Beauty Lifestyle

Wittere tanden met de STYLSMILE kit voor thuis gebruik

Wittere tanden met STYLESMILE

Wittere tanden met STYLSMILE

Wie droomt er niet van wittere tanden. Met de STYLSMILE kit kun je gemakkelijk thuis zelf je tanden bleken en beloofd in een aantal weken een mooi resultaat te laten zien. Met de whitening shade gade kun je precies zien welke kleur je tanden heeft voor en na het gebruiken van de STYLSMILE kit. Ik heb de STYLSMILE kit uitgeprobeerd en vertel jullie graag mijn resultaten en mening.

Een tijdje geleden kreeg ik van een PR buro een hele bijzondere set van STYLSMILE opgestuurd. STYLSMILE maakt zijn debuut in Nederland en is de revolutionaire en veilige combinatie van sonisch poetsen, blauw licht technologie en PAP-tech tandpasta. En omdat ik graag samenwerk met andere bloggers, vroeg ik aan Gea van  Glamview   om deze set te testen voor mij.  Gea heeft de set, die veilig en goedgekeurd is door tandartsen, 4 weken getest. Hieronder haar feedback, veel leesplezier!

Wittere tanden met STYLSMILE

De STYLSMILE kit bestaat uit:

  • Een oplader
  • Elektrische tandenborstel met opzetstuk
  • Extra opzetstuk.
  • Whitening tandpasta 75ml
  • LED-bleekversneller
  • Mondstuk
  • Shade guide

Wittere tanden met STYLSMILE

Hoe werkt het?

Voor dat je begint met het bleken van je tanden, is het handig om de elektrische tandenborstel goed op te laden. Breng de STYLSMILE whitening tandpasta aan op de tandenborstel. Zet de tandenborstel aan door op de aan-knop te drukken. Er zijn twee standen, een hoge en een lagere snelheid. Bij het aanzetten van de tandenborstel begint er een blauw licht te branden. Poets de tanden in een rond draaiende beweging, gedurende twee minuten lang.  Om de 30 seconden geeft de tandenborstel aan om de vier verschillende delen in de mond te borstelen. Verplaats de tandenborstel en poets na deze stop de andere sectie. Wanneer er twee minuten voor bij zijn, schakelt de tandenborstel vanzelf uit.

Het is belangrijk om na het poetsen van de tanden, de tandpasta niet door te slikken! Herhaal het poetsen met de whitening tandpasta twee keer per dag. Bij de kit zitten twee verschillende borstels. Als de een te zacht is voor je tanden, kun je proberen om de anderen borstel te gebruiken, deze is harder. Wanneer het blauwe licht begint te knipperen is dit het teken om de elektrische tandenborstel opnieuw op te laden.

Wittere tanden met STYLSMILE

De LED-bleekversneller

Bij het gebruiken van de LED-bleekversneller dient er een batterij in het apparaat geplaatst te worden. Verwijder voor gebruik het plasticbaterijlipje.  Spoel het mondstuk en het LED-bleekversneller goed om met warm water. Breng in het mondstuk de whitening tandpasta aan op de bovenste en onderste binnenzijde. Plaats het mondstuk in de mond en breng de LED-bleekversneller aan op het mondstuk. Zet de LED-bleekversneller aan door op de aan-knop te drukken. Houd gedurende 15 minuten het mondstuk met de LED-bleekversneller in de mond. Slik de whitening tandpasta niet door! Herhaal deze stap twee keer per week om een mooi resultaat te krijgen. Vergeet niet om het mondstuk en de LED-versneller na gebruik goed te reinigen met warm water.

Professional Teeth Whitening Shade Guide

In de STYLSMILE Kit zit naast alle benodigdheden om de tanden te bleken een shade guide. Dit is een kaartje waarin 24 verschillende kleuren aan tanden staan. Voor dat je gaat beginnen met het tandenbleken, is het handig om te bekijken welke kleur overeen komt met jou tanden. Na een aantal week kun jij precies zien hoe de STYLSMILE kit voor jou werkt en welk resultaat het heeft opgebracht. In het midden van de kaart kun jij per week aangeven welk nummer je tand kleur is op het moment.

Wittere tanden met STYLSMILE

Conclusie

Ik heb de STYLSMILE kit gedurende vier weken gebruikt samen met mijn man. Op het eerste oog vind ik de verpakking van STYLSMILE er netjes en verzorgd uitzien. Het komt in een wit kartonen doos met op de voorkant de tandenborstel. Alles voor het bleken zit in de kit, wat mij wel opviel is dat er geen stekkerblokje bij de usb aansluiting zit op de elektrische tandenborstel mee op te laden. Deze moet je zelf al in huis hebben, echter was dit voor mij geen probleem.

De elektrische tandenborstel ziet er prachtig uit, ook de kwaliteit vind ik goed. Er zitten twee verschillende borstels bij, zelf heb ik de zachte borstel gebruikt, aangezien ik gevoelig tandvlees hebt die snel bloed. De tandenborstel ligt prettig in de hand tijdens het poetsen van mijn tanden.

De eerste keer bij het gebruiken moest ik wennen aan de trilling van de rond draaiende bewegingen van de borstel. Ik vind het fijn dat de tandenborstel duidelijk aangeeft dat je van gedeelte moet veranderen met het poetsen. Als de twee minuten om zijn gaat de tandenborstel vanzelf uit. Het scheelt dat je de tijd zelf niet bij hoeft te houden.

De LED-bleekversneller werkt ook goed. Ik vind het zelf best lang duren als ik het mondstuk in heb voor 15 minuten lang. Maar voor een mooi beloofd resultaat is het prima te doen. Het mondstuk voelt prima aan en zit niet te strak in de mond.  Het blauwe licht van de LED-bleekversneller gaat vanzelf weer uit na 15 minuten gebruik.

De whitening tandpasta heeft een prima smaak, het is belangrijk om het niet door te slikken. Echter vind ik het idee ook niet prettig om het door te slikken. Na afloop van het poetsen van mijn tanden merk ik op dat mijn tanden zacht aanvoelen als ik met mijn tong er over heen ga. Het voelt direct schoon, dit vind ik een pluspunt van de tandenborstel. Na een aantal keer merk ik op dat mijn aanslag bij mijn tandvlees schoon  en netjes er uit ziet.

De kleur van mijn tanden zijn zeker iets witter en schoner geworden. Ik ben blij met het resultaat die ik met deze tandenborstel heb behaald. Alleen voor het reinigen van de tanden vind ik het al een goede optie.  Als de whitening tandpasta na afloop op is kun je prima overgaan op een andere whitening tandpasta. Je hebt voor een langere periode een prima set op thuis je tanden te bleken.

Deze set heeft een adviesprijs van €169 en verkrijgbaar via  Beauty-Import

Er staat een informatief artikel op mijn blog als je meer info wilt hebben over deze STYLSMILE SET


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply