Beauty

Hydratatie voor de huid: Alpha-H High Tide Water Cream

HIGH TIDE WATER CREAM

Duik in hydratatie…

Hydratatie voor de huid. De nieuwe Alpha-H High Tide Water Cream is een dorstlesser voor de (extreem) droge, vochtarme huid. Deze gewichtloze moisturiser op waterbasis dompelt de huidcellen onder in vocht en vult het vochtgehalte van de huid tot het maximum aan. Terwijl de meeste moisturisers onmiddellijke hydratatie bieden, zorgt de nieuwste innovatie van Alpha-H, het unieke hydratatiecomplex, niet alleen voor onmiddellijke hydratatie, maar blijft hij werken aan het opbouwen van vochtreserves gedurende maximaal 5 dagen.

De luxe formule op waterbasis overspoelt de huid met intense hydratatie voor een onmiddellijk vollere, veerkrachtiger ogende teint die lang aanhoudt. De zijdezachte geltextuur voelt heerlijk verfrissend aan en trekt direct in met een dewy, niet-vette finish die niet gaat rullen en prachtig layered onder make-up en/of SPF. Het aminozuur- en antioxidantrijke Australian River Mint extract zorgt voor aanvullende bescherming tegen oxidatieve schade en ondersteunt de collageen aanmaak en barrièrefunctie, waardoor de huid sterker en minder gevoelig wordt.  Samen met het hydratatiecomplex ondersteunt deze de collageenproductie en herstelt de hydratatie om het vochtgehalte van de huid hoog te houden.

Hydratatie voor de huid: Alpha-H High Tide Water Cream

ULTRA HYDRATERENDE INGREDIËNTEN

Australian River Mint Extract: deze lokaal geproduceerde botanische plant zit boordevol natuurlijke aminozuren en  antioxidanten en helpt oxidatieve stress te voorkomen, de collageenproductie te ondersteunen en de hydratatie van de huid en de barrièrefunctie te verbeteren.

Hydratatiecomplex: een unieke mix van actieve hydraterende ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, waarvan klinisch is  bewezen dat het tot 5 dagen aanhoudende hydratatie biedt. Dompelt de huid in vocht en voorkomt trans-epidermaal  waterverlies, waardoor de werkzaamheid van de huidbarrière behouden blijft en tegelijkertijd oxidatieve stress wordt  geremd die wordt veroorzaakt door blootstelling aan milieuverontreinigende stoffen.

Vegan Squalane: een gewichtloze en krachtige emolliënt die helpt om transepidermaal waterverlies te verminderen en de barrièrefunctie van de huid te verbeteren. Squalane, een krachtige natuurlijke moisturiser, voedt en verzacht de huid en helpt fijne lijntjes te minimaliseren.

Panthenol (Pro-Vitamine B5): bekend om de kalmerende, verzachtende en hydraterende werking op de huid, waardoor de barrièrefunctie wordt verbeterd en fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Heeft ook antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.

THE PROOF IS IN THE PERFORMANCE

• High Tide Water Cream biedt klinisch bewezen tot 5 dagen lang durende hydratatie.

• High Tide Water Cream biedt klinisch bewezen langdurige hydratatie bij continu gebruik gedurende 2 weken.

Na slechts 20 minuten:

•  95% van de deelnemers rapporteerde dat hun huid er onmiddellijk gehydrateerd uitziet en aanvoelt na slechts éénmalig    

    gebruik*.

•  85% van de deelnemers rapporteerde dat hun huid er zichtbaar voller uitziet na slechts éénmalig gebruik*.

•  88% van de deelnemers rapporteerde dat hun huid er frisser, gezonder en energieker uitziet na éénmalig gebruik*.

Na slechts 2 weken:

•  97% van de deelnemers rapporteerde dat hun huid er diep gehydrateerd uitziet en aanvoelt*.

•  91% van de deelnemers rapporteerde dat hun huid er zichtbaar voller uitziet*.

•  89% van de deelnemers rapporteerde dat hun huid er frisser, gezonder en energieker uitziet*.

•  80% van de deelnemers rapporteerde dat hun fijne lijntjes minder zichtbaar zijn*.

•  89% van de deelnemers rapporteerde dat de algehele uitstraling van hun huid was verbeterd*.

* Resultaten gebaseerd op een consumentenonderzoek onder 39 proefpersonen.

GEBRUIK

Ochtend en/of avond aanbrengen op de gereinigde huid. Kan worden aangebracht na elk gewenst Alpha-H serum. Bij gebruik overdag opvolgen met een SPF. Perfect als afsluitende verzorging na op vochtherstel gerichte behandelingen en na behandelingen die de huid licht irriteren en/of warmte in de huid veroorzaken (peelings, laser, microdermabrasie). De pot is gemaakt van tenminste 50% PCR en volledig recyclebaar.

VOOR WIE?

• Alle huidtypen, inclusief de vette, onzuivere en gevoelige huid. In het bijzonder geschikt voor de droge, vochtarme huid.

• Huidconditie: bij langdurig of chronisch vochttekort, fijne lijntjes en rimpeltjes (droogtelijntjes), verslapping en verlies van elasticiteit, een te hoge talgproductie (o.a. als gevolg van een langdurig vochttekort) en bij onzuiverheden als gevolg van hormonale schommelingen (puberteit of overgang).

• Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding.

PRIJS en VERKRIJGBAARHEID

High Tide Water Cream (€ 52,95 50 ml) is verkrijgbaar via alpha-h.nl en Alpha-H huidexperts. 

Good to know

• De formule is vegan en cruelty free.

• Vrij van parabenen, SL(E)S, petroleum, phthalates, minerale olie, kunstmatige geur-en kleurstoffen.

• Geformuleerd met natuurlijke pigmenten – er kunnen kleurvariaties optreden, dit heeft geen invloed op de werkzaamheid van het product.

• Alpha-H zet zich in om onze impact op het milieu te verminderen. De pot en doos zijn 100% recyclebaar en gedeeltelijk  gemaakt van PCR-materialen (Post-Consumer Recycled).


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply