Beauty

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

De ultrakrachtige aanpak van rimpels, huidverslapping, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken De huid verliest met de jaren aan elasticiteit, doordat zij steeds minder vocht kan vasthouden én door de afname van huideigen collageen en elastine. Met de factor tijd kunnen ook steeds meer pigmentvlekken ontstaan. De Intensief Anti-Ageing verzorgingsproducten van Louis Widmer vertragen dit proces dankzij hooggedoseerde bestanddelen, die een ultrakrachtige aanpak vormen tegen de tekenen van huidveroudering en pigmentvlekken.
De productie van collageen en elastine, de bouwstoffen voor een stevige en veerkrachtige huid,hebben in het lichaam een piek zo rond de leeftijd van 20 à 25 jaar. Naarmate het ouder worden vertraagt deze lichaamseigen productie, waardoor er een geleidelijke achteruitgang van de collageen-en elastinevezels in het onderhuidse bindweefsel ontstaat. Ook schadelijke externe factoren zoals een vervuild milieu hebben invloed op de collageenaanmaak en kunnen ervoor zorgen dat de huid minder van deze belangrijke bouwstoffen aanmaakt.

Tekenen van huidveroudering
Huidverslapping, rimpels, een verminderde stevigheid en pigmentvlekken zijn stuk voor stuk tekenen van huidveroudering. Het  afbraakproces van collageen en elastine heeft een effect op verschillende delen van het lichaam en wordt vooral goed zichtbaar aan de structuur, stevigheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden verschijnen er steeds meer rimpels, donkere, rode of gelige
verkleuringen en pigmentvlekken op onze huid. Dit heeft meerdere oorzaken waaronder het verouderingsproces, hormonale veranderingen maar ook de blootstelling van de huid aan de zon. De huid goed en vooral consequent dagelijks behandelen met intensief huidverzorgende anti-ageing producten is dan onmisbaar.

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

Speciaal hiervoor is de Intensief Anti-Ageing verzorgingslijn van Louis Widmer ontwikkeld.

Deze lijn bestaat uit de volgende producten:

 Louis Widmer Extrait Liposomal
Louis Widmer Extrait Liposomal is een uitzonderlijk krachtig, liposomaal anti-ageing serum op basis van hyaluronzuur en biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex). De samenstelling bevat tevens het antirimpelbestanddeel Matrixyl ® 3000. Deze effectieve natuurlijke werkzame stof op basis van peptiden zorgt voor een toename van de collageenaanmaak, alsmede voor een toename van het huideigen hyaluronzuur. De liposomale samenstelling zorgt ervoor dat de actieve bestanddelen moeiteloos tot in de diepste laag van de epidermis worden gebracht om daar hun anti-ageing werking te voldoen. Rimpels en onregelmatigheden worden van binnenuit opgevuld en
daardoor zichtbaar verminderd.

 Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex
Het Intensief Anti-Ageing Complex van Louis Widmer stimuleert de natuurlijke anti-ageing mechanismen van de huid. Deze intensief huidverzorgende crème beschermt de huid langdurig tegen vroegtijdige veroudering en tegen schadelijke externe invloeden. De  samenstelling bevat hiervoor biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex), jojoba olie en de antioxidant vitamines C en
E. Het toegevoegde OM24 is een extract uit groene thee dat heel rijk is aan catechinen. Deze zorgt voor een natuurlijke celbescherming door een uiterst krachtige antioxidant werking tegen vrije radicalen. Dit actieve bestanddeel ondersteunt tevens de herstelsystemen in de huidcellen. Deze crème is geschikt voor de normale en droge huid, speciaal voor die huidzones die het meest gevoelig zijn voor rimpels.

 Louis Widmer Pigmacare ® Skin Tone Balance
Om pigmentvlekken doelgericht en bij de kern aan te pakken, biedt Louis Widmer met Pigmacare ® Skin Tone Balance een intensief en doeltreffend serum. Deze kuurbehandeling egaliseert de teint en verbetert de huidstructuur. De samenstelling bevat hiervoor vitamine C en zoethoutextract als krachtige huidoplichtende werkzame stoffen. De toegevoegde nicotinamide (vitamine B3) heft pigmentvlekken op, maakt de teint lichter, verzacht rimpels en verbetert de celvernieuwing. De Vitamine E in dit serum is een belangrijke huidvitamine die sterk regenererend en verbeterend op de huid en de onderliggende haarvaatjes werkt. De samenstelling bevat tevens resveratrol dat werkt als
een heel krachtige antioxidant tegen vrije radicalen. Na ca. 8 weken consequent gebruik is de zichtbaarheid van pigmentvlekken aanzienlijk verminderd, zijn roodheden, een gelige huidteint en andere huidverkleuringen minder zichtbaar.

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

 Louis Widmer Rijke Nachtcrème
De Rijke Nachtcrème van Louis Widmer is een intensief hydraterende, regenererende en voedende crème. In deze crème combineert Louis Widmer hyaluronzuur met een korte keten en een lange keten. Hyaluronzuur met een korte keten zorgt als collageenversterker in de huid voor meer veerkracht en verbetert de elasticiteit en de vochtbalans. Hyaluronzuur met een lange keten vormt een beschermende film en zorgt ervoor dat de huid weer zijdezacht aanvoelt. Biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex), peptiden, ceramiden, panthenol en vitamine E stimuleren de aanmaak van huideigen collageen en helpen vroegtijdige huidveroudering voorkomen. De huid voelt bij ieder nieuw ontwaken opvallend stevig en glad aan, heeft een mooie natuurlijke glans en een stralende teint.

 Louis Widmer Oogomtrekcrème
De Oogomtrekcrème van Louis Widmer is speciaal ontwikkeld voor het intensief regenereren van de tere huid van de oogcontouren. De rijke textuur bevat biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex), een hoog gehalte vitamine A, vitamine E en Panthenol. Deze synergetische combinatie van werkzame ingrediënten gaat de effectieve strijd aan tegen de vorming van rimpels, fijne lijntjes en huidverslapping rondom de ogen. Deze oogcrème verstevigt de huid rondom de ogen en zorgt ervoor dat deze opvallend strakker wordt. Ideaal voor de gevoelige en vermoeide huid (bijvoorbeeld de oogomtrek én de hals).
EXTRA GEBRUIKSTIPS: Deze crème is ook uiterst doeltreffend bij de behandeling van littekens en als intensief huidherstellend masker voor het hele gezicht.

Intensief Anti-Ageing Verzorging van Louis Widmer

Advies verkoopprijzen:
 Louis Widmer Extrait Liposomal € 39,50/30 ml.
 Louis Widmer Intensief Anti-Ageing Complex € 36,70/30 ml.
 Louis Widmer Pigmacare ® Skin Tone Balance € 33,20/30 ml.
 Louis Widmer Rijke Nachtcrème € 34,50/50 ml.
 Louis Widmer Oogomtrekcrème € 27,70/30 ml.

Voor meer informatie is er de website: Louis Widmer.nl


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like