Beauty Lifestyle

RevitalTrax Collagen Drink Anti- Aging Beautysupplement

RevitalTrax Collagen Drink Anti- Aging Beautysupplement

Mensen hebben twee wensen. Gezond oud worden en jong blijven. Het geldt in elk geval wel voor mij. Hoewel ik wel een beetje moeite heb met mijn steeds hoger wordende leeftijd ben ik ook dankbaar voor elke leeftijd die ik weer weet te bereiken. En ik hoop dan ook nog heel erg veel verjaardagen te mogen meemaken in goede gezondheid. Maar toch wil ik jong blijven. En dan bedoel ik vooral dat ik er nog steeds zou willen uitzien als een 20-jarige. En jullie kennen mijn zoektocht naar de eeuwige jeugd en ook dat ik die nog steeds niet gevonden heb. Toen ik ruim 1,5 maand geleden de vraag kreeg van RevitalTrax, Anti-Aging Collagen Complex uit te proberen, hoopte ik dat de Fountain of Youth een stapje dichterbij is gekomen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Lees dan snel verder.

We weten allemaal dat gezond eten de minimale voorwaarde is voor een goed functionerend lichaam. Maar weet jij ook dat zelfs in een gezond lichaam er voor de huid vrijwel niets over blijft? Dat komt omdat alle voedingsstoffen die we binnenkrijgen worden gebruikt voor het functioneren van vitale functies in het lichaam.  Ik ben destijds begonnen met het slikken van Nutricosmetics en de kracht daarvan. Ik heb er op mijn blog verschillende artikelen over geschreven. Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Ik voel mij als 40 plus beauty vaak beter en gelukkiger dan ooit. Ik heb een flinke dosis zelfvertrouwen en ik weet wat ik in het leven wil en dat straal ik ook uit. Maar ik zorg goed voor mijn ouder wordende huid( met leef-en lachrimpels). Het goede nieuws is dat er op een natuurlijke manier iets aan te doen is met de sticks van RevitalTrax

Waarom is collageen belangrijk?

Collageen is een lijmvormend eiwit dat één van de hoofdbestanddelen (70%) van het bindweefsel in de menselijke huid is. Het wordt aangemaakt door de fibroblasten, speciale cellen in dit bindweefsel. De collageenvezels vormen een netwerk waaraan de huid haar stevigheid, textuur, dikte en weerstand ontleent. Collageen is ook verantwoordelijk voor het vernieuwingsproces van de huid. Naarmate we ouder worden neemt de collageenproductie af wat zorgt voor verlies van volheid van de huid en toename van rimpels. Collageen is dus onmisbaar voor een stevige huid. Dus niet alleen voor je gezicht maar voor je hele lijf!

Ik houd mijn collageen dus op peil met gezond eten, veel water drinken en mij huid onderhouden  met producten waar collageen in is verwerkt en daarnaast alles uit het leven halen wat erin zit en enorm te genieten van de kleine dingen. Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar te veel stress heeft enorm veel  invloed op onze gezondheid/uitstraling.

RevitalTrax

RevitalTrax is een dagelijks drinkbaar collageen supplement in poedervorm dat klinisch bewezen de elasticiteit, rimnpels en hydratatie van de huid verbetert. RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex is een unieke mix van gepatenteerde VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden en andere actieve ingrediënten, ontwikkeld voor een mooiere en gezondere huidstructuur. Het is een werkzaam complex dat de huid van binnenuit voedt en zorgt voor een jongere uitstraling. De formule bevat een krachtige combinatie van  VERISOL® collageen, 5000 mg  Collageen Peptiden® / 5 mg Biotine / 400 mg Ester C® (VitamineC) / 10 mg zink.

Het geheim van de verjongende werking van RevitalTrax is VERISOL® Bioactieve Collageen Peptiden®. Bioactief betekent dat de gehydrolyseerde peptiden veel kleiner zijn dan reguliere collageen moleculen. Hierdoor kunnen ze snel door het lichaam worden opgenomen via het spijsverteringskanaal, waar ze doorgaan op de diepe dermis-collageen laag van de huid.

De RevitalTrax sticks zijn gemakkelijk in gebruik: meng het met vruchtensap, water of thee. Bij voorkeur ’s ochtends op een nuchtere maag of ’s avonds voor het slapengaan innemen voor een maximale absorptie.   Zichtbare resultaten binnen 2 tot 6 weken.

Wanneer en hoe moet ik RevitalTrax gaan gebruiken?

In de leeftijdscategorie van 30 tot 40 jaar is het zeer aan te raden om te starten met het preventief aanvullen van je collageenniveaus met 1 stick per dag of 1 stick om de dag.

De daling van collageenniveaus tijdens de menopauze periode zijn aanzienlijk. Zit je in de leeftijdscategorie van 40 tot 60 jaar, dan raden wij je  aan om (direct) te starten met 1 stick per dag om het collageenverlies aan te kunnen vullen.

Het gebruik van RevitalTrax Anti-Aging Collagen Complex voorkomt op elke leeftijd na je 25e levensjaar meer collageenverlies, dus ook nog als je 60 jaar of ouder bent. In deze leeftijdscategorie is de behoefte aan collageen groter omdat je verteringssysteem de voedingsstoffen minder goed opneemt. Wij raden in dit geval aan om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 1 stick per dag aan te houden, met een maximum van 2 sticks per dag.

https://nl.revitaltrax.com/pages/producten

Verpakking RevitalTrax

Elk RevitalTrax sachet bevat 5000 mg Verisol® bioactive collageen peptides.  In de Regular verpakking zitten 30 losse sticks.  De inhoud van een stick bestaat uit een witte poeder, die in in mijn ogen geur- en smaakloos is. Ik dronk elke ochtend op nuchtere maag dit beautydrankje, opgelost in mijn kopje thee.  Deze manier past perfect bij mijn dagelijkse beautyochtend routine. Op de verpakking staat informatie over het product, ingrediënten, en gebruiksaanwijzing. En bij het doosje bevindt zich een handzame informatie brochure.  In de Regular doos zit een kuur van 30 dagen, Advanced bevat 60 sticks en de Pro bevat 90 sticks.

RevitalTrax Collagen Drink Anti- Aging Beautysupplement

Claudia RevitalTrax

In de loop van de jaren merkte ik dan mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans wat aan het verliezen is. Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging, liefde en aandacht nodig.  Ik wil mijn huid heel graag beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Uiteindelijk is de conditie van je huid een weerspiegeling van je algehele gezondheid! En daar is geen enkele crème of lotion tegen opgewassen. Hoe de huid eruit ziet wordt mede beïnvloed door het gebruik van voedingssupplementen, zoals vitaminen en antioxidanten. Het effect van voeding op de huid wordt daarom steeds belangrijker en krijgt daarom meer en meer aandacht. Een aantal klinische studies hebben laten zien dat voedingssupplementen de conditie van de huid verbeteren en de tekenen van veroudering omkeren.

Ik heb RevitalTrax nu 1,5 maand mogen proberen. Mijn huid straalt en heb ik echt het idee dat mijn droogte rimpels meer opgevuld zijn. Daarnaast verzorg ik mijn huid ook van buitenaf altijd bijzonder goed. Ik kreeg van verschillende mensen om mij heen complimenten over mijn huid. Zeker toen ik vertelde dat ik in januari 48 jaar wordt, Ik vind ook dat mijn huid na 6 weken gebruik er vitaal en gezond uitziet. En voelt lekker gehydrateerd en zacht aan. Wat betreft mijn haar. Ik krijg daar de laatste maanden zowel positieve reacties over, de kapper zegt ook altijd dat mijn haar er zo gezond uit ziet. Terwijl ik regelmatig mijn haar verf, kleur en heel vaak zoutspray gebruikt. Dat komt echt door de Biotine die in RevitalTrax zit.  Ik vind zelf ook dat mijn haar danst en glanst. Ik zie het drinken van vloeibaar collageen als een mooie en positieve aanvulling op een goede huidverzorging. Het principe is simpel. Dagelijks drink je één stick ReviltaTrax vermengt met water , thee of fruitsap voor het ontbijt. Ik ben er behoorlijk aan gewend geraakt en gaat het bereiden op de automatische piloot. Ik ga zeker verder met het gebruiken van dit product.

 

Éen doos RevitalTrax voor 30 dagen  €39

Een doos RevitalTrax voor 2 tot 4 maanden 60 sticks €72

Een doos RevitalTrax voor 3 tot 6 maanden 90 sticks €90

Kijk voor meer informatie over de huidverzorgingslijn  en webshop op de website site van RevitalTrax Skincare Professionals


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Ken jij het merk RevitalTrax?

 

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply