Beauty

Winactie-winactie-winactie Beautytag is 1 jaar

Winactie Winactie Winactie=gesloten

Beautytag bestaat morgen 1 jaar maar omdat ik dan in het vliegtuig zit wil ik dit enorme feest heel graag vandaag met jullie vieren. Want dankzij jullie, mijn trouwe volgers en lezers is Beautytag een suc6 en inspireren jullie mij dagelijks met jullie fijne reacties, lieve berichten op social media, tips en enthousiasme.

Ik heb daarom gekozen om jullie in het zonnetje te zetten door middel van een drie-tal super leuke items die je kunt winnen. Je maakt kans op een:

 1. Prachtige hangmat van Tropilex.  De hangmat ‘Grenada’ sunny is voorzien van vrolijke franjes aan weerskanten. Met een samenstelling van 65% speciaal bewerkt polyester en 35% katoen lig je in deze hangmat met franjes net zo fijn als in een 100% katoenen hangmat. Door polyester toe te voegen aan het katoen is de hangmat echter veel minder schadelijk voor het milieu. Katoen moet namelijk met pesticiden worden bespoten. Zie je jezelf al liggen in deze hangmat tijdens de zomer?? Kijk op de site voor meer informatie en meer modellen . Hierbij de link hangmatgigant

Winactie hang

 

2) Een heerlijk product van Iva Natura om jezelf helemaal een verwenmoment te gunnen. En je huid de aandacht te geven die het verdient en dat kan met deze Cream peeling. Alle producten van Iva Natura  zijn vrij van stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG’s, GMO’s of phtalaten. Niet geheel onbelangrijk: de producten zijn dierproefvrij.

Iva Natura 11

3) Ennnn als klap op de vuurpijl maak je ook nog kans op een heerlijk verwenpakket a la Beautytag. Ik zal met veel liefde en zorg een prachtig verwenpakket samenstellen met een diversiteit aan kwalitatieve goede producten voor lichaam, gezicht en haar! Ik denk, mij kennende dat dat helemaal goed komt.

Winactie1JPG

Wat moet je doen om deze 3 Must Haves te winnen? Drie simpele dingetjes:

 • Laat in een comment onder dit artikel weten dat je meedoet en voor welke prijs je in aanmerking wilt komen. Mag ook voor alle drie.
 • Volg  Way2Natural op Instagram 
 • Volg Beautytag op Instagram

Voor een extra kans om te winnen kun je de foto die vandaag op mijn Instagram account online komt over deze winactie delen op je eigen account. En tag mij even, zodat ik kan zien dat je meedoet voor de extra kans.

Meedoen kan tot en met dinsdag 21 juni. De winnaar krijgt daarna per e-mail bericht.

 

Suc 6 iedereen!!

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply
  Mariska
  mei 31, 2016 at 1:47 pm

  Jeetje Clau, een jaar alweer?! Wat gaat de tijd snel en niet te geloven dat ik nu al een jaar lang iedere dag trouw je blog bezoek om te kijken wat voor leuks je die dag weer hebt geschreven! Ben een grote fan van je fantastische blog! Doe graag mee aan je win actie en zo’n verwenpakket lijkt me wel wat, kan me er nu al op verheugen om te zien wat voor moois je er allemaal in hebt gestopt?

  • Reply
   Claudia Struijck
   mei 31, 2016 at 2:08 pm

   Wat ontzettend lief je berichtje! Dankjewel. Dat doet me heel erg goed!! Wat fijn dat je mee doet aan de winactie!!

 • Reply
  Petra Herbrink- Vosman
  mei 31, 2016 at 2:15 pm

  Hallo Claudia,

  Ik heb je via IG leren ‘kennen’.. Daarna ook je site ontdekt. Je posts zijn erg leuk en ook je site bekijk ik regelmatig! Leuk om nu met de win-actie mee te doen! Het verwenpakket lijkt mij een supercadeau! Veel succes verder en ik blijf je volgen!

 • Reply
  Marlies
  mei 31, 2016 at 2:32 pm

  Leuke informatieve site heb je. Ik doe mee voor prijs nummer twee of drie.

 • Reply
  Ivonne
  mei 31, 2016 at 2:32 pm

  Hallo Claudia,
  Wat gaat de tijd toch snel! Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat je met veel enthousiasme begon. Ik heb de afgelopen periode gemerkt dat je enthousiasme alleen maar groter is geworden. Ik volg je met veel plezier. Zo staat deze week het door jou aangeprezen Asian pulled beef bij ons op het menu. Op naar het 2e jaar. Ik zou graag in aanmerking komen voor het verwenpakket.

 • Reply
  Yvonne
  mei 31, 2016 at 3:06 pm

  Gefeliciteerd, dat er nog maar veel jaren bij mogen komen.

 • Reply
  Astrid
  mei 31, 2016 at 3:37 pm

  Van harte gefeliciteerd en nog op vele blogjaren! Veel liefs! P.s. Ik doe graag mee voor het beautypakketje, dat ziet er zo mooi uit! Ik repost nog even je instagram foto! Xx

 • Reply
  Hilde
  mei 31, 2016 at 3:53 pm

  Gefeliciteerd! Dat je nog maar heel veel jaren mag doorgaan! En fijne vakantie 🙂

 • Reply
  Jennifer
  mei 31, 2016 at 4:08 pm

  Super hoor Claudia en daar mag je zeker trots op zijn! Maar niet te vergeten Van Harte Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan van je blog en dat er nog veel meer leuke artikelen komen! Alvast veel plezier naar je reis bestemming! Owja zelf zou ik voor de verwenpakket a l beautytag 😀 X

 • Reply
  Jeanette
  mei 31, 2016 at 4:32 pm

  Lieve Claudia, gefeliciteerd met je eerste jaar! Jouw blogs zijn zoals je bent, open, eerlijk, enthousiast en informatief. Helaas zijn wij vanaf 4 juni geen collega’s meer maar hoop dat wij contact blijven houden. Succes met je blog, fijne vakantie enne….de peeling lijkt mij erg lekker. ?

  Liefs, Jeanette

 • Reply
  Sandra
  mei 31, 2016 at 5:20 pm

  Van harte gefeliciteerd Claudia met je 1 jarig jubileum! Je mag trots zijn op jezelf. Dat er nog veel meer jaren mogen volgen! Weet je, ik doe mee. En ik vind alle prijzen super leuk…
  Geniet van je vakantie en vier daar nog maar een mooi jubileum feestje.
  Liefs Sandra

 • Reply
  jeapiebel
  mei 31, 2016 at 7:18 pm

  Van hartelijk gefeliciteerd met een jaar blog en wat een verwennerij met deze winactie. Ik doe graag mee. 🙂 Mijn blog is ook net één jaar geworden. Als ik zie hoeveel je prijs is, durf ik niet eens een winactie te organiseren. 😉 Geniet van je blog. 🙂

 • Reply
  Anne-Marie
  mei 31, 2016 at 7:49 pm

  Gefeliciteerd, een hele mooie mijlpaal! Ik wens je vast een fantastische vakantie. Kom gezond, bruin en uitgerust weer terug! Liefs ?

 • Reply
  carola donkelaar
  mei 31, 2016 at 9:05 pm

  Wauw super leuk en hopelijk nog vele jaren!
  Ik vind alle 3 de prijzen geweldig maar ga voor nummer 3 ♡
  Heb alles gedaan 🙂

  Fijne avond liefs carola

 • Reply
  Lieke b
  mei 31, 2016 at 9:11 pm

  Gefeliciteerd ! Wat super leuk ik doe graag mee 😀 ik vind het verwen pakket erg leuk ? Zitten zulke fijne producten in volgens mij wauw ohja ik
  Volg allebei de insta accounts

 • Reply
  Melike
  mei 31, 2016 at 9:18 pm

  Hi Claudia, nogmaals gefeliciteerd!!! Zo leuk dat je al weer een jaar bestaat en ik hoop nog heel lang je blogs te lezen! Super leuke winactie, ik doe wel een gokje voor optie 3;). Heerlijk genieten op vakantie meid!! En tot gauw als je terug bent! xx

 • Reply
  Cindy de Vries
  mei 31, 2016 at 11:04 pm

  Erg leuk dat je een jaar bestaat, gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik doe dan ook graag mee met je winactie.. En ik vind de hangmat echt prachtig! ?

 • Reply
  Marjan van de Bult
  juni 1, 2016 at 5:51 am

  Gefeliciteerd!! Een jaar alweer.. wat gaat de tijd snel!! ??
  Ik doe zeker mee met de winactie en ga voor de hangmat!
  Geniet van jullie vakantie.. ??
  liefs Marjan

 • Reply
  Clivi
  juni 1, 2016 at 7:52 am

  Wat een mijlpaal en je hebt een erg leuke blog! Gefeliciteerd lieve Claudia! Ik doe graag mee met de winactie en ga voor de hangmat! Derde kwartaal wordt ons huisje opgeleverd en krijgen dan eindelijk een tuin. Denk dat hij heel mooi zal staan 🙂 xxxx

 • Reply
  Sonja de Jager
  juni 2, 2016 at 8:07 pm

  GEFELICITEERD!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag “PRIJS 3” willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reply
  Iris
  juni 2, 2016 at 8:19 pm

  1 jaar ? Alvast gefeliciteerd ? En wat leuk dat je het met ons wil vieren!!! Ik vind alle drie de cadeaus super leuk dus ik laat me verassen ? En op naar het volgende jaar ??

 • Reply
  Ellen
  juni 2, 2016 at 8:22 pm

  Wauw een jaar al! Gefeliciteerd! Ik doe super graag mee voor een van deze mooie prijzen.

 • Reply
  Jacqueline
  juni 2, 2016 at 9:02 pm

  Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Beautytag! Ik ken je nog maar net, maar heb al een heerlijk smoothie bij je gezien die ik meteen wil gaan maken: Avacadeau met munt en komkommer. Supergezond! Leuk dat je ons laat meedelen in de feestvreugde met een mooi cadeau!

 • Reply
  Nicole
  juni 3, 2016 at 7:44 am

  Gefeliciteerd met je blog ?? feestjeee ????? Wat leuk en lief dat je een winactie organiseert en wat een leuke producten zeg ? Vooral het product van Waytonatural staat me echt aan! 🙂 ik doe dus graag mee voor die winactie. Toy toy toy succes voor iedereen die meedoet xxx

 • Reply
  Raaf Klein
  juni 3, 2016 at 10:47 am

  Gefeliciteerd! En ik doe graag mee voor alle drie de prijzen.

 • Reply
  Marina
  juni 3, 2016 at 11:30 am

  Gefeliciteerd? ik wil meedoen voor het Beauty pakket. . Op maat het volgende jaar!

 • Reply
  Maaike
  juni 3, 2016 at 11:52 am

  Gefelicteerd met Beautytag, een jaar, een mooie mijlpaal!
  De way2natural producten spreken me zeer aan, die zou ik zelf graag eens proberen. De derde prijs lijkt me ook heerlijk, die kan ik delen met mijn zus en vriendinnen 🙂
  Veel succes met Beautytag!

 • Reply
  Fleur
  juni 3, 2016 at 2:36 pm

  Gefeliciteerd met je blog! Ik doe graag mee voor prijs 3, lijkt me een lekker verwenpakket

 • Reply
  Tessa
  juni 3, 2016 at 6:57 pm

  Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Wat gaat dat snel hè dat eerste jaar. Geniet er maar volop van. Wat een mooie prijzen geef je weg. Ik ga voor het heerlijke verwenpakket, omdat ik het belangrijk vind om mijzelf goed te verzorgen maar nog niet voor alles het perfecte product gevonden heb. Ik ben reuze benieuwd wat je uit gaat zoeken.

 • Reply
  Lies
  juni 3, 2016 at 7:29 pm

  Wauw!!! Gefeliciteerd! En wat een lieve manier om dat met ons te delen! Ik doe heel graag mee voor het verwenpakket a la Beautytag! Ik volg jullie op instagram onder liesvan88 🙂

 • Reply
  Gonny
  juni 4, 2016 at 8:35 am

  Hiep hiep hoeraaahhh
  Van harte gefeliciteerd!

  Wat leuk bloggen. Maar er gaat ook enorm veel tijd in zitten. Ga zo door…
  Ik lees dat je kooklessen gaat volgen bij Lonny. Wat ontzettend gaaf!
  Geniet van Bali (wil ik ook nog eens heen)
  En heb een leuke workshop. Recepten zien we graag verschijnen. 🙂

  Ik doe graag mee voor het beauty pakket.

  Groetjes
  gonny_aarts

 • Reply
  Linda
  juni 4, 2016 at 7:35 pm

  Lieve Claudia, van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum! Wat doe je het leuk en goed. Ik ben trots op je en dat mag je zelf zeker ook zijn. Dat je je droom werkelijkheid hebt laten worden, hoe geweldig is dat ????. Geniet van een heerlijke vakantie en ik zeg ‘proost’ op nog vele jaren Beautytag!!! ???

 • Reply
  Anita H.
  juni 6, 2016 at 12:14 am

  Allereerst gefeliciteerd!! En ik zet breed in; ik vind alle 3 de prijzen te gek.

 • Reply
  Nadia A.
  juni 7, 2016 at 5:08 pm

  Gefeliciteerd! ?
  Supergave traktatie! Ik doe graag mee, heb alle stappen gedaan en ook op Instagram gedeeld.

 • Reply
  Niki
  juni 8, 2016 at 8:37 am

  Gefeliciteeeerd! Op naar het volgende jaar! Heel heel graag zou ik een hangmat van tropilex winnen! We wonen nu 3,5 jaar op een appartement zonder balkon en verhuizen binnenkort naar een huis met een tuin. Hoe fijn zou het zijn om eindelijk weer te relaxen in een tuin in een hangmat!!! Daar zou ik dan heel wat zomerdagen slijten haha! Ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Henrieke Hommersom
  juni 8, 2016 at 7:16 pm

  Wat leuk, ik doe mee! Als je me iets zou willen geven dan het liefst de hangmat, maar ik doe mee voor alledrie. Ik wens je een fijne vakantie! 🙂

 • Reply
  Henrieke Hommersom
  juni 8, 2016 at 8:08 pm

  Ik doe mee, ben al tijden verliefd op deze hangmatten.. En als ik iets anders krijg hoor je me ook niet klagen (sowieso niet natuurlijk).
  Alvast een fijne vakantie gewenst!

 • Reply
  Gea
  juni 10, 2016 at 10:24 am

  Gefeliciteerd! ik heb alles gedaan wat je vroeg.
  Ontzettend leuk om jou te volgen.
  ik laat me door jou verrassen met een prachtig verwenpakket.
  Normaal ben ik die mijn 3 kinderen verblijd en nu kan ik wel een oppepper gebruiken.
  Tover jij een glimlach op mijn gezicht?
  Gea
  xxx

 • Reply
  Willeke
  juni 12, 2016 at 7:02 am

  Gefliciteerd met je 1 Beautytag. Geniet van je vakantie! Geniet ervan.

  Meedingen naar een prijs, maakt me echt niet uit welke. Blijf genieten, blijf bloggen en ons allen inspireren.
  Xxx
  Willeke

 • Reply
  Marushi
  juni 13, 2016 at 6:29 pm

  Gefeliciteerd met je 1 jarige blog verjaardag meid! Wat gaat dat snel zeg! Ik doe graag mee voor nummer 2! ^^ -x-

 • Reply
  Natasja Smit
  juni 19, 2016 at 2:43 pm

  Gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van Beautytag 🙂 Wens je nog vele mooie jaren met je blog
  Om ook helemaal in stijl te blijven en wetende dat het met veel ♥de samen gesteld zal worden
  doe ik graag mee om een kansje te maken op een heerlijk verwenpakket a la Beautytag 😀

 • Reply
  Thea
  juni 20, 2016 at 7:33 pm

  Alsnog van harte met het 1-jarig jubileum van je leuke blog! Wat gezellig dat je het zo viert. Ik doe graag mee voor prijs 3 zodat ik ook mijn zusje kan verwennen met een paar producten.

 • Leave a Reply