Beauty

Louis Widmer Dagcrème UV 30 (NIEUW!) & Rijke Nachtcrème

Louis Widmer Rijke Dagcrème UV 30 (NIEUW!) & Rijke Nachtcrème

Louis Widmer Rijke Dagcrème UV 30 (NIEUW!) & Rijke Nachtcrème

Hét perfecte duo in de strijd tegen rimpels, dehydratatie en huidverslapping.  Om op een mooie én vitale manier ouder te worden heeft de huid vanaf een bepaalde leeftijd een intensievere verzorging nodig. Na de succesvolle lancering van de Rijke Nachtcrème wordt de Intensieve Anti-Ageing lijn van Louis Widmer uitgebreid met de Rijke Dagcrème UV 30. Deze verstevigt en hydrateert de huid intensief, verzacht rimpels én beschermt de huid overdag tegen o.a. UV-stralen met een SPF 30.

Twee van de natuurlijke substanties in de huid die naarmate het ouder worden afnemen, zijn huideigen hyaluronzuur en peptiden. Dit zijn niet voor niets heel populaire cosmetische bestanddelen, die de strijd tegen de tekenen van vroegtijdige veroudering effectief aanpakken. Hyaluronzuur is dé dorstlesser voor de huid, want het zorgt ervoor dat vocht naar de huid wordt toegetrokken én vervolgens langdurig ín de huid wordt vastgehouden. Peptiden verbeteren de stevigheid van de huid, doordat ze de aanmaak van huideigen collageen op een krachtige wijze stimuleren.

Over hyaluronzuur en de huid

Naarmate het ouder worden verliest de huid aan hyaluronzuur, wordt steeds vochtarmer en de eerste fijne lijntjes en rimpels zullen vaak onvermijdelijk ontstaan. Een optimaal vochtgehalte is één van de belangrijkste eigenschappen van een jeugdig uitziende huid. Het bijzondere van hyaluronzuur is, dat het in staat is om vocht aan te trekken en dit langdurig in je huid vast te houden. In de huid bindt hyaluronzuur zich met het daar nog aanwezige vocht. Dit ‘spons-effect’ zorgt er vrijwel meteen voor dat de huid meer volume krijgt, dat de huidstructuur aanzienlijk gladder wordt en het resulteert in een visuele opvulling van fijne lijntjes en rimpels in de huid.

Innovatief door een combinatie van twee hyaluronzuren

De nieuwe Rijke Dagcrème UV 30 van Louis Widmer is mede innovatief door een combinatie van twee verschillende hyaluronzuren. Een korte keten van gefragmenteerd hyaluronzuur dringt diep in de huid en is een krachtige collageenbooster. Deze verbetert de elasticiteit en vochtbalans van de huid. Samen met speciale biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex) stimuleert het de celcohesie en collageensynthese. De huid wordt weer stevig en glad. Hyaluronzuur met een lange keten dringt alleen in de hoornlaag van de huid. Dit hydrateert de huid intensief, vormt een beschermende film en zorgt ervoor dat de huid zacht en comfortabel aanvoelt.

Met geavanceerde, intensief verstevigende peptiden

De nieuwe Rijke Dagcrème UV 30 regenereert de huid intensief en verzacht rimpels. De formule met o.a. panthenol, vitamine E en ceramiden bevordert het huideigen herstelvermogen en verstevigt de huidstructuur. De huid wordt steviger en gladder dankzij geavanceerde peptiden. Het werkzame anti-rimpel bestanddeel en de peptide Matrixyl® 3000 vult rimpels van binnen uit op. Een mix van effectieve antioxidanten beschermt de huid tegen schade die vrije radicalen op lange termijn aanrichten.

 Een hoge bescherming tegen UV- en infrarood stralen en blauw licht

De SPF 30 beschermingsfactor in de nieuwe Rijke Dagcrème UV 30 beschermt de huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De werkzame stof Dragosine® stimuleert de collageensynthese, versterkt de natuurlijk beschermende kracht van de huid en beschermt de huid tevens tegen UV-stralen, infraroodstralen en blauw licht.

Het resultaat?

Het resultaat van al deze geavanceerde werkstoffen tezamen, zorgt voor een intensief huidverbeterende crème die ervoor zorgt dat het collageen in je huid toeneemt, waardoor de stevigheid verbetert en rimpels en fijne lijntjes verminderen. De huid ziet er gaaf en mooi glad uit en is bovendien goed beschermd tegen photo-ageing (huidveroudering door UV-stralen, infraroodstralen en blauw licht).

Hét perfecte duo voor een intensieve anti-ageing verzorging

 De nieuwe Rijke Dagcrème UV 30 en de reeds bestaande Rijke Nachtcrème vormen hét perfecte duo voor een intensieve anti-ageing verzorging. De Rijke Nachtcrème van Louis Widmer is een intensief hydraterende, regenererende en voedende crème. In deze nachtcrème combineert Louis Widmer eveneens hyaluronzuur met een korte keten én een lange keten. Biostimulatoren (in de vorm van een aminozurencomplex), peptiden, ceramiden, panthenol en vitamine E stimuleren de aanmaak van huideigen collageen en helpen vroegtijdige huidveroudering voorkomen. De huid voelt bij ieder nieuw ontwaken opvallend stevig en glad aan, heeft een mooie natuurlijke glans en een stralende teint.

Advies verkoopprijzen:

  • Louis Widmer Rijke Dagcrème UV 30 € 30,50/50 ml (NIEUW!)
  • Louis Widmer Rijke Nachtcrème € 35,20/50 ml

Waar te koop?

De producten van Louis Widmer zijn  verkrijgbaar via de geselecteerde Louis Widmer verkooppunten, deze zijn te vinden via de link: https://www.louis-widmer.nl/nl_NL/locator/


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply