Beauty

HAWAIIAN TROPIC IS VERKRIJGBAAR IN NEDERLAND!

ALOHA SUNSHINE! HAWAIIAN TROPIC IS NU TE KOOP IN NEDERLAND!

Here comes the fun: Eindelijk is de zonnebescherming van Hawaiian Tropic ook in Nederland, bij Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar. Met verleidelijk fruitige en bloemige geuren en verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de verzorgende zonnebescherming met ‘aloha spirit’ voor een heerlijk Hawaiiaans vakantiegevoel. Smeer je in en droom weg: het geluid van golven, palmbladeren die in de wind wapperen en zonnestralen die je zijdezachte huid strelen.

Zonnebescherming voor alle zintuigen

We houden allemaal van het warme gevoel van de zon op onze huid. En Hawaiian Tropic houdt van onze huid. Daarom beschermen onze verzorgende zonnebeschermingsproducten de huid tegen gevaarlijke UVA-/UVBstralen. Alle producten vanaf SPF 15 worden door de Skin Cancer Foundation aanbevolen. Voor nog meer plezier, bescherming en een alohagevoel bij outdoor sporten, in de stad en op het strand. Sunshine on my mind, Hawaiian Tropic on my skin.

ALOHA SUNSHINE! HAWAIIAN TROPIC IS NU TE KOOP IN NEDERLAND!


Stralende glans
De Hawaiian Tropic Satin Protection Zonnebrandlotion is verrijkt met vitamine C en E en beschermt tegen de zon. De lotion is vochtinbrengend, geeft de huid een natuurlijke glans en verfrist met een luxueuze tropische geur. Deze lotion is verkrijgbaar in factor 30. Prijs vanaf € 17,99.

Mooie tint
De Hawaiian Tropic Protective Zonneolie is verrijkt met kokosolie en guave. De luxueuze formule verwent de huid met vocht en geeft haar een natuurlijke glans. De zonneolie is licht en verfrist de huid met een delicate tropische geur. De zonneolie is ook beschikbaar in een spuitbus. De olie is verkrijgbaar als tanning oil zonder factor en met factor 20 in sprayvorm en factor 30 in spuitbus. Prijs vanaf € 16,99.

ALOHA SUNSHINE! HAWAIIAN TROPIC IS NU TE KOOP IN NEDERLAND!
Stralend gezicht
De Hawaiian Tropic Silk Hydration Air Soft Face Lotion is niet vettig en licht genoeg om onder make-up te dragen. De lotion voedt en hydrateert de huid tot 12 uur lang. Voor extra bescherming op zonnige dagen. Deze face lotion is verkrijgbaar in factor 30. Prijs vanaf € 18,99.

After sun & after fun
De Hawaiian Tropic After Sun Body Butter helpt je om je bruine kleur te behouden. De formule verrijkt met kokosboter, shea- en avocado-olie, is vochtinbrengend en geeft haar een natuurlijke glans. Voor een welriekende en gladde huid. Prijs vanaf € 15,99.

ALOHA SUNSHINE! HAWAIIAN TROPIC IS NU TE KOOP IN NEDERLAND!

Over Hawaiian Tropic

De Hawaiian Tropic zonnebrandcrèmes bieden een uitgebreide bescherming tegen UVA en UVB, terwijl ze de huid voeden en hydrateren. Alle zonnebrandproducten van dit merk met SPF 15 en hoger worden aanbevolen door de Skin Cancer Foundation. SCF is de enige internationale organisatie die zich inzet voor de bestrijding van huidkanker. Hun zegel betekent dat een veilige en effectieve bescherming tegen de zon wordt geboden

Verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply