzachting van de fijne, verticale lijntjes rondom de lippen.

Distributie en adviesverkoopprijzen:

De producten van Instant Effects worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.
Advies verkoopprijzen:
• Instant Effects Deep Line Elixer € 34,95/5 ml.
• Instant Effects Instant Eye lift € 29,95/8 ml.
• Instant Effects 3D Lip Plumping Treatment € 29,95/5 ml.

De producten van Instant Effects zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos vanaf heden.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply