Beauty

Pigment: Winactie Winactie Skinlight Sterke pigment Crème

Pigment: Winactie Winactie Skinlight Sterke pigment Crème

Als beautyblogger heb ik zelf lang niet altijd een mooie huid gehad. Door verhoogde gevoeligheid heb ik last van pigmentvlekken, dit komt met name door mijn huidtype. In combinatie met langdurig gebruik van de anti-conceptie-pil en blootstelling aan UV-licht, heb ik altijd last gehad van pigment vlekken in mijn gezicht. Deze kwaal heb
ik wel iets weten te verminderen door gedurende het hele jaar een goede factor 50 te gebruiken en peelings bij de
schoonheidsspecialiste. Nu heb ik veel pigmentvlekken die zijn ontstaan door zonneschade door de jaren heen. Ik heb er vanaf ongeveer mijn 30ste al wat last van, maar de afgelopen jaren (ik ben nu 49) heb ik er meer vlekjes (littekens, verkleuringen, ouderdomsvlekken) bij gekregen en ook lijken ze wat opvallender. Vanwege mijn Indische roots heb ik wat meer melanine in mijn huid, en ben ik dus ook gevoeliger voor hyperpigmentatie. Balen, want als beautyblogger wil je zelf toch ook graag een gave huid hebben. Gelukkig is er een overvloed aan geweldige producten tips en behandelingen om de huidtint te egaliseren.

Pigment: Winactie Winactie Skinlight Sterke pigment Crème

Winactie Winactie Skinlight Sterke pigment Crème

Hyperpigmentatie, een veelvoorkomend dermatologisch probleem dat zich manifesteert in donkere vlekken op de huid, kan moeilijk effectief te bestrijden zijn. Deze donkere vlekken kunnen bijvoorbeeld ontstaan na een ontsteking veroorzaakt door acne, als gevolg van veranderende hormonen, een zwangerschap, overmatige blootstelling aan de zon of genetische melasma. Hoewel pigmentatie in de vorm van sproeten tegenwoordig – terecht – wordt omarmd, kan de niet-uniforme verschijning van hyperpigmentatie voor velen een bron van onzekerheid zijn.

De tijd die nodig is om de producten te laten werken ligt tussen de vier tot twaalf weken, met een optimaal resultaat na twaalf weken. Het is erg belangrijk om in gedachten te houden dat hyperpigmentatie altijd werk in uitvoering is en dat je realistisch moet zijn. Een donkere huid heeft bijvoorbeeld een veel gevoeligere ontstekingsbron, dus deze huid is altijd vatbaarder voor het ontwikkelen van hyperpigmentatie. Kwaliteitsproducten, goede ingrediënten en behandelingen zijn dan ook essentieel om hyperpigmentatie onder controle te houden en te voorkomen.

Hyperpigmentatie zal vaker optreden naarmate men ouder wordt, omdat melanocyten (de cellen die pigment
produceren) groter worden naarmate we ouder worden. Een jongere huid kan het risico lopen op pigmentvlekken door zonneschade. Daarom is het belangrijk om iedere dag, vanaf jonge leeftijd, een zonbeschermer te gebruiken. Vaak zul je zien dat de schade door de zon die je in je twintiger jaren hebt opgebouwd, in je dertiger of veertiger jaren kan verschijnen en melasma veroorzaakt door de pil komt vaak voor bij jongere vrouwen. Gelukkig is er een overvloed aan geweldige producten tips en behandelingen om de huidtint te egaliseren.

Pigment: Winactie Winactie Skinlight Sterke pigment Crème

Skinlight

Een van deze geweldige producten is Skinlight whitening treatment. Skinlight is een sterke pigment crème dat gebruikt wordt voor vele huidproblemen waarbij een ophoping van pigment de boosdoener is. De formule maakt donkere verkleuringen lichter zodat deze een stuk minder opvallend zijn en de huid er veel egaler uit gaat zien. Het wordt veel gebruikt bij het verminderen van pigmentvlekken, melasma (zwangerschapsmasker), donkere kringen en kleurverschil. Skinlight remt de productie van melanine door het beperken van de koper ionen activiteit van tyrosinase. Hierdoor verbetert Skinlight de huidskleur en elasticiteit van de huid, en stimuleert het de aanmaak van collageen en verbeterd het de glans van de huid. Hierdoor is Skinlight uitermate geschikt voor melasma en hyperpigmentatie in het gezicht. Skinlight kan gebruikt worden voor alle huidtypen, van heel donker (huid type 6) tot heel licht (huidtype 1). Ik kan met trots zeggen dat Skinlight 100% in Nederland ontwikkeld en geproduceerd wordt. De formule is dierproefvrij en bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

Pigment: Winactie Winactie Skinlight Sterke pigment Crème

WINACTIE WINACTIE WINACTIE WINACTIE WINACTIE

En weet je wat zo ontzettend leuk is, ik mag twee verpakkingen Skinlight weggeven!! Het enige wat je hoeft te doen, is een reactie achter laten, wat jij zo leuk vindt aan me-time en mocht je instagram hebben, dan zou ik het ook erg fijn vinden als je Skinlight gaat volgen. Meedoen kan tot dinsdag 21 september 18:00 De twee winnaars  van de winactie krijgt persoonlijk bericht van mij. Succes iedereen.

Mocht je niet zo lang willen wachten dan mag ik jou namens Skinlight een korting geven van €7,50 met kortingscode Claudia7. Deze code is geldig tot: 03-03-2022


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nuray
    september 18, 2021 at 7:10 pm

    Voor mij geen schoonheidssalon maar lekker zelf tutten. Ook ik heb last van zonneschade en ouderdomsvlekjes ( ben bijna 54). Verder lees ik dat Skinlight ook de glans van je huid herstelt, nou dat zou helemaal fantastisch zijn.

  • Leave a Reply