Beauty

Beauty report: Dove’s Pop-Up store Amsterdam

Clau met pakje

Om ons vrouwen een  moment voor onszelf te geven, opent Dove een speciale pop-up spa in Amsterdam. Ik was vorige week uitgenodigd door Linda Lab om een kijkje te komen nemen bij deze pop up store van Dove in Amsterdam. Samen met een vriendin hebben we een heerlijke verwenmiddag gekregen. Met 4 andere dames mochten we allemaal Dove producten uitproberen. Ik ben iemand die erg gelukkig wordt van fijne smeerseltjes en lekkere geurtjes. Ik kan daar intens van genieten. Die middag was dus genieten geblazen, dat begrijp je denk ik.

raam (Medium)

De Dove Pop Up store

We werden hartelijk ontvangen door de dames van Dove en Linda Lab in de knusse en sfeervolle store in het hartje van Amsterdam. Speciaal voor ons werden er heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. Bij binnenkomst zie ik een stijlvol en gezellig winkeltje met een mooie bakstenen muur met het symbool van Dove, een verlichte duif erop. Er zijn voor de pop up store speciaal geurkaarsen ontwikkeld die de geur hebben van een Dove product. De hele winkel ruikt er lekker naar, een soort van huiskamer, want de rest van het interieur bestaat uit lijstjes met inspirerende teksten, leuke spiegels en natuurlijk stellingkasten vol met Dove producten. Waaronder de nieuwste lijn van Dove, de Dove Derma Spa bestaande uit wellnessproducten voor lichaam en geest die huid ontspant en verwend. Deze lijn bevat heerlijke hydraterende bestanddelen die de huid ook voedt en verzacht. Een optimaal spa gevoel die rust geeft in je eigen badkamer..

stellage (Medium)kaars (Medium)

popup (Medium)kaarsen (Medium)

 

Verwenmiddag

Na een kort welkomstwoord over hoe de middag eruit komt zien mochten Nicole en ik aan de slag. Ik begon met een heerlijke handmassage. De handmasseuse probeerde alle stress uit mijn handen weg te nemen. Dat was een beetje moeilijk bij mij. Dat blijkt nogal logisch te zijn omdat onze handen bijna 24/7 aan het ‘werk’ zijn. Gelukkig ging het met mijn tweede hand beter en kon ik me ontspannen. Ze gebruikte bij mij de heerlijke Dove DermaSpa body cream. Mijn handen waren zelfs na de heerlijke verwenmiddag nog zacht en gehydrateerd. Deze handmasseuse is elke dag aanwezig in de popup store, Dove weet wat wij vrouwen nodig hebben in ons hectische leven. Alle Dove producten zijn een weldaad voor de huid met een intense geurbeleving.

handmassage Clau (Medium)heerlijk hand (Medium)

bloem (Medium)

Feline en Bea gingen samen met ons op zoek naar de beste producten voor onze huidtype en afgestemd op onze verwenbehoeftes. Ik had al eerder kennis mogen maken met de Dove DermaSpa Goodness bodylotion. Hierover schreef ik een artikel. Hierbij de link: Dove DermaSpa Goodness bodylotion.

Ik ging daarom voor de DermaSpa uplifted plus dat is een verstevigende masserende body roll on. Deze unieke roller met massage balletjes en het zijde zachte serum geeft het lichaam verzorging en maakt de huid stevig en elastischer. Een heerlijk massage moment voor jezelf die de huid weer laat opleven.

uplift (Medium)

Fabulous by Dove

Deze super gezellige verwenmiddag en vriendinnenuitje moet natuurlijk voor altijd vastgelegd worden. Wat origineel om de mooie, vrolijke en lieve foto’s te vereeuwigen in de Dove pop-up store photobooth. Hoe? Upload jouw pica met de hashtag #Dovepopupstore en binnen 30 seconden ligt jouw foto in de photobooth. Ik houd enorm van deze nostalgische polaroid- achtige afdrukken, zeker omdat tegenwoordig bijna alles digitaal is.

met Nico (Medium)photobooth (Medium)

De verwennerij ging maar door….

Tot slot gingen we alle 6 naar huis met een goed en prachtig gevulde, feestelijke cadeaumand vol met lekkers van Dove, om zo volledig zen door de hectische feestdagen te komen. Deze mand mochten we zelf vullen. De artikelen worden kosteloos schitterend verpakt in een mooi mandje of doosje dichtgebonden met folie en gekleurde feestelijke lintjes. Het geheel ziet er erg feestelijk uit. Op deze manier heb je meteen een prachtig cadeau om weg te geven of zo van ‘showroom onder de kerstboom’ kunt schuiven. Als klap op de vuurpijl kun je ook een persoonlijk etiket maken op de fles van een douchecrème zodat je een super vrolijk en persoonlijk cadeautje hebt!

inpakken (Medium)pakketten (Medium)

Shop till you drop

Wow, is zo’n dagelijks verwenmoment ook iets voor jou? En wil je meemaken wat wij hebben meegemaakt? dan ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de Dove Pop-up store. Deze tijdelijke winkel is t/m 24 december 2015 open. Laat je heerlijk verwennen met een handmassage en kom tot rust met een lekkere kop thee. Struin gezellig langs de stellingen en maak kennis met het heerlijke, nieuwe assortiment van Dove en laat je eigen geschenkverpakkingen samen stellen!

Clau pakket (Medium)

De Dove Pop-up store vind je aan de Utrechtsedwarsstraat 67 in Amsterdam. Deze store is open t/m 24 december 2015 (gesloten op maandag en dinsdag).

Openingstijden:

  • woensdag 16 december 10:00-18:00
  • Donderdag 17 december 10:00- 21:00
  • Vrijdag 18 december 10:00- 18:00
  • Zaterdag 19 december 10:00- 17:00
  • Zondag 20 december 12:00-17:00
  • Woensdag  23 december 10:00- 18:00
  • Donderdag 24 december 10:00-16:00

Er is ook een korte sfeerimpressie video gemaakt van de verwenmiddag. Hierbij de link:


 

Wat vind jij deze pop-up store van Dove? Ga jij ook een kijkje nemen?

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply