Beauty

Beautybloggers Bloghop met dilemma’s en Winactie!!

Lieve lezers,

Door het daverend suc6 van de samenwerking met verschillende bloggers die in het teken stond van een hommage aan de Nationale Beautybloggersdag, is er gezamenlijk besloten om weer een nieuwe bloghop te organiseren. Alleen een tikkeltje anders, het is namelijk een Beautybloggers Dilemma Tag geworden. Hierin bespreken we diverse beauty dilemma’s. Er komt van alles voorbij en ik heb echt enorme voorpret gehad tijdens het lezen van de verschillende dilemma’s. Mijn eigen dilemma is een knipoog naar mijn voorgenomen huwelijk!♥. En joehoe, bij elke beautyblogger kan je weer iets leuks winnen!

Ga lekker zitten, neem een kop thee met iets lekkers en heel veel plezier!!

Koffie

Beautybloggers Dilemma Tag

Als ik het goed heb, ben je via Sylvahna van Sylvahna op mijn blog terecht gekomen. Zij schrijft op haar blog diverse artikelen over alles wat ze leuk vindt. Dat varieert van sport tot fashion. Sylvahna werkt daarnaast full-time als receptioniste bij een prachtig hotel in Ootmarsum. Hmmmm volgens mij weet ik welk hotel dat is…….

Haar dilemma is: Liever  een kleur foundation die helemaal niet bij je gezicht past of liever iedere dag met blauwe lippenstift over straat.

Dat is voor mij een makkie. Iedere dag met blauwe lippenstift op straat. Hahahaha. Ik vind een goede foundation erg belangrijk. Foundation in een kleur die precies bij jouw tint past kan je er fantastisch uit laten zien en vormt de ideale basis voor de rest van je make-up. En misschien past een blauwe lippenstift daar wel perfect bij!

i said yes

Mijn dilemma is: Op mijn trouwdag de hele dag Marie van der Ven als visagiste naast mijn zijde of een feest/trouwjurk van Mart Visser?

Ben heel erg benieuwd wat jullie lezers van mijn dilemma vinden en wat Amy kiest. Good Luck Amy.

Nu verwijs ik je door naar de blog van Amy, zij is de trotse eigenaresse van blog Jouvence. Je vindt hier vooral veel beauty gerelateerde posts, zoals; reviews, ooglooks & shoplogs, maar ook persoonlijke artikelen & leuke winacties. Daarnaast heeft ze een eigen webshop in sieraden. De sieraden zijn handgemaakt en daardoor persoonlijk en uniek.

Winactie

Sing hallelujah. Eerlijk gezegd ben ik een beetje van slag van deze winactie. Want het is zo’n mooie en royale winactie, dat ik even moest bij komen. De winactie die hoort bij deze Beautybloggers-samenwerking! is………..Ik mocht namelijk van de webshop biggreensmile een kadobon weggeven ter waarde van € 50!!! Voor diegene die wint, heb ik een unieke code waarbij je zelf heerlijk kunt shoppen op de webshop van de Biggreensmile. Maak kennis met het uitgebreide assortiment natuurlijke cosmetica en ecologische schoonmaakproducten. Er zijn producten voor, huid, haar en body maar ook voor de make-up lover een uitgebreide collectie van make-up producten. Ik vraag op mijn verjaardag ook altijd cadeaubonnen, dus ik hoop dat ik één van jullie hier heel erg blij mee kan maken.

Logo big

Hoe nu verder?

Wat moet je doen om kans te maken?
Eigenlijk heel makkelijk. Ik ga het jullie niet moeilijk maken. Daarom wil ik je vragen om de facebookpagina van Biggreensmile te liken en mijn facebook pagina Beautytag  en dit bericht te delen op je eigen facebook. Heb je geen facebook laat dat in de reactie hieronder even weten. Heb je wel beide pagina’s geliked, laat dat ook even weten, hieronder. Deelnemers uit Nederland en België zijn van harte welkom om gezellig mee te doen! Om de winnaar eerlijk te kiezen doe ik dat aan de hand van een random name picker (fruitmachine) De winnaar kies ik op zaterdag 10 september a.s. en krijgt van mij per e-mail persoonlijk bericht.

Wanneer er binnen 48 uur geen reactie komt, kies ik een nieuwe winnaar.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!!!! en nogmaals heel veel plezier met deze bloghop. Hilde van Hillybilly en Astrid van Ikhouvanbeauty wederom super bedankt voor dit initiatief!♥

Wat zou jouw antwoord zijn op mijn trouw dilemma? Ik ben erg nieuwsgierig……

 

Blog you zoen

Claudia XOXO

Deze blogpost bevat een affiliatelink

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply
  chucky1012
  september 3, 2016 at 7:31 am

  Leuk en ik doe graag mee 😉
  Heb alles gedaan wat nodig is.
  Antwoord… omdat mijn hobby fotograferen is zou ik dat doorlopen op zo een mooie dag doen…

  Instagram: @chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb.: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Bl: chucky1012

  Mijn em. staat vermeld in de daarvoor bestemde balk.

  Xoxo

 • Reply
  Astrid
  september 3, 2016 at 8:28 am

  Zo lief dat je Hilde en mij nog bedankt! Dit was toch echt een initiatief van ons allemaal!! Superleuk dat je weer meedoet hoor. Ik zou gaan voor de hele dag Marie aan mijn zijde. Kan hii lekker een beetje poederen enzo. Mart Visser jurken is niet mijn ding 😉 Ben benieuwd wat jij zou kiezen!! Ik doe aan je winactie graag mee. Ben heel benieuwd naar deze webshop. Supergave prijs!

 • Reply
  Blog & Beauty
  september 3, 2016 at 9:15 am

  Wat lief dat je mij nog even (extra) in het zonnetje zet. En je dilemma, ik vind Marie een beetje een griezel (sorry Marie). Dus ik zou dan gaan voor een jurk van Mart Visser. En je winactie WOW, ik doe mee, gooi mijn naam maar in de random name picker.

 • Reply
  Anita H.
  september 3, 2016 at 9:44 am

  Ik kon het bericht niet terugvinden op Fb. Maar ik doe dus graag mee. Dilemma: ik zou zeker gaan voor die trouwjurk. Make-up lukt me zelf ook nog wel. ;o)

 • Reply
  Jolanda
  september 3, 2016 at 10:13 am

  Ik zou voor Mari gaan!! Hij is echt heel leuk, heb hem eens mogen ontmoeten. Wat een toffe prijs geef je overigens weg!! Ik doe heel graag mee en like beide pagina’s!

 • Reply
  Aileen
  september 3, 2016 at 10:26 am

  Nou, de keuze is voor mij niet moeilijk. Ik ben groot van van Mart Visser en zou dolgraag zijn jurk dragen op mijn bruiloft. En eigenlijk zou ik alle andere dagen ook iets van hem willen dragen, gewoon een hele kast vol hahaha. Ik doe graag mee met de winactie, heb beide pagina’s al lang geleden geliked. Zal het bericht nog even delen.

 • Reply
  Gonny
  september 3, 2016 at 11:10 am

  En jurk van Mart Visser.
  Die man kan echt mooie kleding maken.
  Make-up pen lukt jou (en mij) zelf ook wel. 😉
  En ik zou voor blauwe lipstick gaan. Die staat me denk ik wel. Zeker met een perfecte foundation.

  Big Green Smile likete ik al. Wat een n ruime keuze. Ik zou even niet weten wat ik voor dat bedrag zou kopen. Maar iig ets om t huis te poetsen… een crème en badproduct
  Echt een royale en welkome prijs!

  Fijn weekend!

 • Reply
  YuSt
  september 3, 2016 at 11:28 am

  De jurk… Die naai ik zelf! Had ik trouwens al gedaan 15 jaar geleden. Ik heb een eigen smaak. Dus geef mij maar een poedertje en blushje van Mari! Ik doe gezellig mee vandaag!
  Ik was nog niet bekend met de grote groene glimlach, bedankt voor deze kennismaking! Weer wat geleerd oma! ?

 • Reply
  Moniek jansen
  september 3, 2016 at 11:35 am

  Leuk ik doe mee! En maak graag een kansje, ik ben 17 september jarig dus dat zou mooi uitkomen als ik win 🙂 ♡

 • Reply
  Kimberley
  september 3, 2016 at 11:40 am

  Mart Visser all the way! En ik her beiden geliked op Facebook 🙂

 • Reply
  Sonja de Jager
  september 3, 2016 at 11:56 am

  Beide FB pagina’s geliket!

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag de kadobon willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  september 3, 2016 at 12:18 pm

  Doe mij maar die jurk 😉 hopelijk word de makeup zo goed mogelijk aangebracht dat je niet veel hoeft bij te werken! leuke winactie, fijne dag!

 • Reply
  Jonna@Burgertrutjes
  september 3, 2016 at 12:25 pm

  Ik kies voor de hulp van Marie <3! Dat zou echt fantastisch zijn!!
  De actie heb ik gedeeld op FB en ik like beide pagina's al.

 • Reply
  Sabine
  september 3, 2016 at 12:49 pm

  Oef een pittige dillema! Maar ik ga toch voor Marie van der Ven de hele dag. Ben inmiddels 2,5 jaar getrouwd, zou nu zelf kiezen voor een fifties stijl jurk ipv een klassieke A lijn. Ik heb weinig met merk/couture jurken eigenlijk. En dan heb ik meteen iemand die mijn makeup onder controle houdt voor de foto’s..dat is dan wel ergggg handig!! 😉
  Alle stappen voorzien, toffe actie <3

 • Reply
  Sabrina H
  september 3, 2016 at 2:26 pm

  Ik zou kiezen voor de hele dag Marie van der Ven als visagiste. Ik heb namelijk al een mooie jurk gezien van een andere ontwerpster (niet dat die betaalbaar is, maar het blijft een droom XD)

 • Reply
  Henrieke
  september 3, 2016 at 2:42 pm

  Ik volg nu beide Facebook pagina’s. 🙂 Je trouwdilemma daar weet ik echt geen antwoord op want daar heb ik me nog nooit mee bezig gehouden! Big Green Smile is wel fantastisch, ik probeer ook steeds meer ‘groen’ te kopen. 🙂

 • Reply
  Lesley
  september 3, 2016 at 3:50 pm

  Ik zou gaan voor Marie van der Ven heel de dag. Ik vind een hele andere jurk mooier dan die van Mart. Ondanks dat hij ook prachtige jurken maakt hoor! Ik doe graag mee met je winactie. Heb hem gedeeld op mijn eigen pagina en beide pagina’s geliked. Ik zag dat ze daar ook wasmiddel hebben van Ecover, dus daar ga ik zeker wat van aanschaffen en iets moois voor mezelf. Als ik win natuurlijk hihi, maar dromen mag altijd toch 😉

 • Reply
  Chantalle
  september 3, 2016 at 3:56 pm

  Ik zou gaan voor de jurk! Make-up zou je ook nog zelf kunnen doen, haha. Wat een gave winactie! Ik doe heel graag mee want ik ben heel erg benieuwd naar de producten. Ik had jullie beide facebookpagina’s al een tijd terug geliked & ik heb ’t bericht nu net gedeeld.

 • Reply
  Nina Simplynspecial
  september 3, 2016 at 3:57 pm

  Oei das een moeilijke, maar dan kies ik toch voor Marie aan mijn zijde haha. Leuke winactie heb je! Ik doe mee 🙂 Ik heb beide pagina’s geliked en het bericht gedeeld.

 • Reply
  Janine
  september 3, 2016 at 4:11 pm

  Wauw wat een ontzetten moeilijk dilemma heb je zeg pf ik zou gaan voor de make-up van marie haha. Puur omdat ik denk dat hij een erg gezellig persoon is en natuurlijk de make-up goed kan doen. Ik doe graag mee aan je winactie.

  • Reply
   Janine
   september 3, 2016 at 4:13 pm

   Heb trouwens beide pagina’s een like gedaan

 • Reply
  Babs
  september 3, 2016 at 5:05 pm

  De jurk! Die mag je houden, toch? Mart Visser, ja… mooie kleding! Mijn make-up doe ik dan zelf en die gaat er ’s avonds toch weer vanaf..
  Wat een geweldige prijs, zeg! Jeetje, ik doe ook graag mee!

 • Reply
  Sabrina
  september 3, 2016 at 5:45 pm

  Dat moet de visagist toch zijn voor mij! Als ik het zelf zou moeten doen. .. nee! En er zijn zoveel mooie jurken.
  Wat een mooie prijs zeg. Ik had ze al geliked en nu jou ook. En gedeeld 🙂

 • Reply
  Kirsty
  september 3, 2016 at 5:50 pm

  Wat leuk al die dilemma’s! Ik zou denk ik ook voor de blauwe lipstick gaan en dat trouwdilemma vind ik wel heel moeilijk, ik denk dat ik voor de jurk zou gaan, alleen maar omdat ik zelf mijn make-up wel kan doen.

 • Reply
  Tamara TS
  september 3, 2016 at 5:50 pm

  Dat is een makkelijke!!! Dan kies ik voor een trouwjurk van Mart Visser, hoe tof zou dat zijn!!!
  Ik doe heel graag mee aan de winactie.
  Volger van beide FB-pagina’s was ik al en natuurlijk heb ik gedeeld. (Tamara Mara Großmaul)

 • Reply
  marina
  september 3, 2016 at 5:57 pm

  ik zou ook voor de jurk gaan, want iedereen kan zelf makeup aanbrengen. ik doe graag mee met de actie voor deze leuke prijs.

 • Reply
  Anja
  september 3, 2016 at 6:28 pm

  Leuk dillema, maar ik zou toch echt voor de jurk gaan 😉 Heb beide pagina’s geliked en het bericht gedeeld, want (en dat is GEEN dillema): ik ben dol op natuurlijke producten en zou de bon hartstikke goed kunnen gebruiken 😉

 • Reply
  Ans
  september 3, 2016 at 8:01 pm

  Ha.. Nou dat is geen moeilijke keuze. Ik gun Mari de uitdaging er iets moois van te maken!
  Avec plaisir!☺️

 • Reply
  sherry
  september 3, 2016 at 11:11 pm

  OmG ik houd van hun. Ik heb altijd zo een last van mijn ogen en koop mijn make-up bij hun. Leuk dit. Ik heb alles gedaan wat je vroeg. Ik heb onder de naam sherry masters op facebook geshared, geliked en geliked.
  Ik ben benieuwd.

 • Reply
  Celine
  september 3, 2016 at 11:31 pm

  Ik doe zeker mee. Ik zou kiezen voor marie omdat ik niet super goed ben in make up en ik wil dat mijn jurk perfect is voor mij is en zelf gekozen.

 • Reply
  Lieke van Veen
  september 4, 2016 at 2:13 am

  Ik zou voor de jurk van mart visser gaan omdat de jurk toch wel een van de belangrijkste dingen van de hele bruiloft is. Er zijn genoeg mensen die ook mooi kunnen make uppen.
  Ik heb beide pagina’s geliked op facebook (lieke van veen) en ik doe dan ook graag mee om de cadeaubon te winnen.

 • Reply
  Anna Gerrie - Beautyonthefarm
  september 4, 2016 at 4:47 pm

  Gave prijs! Ik zou voor Mari gaan 🙂

 • Reply
  Melike
  september 4, 2016 at 9:17 pm

  Wat leuk ik zou echt voor de trouwjurk gaan haha. Ik doe graag mee wat een leuke prijs!!

 • Reply
  ilsiee prins
  september 5, 2016 at 11:10 am

  Yessss ik doe graag mee! 😉 Hihi echt leuke dilemma’s overal! Ik zal ook voor de prachtige jurk gaan! 😉
  Verder ook alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje Ilsiee

 • Reply
  Sandra
  september 5, 2016 at 10:35 pm

  Gezellig Mari de hele dag mee op pad, kan je volgens mij wel goed mee lachen?…
  En doe mij ook maar de blauwe lippenstift. Ben je niet alleen?.
  Sorry ben weer facebook loos…. Dus kan ze niet liken.
  ? san

 • Reply
  Jennifer
  september 6, 2016 at 1:36 pm

  Mijn antwoord op jouw dilemma vraag zou zijn, een trouw jurk van Mart Visser. Want ja, het is toch je bruiloft waar je naar toe leeft én als het goed is trouw je maar één keer. Ik doe graag mee Claudia en ik heb beide op Facebook geliked. 🙂

 • Reply
  Liesbeth
  september 6, 2016 at 3:44 pm

  Woowww wat een leuke blogpost en wat een gave prijs! Ik doe graag mee! Gedeeld en geliked!

 • Reply
  Regina Cocco
  september 7, 2016 at 3:37 pm

  Ik ben echt fan van de bloghop!
  Helemaal leuk al die nieuwe blogs die ik leer kennen.
  Leuk om op jouw blog uit te komen, ik ga je met veel plezier volgen.
  En ook gelijk nieuwe webshops want biggreensmile.nl kende ik nog niet.
  Ik heb even een kijkje genomen op de site van big green smile en zag daar op het eerste gezicht al heel wat interresante producten staan.
  Super dat het natuurlijke producten zijn.
  Ik zou dit shoptegoed heel graag winnen en heb beide fb sites geliked en de actie gedeeld.
  Groetjesss

 • Reply
  Jouvence
  september 7, 2016 at 7:15 pm

  Wat een leuke winactie ♥ xx

 • Reply
  Kim
  september 8, 2016 at 10:20 pm

  Oooh Claudia, dit is zo leuk! Ik zou heel graag willen winnen. Eco goodies passen perfect in mijn straatje ?

 • Reply
  Fleur
  september 8, 2016 at 11:05 pm

  Ik doe mee! en kies voor Mari

 • Leave a Reply