Beauty

Webshop Viva Donna de specialist voor Beautyproducten en Makeup

Webshop Viva Donna.

Vorige week was het Internationale Vrouwendag. Wereldwijd wordt deze dag al meer dan honderd jaar gevierd. De dag staat in het teken van: verbinding, kracht en inspiratie. Vertellen, luisteren, uitwisselen en krachten bundelen. Ik ben sterk voor vrouwen die andere vrouwen gunnen om te groeien en zich daar ook actief voor inzetten. Wel weet ik uit eigen ervaring dat vrouwen krachtbronnen zijn van het eerste uur en elkaar in vreugde en liefde voor leven en werk vanuit het hart kunnen vinden, verbinden en versterken. Daarmee zijn ze niet alleen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor zichzelf, ze stimuleren zo ook de mensen in hun omgeving tot geïnspireerde acties. Daarom zet ik vandaag Sandra van Leeuwen in het zonnetje. Wil je weten wie ze is en wat ze doet? Lees dan snel verder!

Met trots introduceer ik Sandra van Leeuwen. Zij is de trotse oprichtster en eigenaresse van een nieuwe beautywebshop Viva Donna.nl .Viva Donna is innovatief en bijzonder omdat zij de enige is die Neoderma Old style producten verkoopt. De huidverzorgingsproducten van Neoderma zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Dit betekent dat deze producten vrij zijn van: parabenen, minerale oliën, paraffine, vaseline, ethanolamine engenetisch gemodificeerde organismen. Tevens zijn de producten allergie- en dierproefvrij. Daarnaast vindt Sandra het heel erg belangrijk om te kijken naar de producten die goed zijn voor je huid, maar ook goed zijn voor het milieu.

 

 

Sandra van Leeuwen

 

Mijn naam is Sandra van Leeuwen.

Ik ben een hardwerkende, enthousiaste en creatieve ondernemer. Al van jongs af aan ben ik gek op cosmetica en make-up. Het is dus ook niet verwonderlijk dat ik gestart ben als schoonheidsspecialiste. En dit doe ik nog steeds met veel plezier. Mijn specialiteit is om samen met de klant te zoeken naar huidverbetering. Zodat u weer lekker in uw huid en uw vel komt te zitten. Uw huid voelt weer als herboren.

Maar het begon na verloop van tijd toch te kriebelen. Overal kwam ik van die leuke producten tegen, leuke sets, hebbedingetjes, noem maar op!! De salon stond inmiddels wel een beetje vol dus heb ik mijn webshop opgezet. De naam Viva Donna is afkomstig van mijn dochter, die heet Donna. Dat vond ik wel een mooie pakkende naam.

We bieden voor alle beauty liefhebbers mooie cosmetica, huidverzorging en make-up merken.

Sandra haar 4 favoriete producten:

– ♥ Loveli Deodorant Fresh coton ( de eerste deodorant zonder aluminium en werkt super. Ik heb altijd dure deo’s gehad en deze is niet       duur en werkt top. (Is nog goed voor het milieu ook!)

– ♥Marc Inbane Perle soleil ( Zelfbruiner in druppelvorm. Je kan het in ieder gewenst product verwerken zoals bodyproducten en dag en of nachtverzorging)

– ♥Divaderme wenkbrauw poeder cappuchino ( Wenkbrauw poeder met vezels, maken je wenkbrauwen gekleurd en voller!)

– ♥Decaar Oxygen gel ( bevat perfluor carbon, dat geeft de huid een stralender tint en verminderd fijne lijntjes, echt een toppertje. Als je hieraan gewend bent wil je niet meer zonder).

Service

Wat ik zelf erg belangrijk vind als ik online aan het shoppen bent, is de service van een webshop.  Ik houd van een heldere en gebruiksvriendelijke website en een snelle levering.  Bestel je voor 12:00 bij Viva Donna? Dan is je pakje de volgende dag al in huis en als extraatje zit er bij elke bestelling een aantal samples. Ik vind het altijd leuk om samples uit te proberen. Bij Viva Donna kun je voor vragen 24/7 terecht.  Kijk daar word ik als klant erg blij van.

Nieuwsbriefabonnee

Als nieuwsbriefabonnee ontvang je altijd als eerste informatie over exclusieve aanbiedingen, bijzondere acties en nieuwe collecties.  Als je je inschrijft op de nieuwsbrief krijg je bij je eerste bestelling  € 7.50 korting. Dat is toch erg mooi meegenomen!

Iedereen kan bij Vivadonna.nl een passend product vinden. En heb je hulp nodig dan kunnen de schoonheidsspecialistes je helpen met het uitzoeken van de producten en zelfs met behandelingen.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Ken jij de webshop Viva Donna al?

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply