Beauty Lifestyle

Winactie 3: Persoonlijk verrassingspakket ala Beautytag

verrassing

 

The winner is……tromgeroffel……Mirjan  Groot.

 

 

 

 

Een nieuwe winactie met een persoonlijk verrassingspakket ala Beautytag vol kleine en grote verrassingen. De derde winactie op een rij. Het feessie gaat dus nog even door. Ik doe het dit keer anders dan de vorige twee winacties. Wat er te winnen valt is namelijk geheim. Natuurlijk wordt het pakket met veel liefde samengesteld, gevuld en ingepakt.

Meedoen?

Wil jij graag verrast worden met dit cadeaupakket. Dan is deze winactie echt iets voor jou. De regels om mee te doen zijn niet zo heel ingewikkeld. Het is eigenlijk heel eenvoudig; zorg dat je beautytag liked op fb. Het berichtje delen is natuurlijk heel erg lief. En geef een reactie waarom jij dit pakket moet hebben :)). Tipje van de sluier: met dit pakket ga je knallend het nieuwe jaar in…………Reageren kan tot t/m maandag 28 december 2015.

Dankjewel lieve lezers voor de afgelopen 7 maanden!

 

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Mirjan
  december 23, 2015 at 6:42 pm

  Ik ga graag helemaal in stijl het nieuwe jaar in. Laten we van 2016 een kleurrijk, gezond en succesvol jaar maken met heel veel positiviteit!

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 23, 2015 at 7:51 pm

   Nou Mirjan dat vind ik nou ook! Leuk je reactie.

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 28, 2015 at 4:26 pm

   Hi Mirjan, van harte gefeliciteerd met je prijs. Stuur je me even een pb met je gegevens. Dan zorg ik dat het pakket jou kant op komt. X

 • Reply
  Karolien Vis
  december 23, 2015 at 7:02 pm

  Spannend! Ik vind het nu al een leuke actie en dan weet ik niet eens wat er in zit! Ik ben dol op verrassingen maar in mijn jonge gezin is het niet makkelijk om iets geheim te houden. Als de kinderen iets gezien hebben dan weet niet alleen iedereen in huis het maar ook de buurvrouw, bakker, slager, juf, enz…….

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 23, 2015 at 7:50 pm

   Whahaha Karolien dat is wel herkenbaar. Spannend he? dat je niet weet wat erin zit. Ik kan gelukkig heel goed geheim houden hihihi

 • Reply
  Annatea
  december 23, 2015 at 7:26 pm

  Spannend! Wat zit er in! Ik heb er denk ik wel zin in!!!

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 23, 2015 at 7:47 pm

   Hi Annatea, bedankt voor je reactie. Spannend he? dat je niet weet wat erin zit hihi

 • Reply
  Anita H.
  december 23, 2015 at 11:32 pm

  Waarom ik dit pakket “moet” hebben? Het werkwoord “moeten” vermijd ik eigenlijk het liefst zo veel mogelijk. Ik wil het wel graag winnen. Ik vertrouw er op dat het mooie items bevat. Items die ik goed kan gebruiken. En het verrassingseffect is er natuurlijk ook; best spannend wat er in zit.

  • Reply
   Claudia Struijck
   december 24, 2015 at 1:32 pm

   Dankjewel Anita voor je reactie! Fijne feestdagen!

 • Reply
  Riekie Bos
  december 28, 2015 at 3:40 pm

  woeiiii wat leuk en ik maak natuurlijk graag kans op een verrassingspakket ala beautytag!
  duim duim duim, alvast fijne jaarwisseling en groetjes van Riekie

 • Leave a Reply