Beauty

De nieuwe lemon-lijn van The Body Shop

De nieuwe lemon-lijn van The Body Shop

The Body Shop een nieuwe Lemon-lijn gelanceerd met producten die zuiveren en beschermen. Ze bevatten essentiële citroenolie, die bekendstaat om zijn zuiverende werking. Het zijn eenvoudige, effectieve producten die intensief reinigende of beschermende, verzorgende eigenschappen hebben.

FRIS VAN TOP TOT TEEN

LEMON PURIFYING HAIR & BODY MIST 400 ml – € 12
Geef je haar on-the-go een opfrisbeurt met de Lemon Hair Mist,
die geschikt is voor elk type haar. Hij laat je lokken schoon aanvoelen
en hult ze in een subtiele citroengeur. De mist heeft een frisse textuur die je haar niet verzwaart, maar wel zijdezacht maakt. De Hair Mist is vegan en de fles is volledig recyclebaar.

LEMON PURIFYING FACE WASH 125 ml – € 13
Sluit je dag af met een schoon gezicht door vuil dat zich heeft
opgehoopt in de loop van de dag weg te wassen met deze facewash.
Breng een beetje aan op je handpalm en verdeel dat over je gezicht tot zich een lekker zacht schuim vormt. Spoel je huid schoon met koud water voor extra frisse wangen. Dit product is vegan en bevat biologische Community Fair Trade aoë vera uit Mexico, bekend om zijn rustgevende werking.

LEMON PURIFYING HAND WASH 250 ml – € 7
Houd je handen schoon met onze intensief reinigende Lemon
Purifying Hand Wash. Gebruik hem elke dag zo vaak als nodig om
zichtbaar en onzichtbaar vuil van je handen te wassen en ze tintelfris te
laten aanvoelen en ruiken. De handwash is vegan en de fles is volledig recyclebaar.

De nieuwe lemon-lijn van The Body Shop

FRIS HAAR & ZACHTE HUID LEMON CARING & PURIFYING
HAIR MIST 100 ml – € 12
Geef je haar on-the-go een opfrisbeurt met de Lemon Hair Mist, die geschikt is voor elk type haar. Hij laat je lokken schoon aanvoelen en hult ze in
een subtiele citroengeur. De mist heeft een frisse textuur die je haar niet verzwaart, maar wel zijdezacht maakt. De Hair Mist is vegan en de fles is volledig recyclebaar.

PROTECTING HAND & BODY LOTION 200 ml – € 12
Geef je velletje wat welverdiende TLC met een verzorgende, zuiverende en beschermende Hand & Body Lotion. Deze traktatie voor droge huid werkt
tot 72 uur vochtregulerend, heeft een rijke, romige textuur, trekt snel in en helpt je huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf. Je huid gaat er zachter en soepeler van aanvoelen, want de lotion bevat onder andere Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana die bekendstaat om zijn weldadige eigenschappen. Hij is ook vegan, en zit in een tube die postconsumptie-gerecycled plastic bevat en die volledig recyclebaar is.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply