Beauty

Wallen? Nieuw oogcrème van BIODERMAL

BIODERMAL: OOGCRÈME WALLEN EN DONKERE KRINGEN

Biodermal, oogcrème tegen wallen en donkere kringen

Vermindert de zichtbaarheid van wallen, verheldert donkere kringen en verstevigt de oogcontour met effectieve ingrediënten. Voor een frisse, heldere oogopslag.

Of je nou een nacht wakker ligt, een late shift moet draaien of er helaas gewoon aanleg voor hebt; jong en oud, iedereen heeft wel eens last van wallen en/of donkere kringen. Niet fijn, maar we’ve got you! Dankzij de nieuwe oogcrème van Biodermal ga je voortaan altijd met een frisse oogopslag de deur uit.

Biodermal Oogcrème Wallen en Donkere Kringen is een klinisch bewezen effectieve formule en is speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van wallen en donkere kringen te helpen verminderen en rimpels en fijne lijntjes te vervagen. De hooggeconcentreerde oogcrème bevat vitamines, peptiden en huideigen hyaluronzuur, een combinatie die perfect samenwerkt met de natuurlijke processen in de huid. De oogcrème is licht van textuur, geschikt voor elk huidtype, parfumvrij, trekt snel in en is ideaal als basis voor (oog)make-up.

De Biodermal Oogcrème Wallen en Donkere Kringen

(15 ml € 34,99*) doet precies de drie dingen die je

wilt dat het doet.

1. De oogcrème verstevigt. Niacinamide (vitamine B3) verbetert de huidelasticiteit en stevigheid door het stimuleren van de collageenproductie. Peptiden gaan daarnaast de zichtbaarheid van wallen tegen. Peptiden zijn effectief maar toch mild en daarom zeer geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.

2. De oogcrème verheldert. Donkere kringen ontstaan doordat de collageenproductie en elastineproductie afnemen, waardoor de huid dunner wordt en bloedvaatjes zichtbaarder worden. De effectieve combinatie van peptiden en niacinamide (vitamine B3) verstevigt de huid en helpt de zichtbaarheid van donkere kringen en pigmentplekjes rond de ogen verminderen.

3. De oogcrème hydrateert. Huideigen hyaluronzuur en panthenol (pro-vitamine B5) geven de huid intensieve en langdurige hydratatie en laten de oogcontour er fris en minder vermoeid uitzien.

De effectieve ingrediënten en hun werking

Peptiden

• Verminderen de zichtbaarheid van wallen

• Verhelderen donkere kringen

Niacinamide (vitamine B3)

• Verheldert donkere kringen

• Vermindert pigmentvlekjes rond de ogen

• Stimuleert de collageenproductie

• Verstevigt de huid en verbetert de huidelasticiteit

Hyaluronzuur en panthenol (pro-vitamine B5)

• Geven de huid intensieve en langdurige hydratatie

• Helpen rimpels en fijne lijntjes vervagen

• Laten de oogopslag er fris en minder vermoeid uitzien

Over Biodermal

Biodermal is een Nederlands merk dat ruim 40 jaar actief is met de ontwikkeling en verbetering van huidverzorgingsproducten. In 1975 ontstaan vanuit de behoefte om verzorgingsproducten te ontwikkelen die kleine huidproblemen oplossen. We weten welke ingrediënten we wel en welke niet in onze producten horen. Bij Biodermal gaan we ervan uit dat elke huid haar eigen kracht heeft met specifieke behoeften. Onze producten bevatten hoogwaardige huideigen ingrediënten, die de natuurlijke beschermende werking van de huid versterken. Naturel mooi dankzij effectieve huidverzorging.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply