Beauty

Review Quanis Dermafiller Hyaluronzuur Ervaringen

Op zaterdag 3 februari jl. ging ik met 3 vriendinnen op pad naar onze hoofdstad. En zoals altijd bij ons het geval is, stond die dag van 11:00 tot 20:00 gepland met allemaal heel gezellige, bijzondere en uitdagende afspraken. Maar allemaal met het ook op beauty en uiterlijke verzorging, natuurlijk. Een van de afspraken was een bindweefselmassage gecombineerd met de Quanis Dermafiller.  Ik had de meiden zo nieuwsgierig gemaakt naar aanleiding van mijn eigen ervaringen dat de meiden aan mij vroegen of ik niet iets kon regelen voor hun. Nou dat kan je prima aan mij overlaten en zo gezegd zo gedaan. In dit artikel vertellen drie vriendinnen van mij over hun ervaringen met deze behandeling met voor en na-foto’s. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Veel leesplezier!

In de loop van de jaren merkte ik dat mijn huid sneller dof/mat wordt en dat het haar glans wat aan het verliezen is. Ik stel steeds meer hogere eisen aan de gezondheid van mijn lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid is levend weefsel en alles wat leeft heeft een goede verzorging en liefde nodig. En daar komt Quanis Dermafiller hyaluronzuur om de hoek kijken. Een uniek, innovatief, veilig en eenvoudig behandelconcept voor kraaienpootjes, wallen, droogte lijntjes en een dunne huid zonder enige bijwerking. Het is een behandelconcept om de ouder wordende huid er weer fris en stralend uit te laten zien. Ik werd uitgenodigd om deze behandeling te ondergaan door de lieve, mooie en girlboss Charley Huf eigenaresse van de bindweefselbar in Amsterdam.

 

Een bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, en reduceert blokkades. Door bindweefselmassage toe te passen verstevigt de huid. Doordat de huid een verbeterde doorbloeding krijgt is hij ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen los te laten. Wil je mijn artikel nog even teruglezen hierover, dat kan hier

Samenstelling Quanis Dermafiller

De hoofdbestanddelen van de Quanis Dermafiller pads zijn: hyaluronzuur, vitamine C en collageen. Dit zijn echte krachtpatsers en hebben hun sporen meerdere malen verdiend op het gebied van huidverbetering. Quanis Dermafiller  bevat alleen natuurlijke stoffen en geen geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, alcohol en is niet getest op dieren. Hele dikke LIKE voor dit verantwoorde verzorgingsproduct.

Hier komen de voor en na foto’s van de meiden met een kort verslag over hun behandeling.

 

Voor de behandeling                                            Na de behandeling

Je ziet bij Janet dat de tweede lijn heel mooi is opgevuld door het hyaluronzuur en dat de eerste lijn veel minder zichtbaar is. En dit effect is dus al na 1 behandeling met de Quanis Dermafiller bereikt.

 

Janet:

Het was voor mij de eerste keer dat ik een bindweefselmassage kreeg. Ik vond het een bijzondere ervaring, in het begin deed het wat pijn, vooral in de hals en bij de kaken. Toen het gezicht aan de beurt was kon ik me wat meer ontspannen en kon dan ook echt wel genieten van de massage. Achteraf hoorde ik dat de massage die ik had gekregen echt een “beginners”massage was, maar toch vond ik hem al behoorlijk stevig. Vervolgens werd er  een Quanis Dermafiller aangebracht op een zelf te kiezen zone op het gezicht, ik heb gekozen voor de lijnen naast mijn mond. Je voelt in het begin wat prikkels maar minimaal. Er is een voor- en na foto gemaakt van de lijnen rondom mijn mond en je zag echt duidelijk verschil. De hele ervaring voor, tijdens en na de behandeling was erg relaxed, verliet de salon dan ook heerlijk ontspannen en uitgerust.
                     
Voor de behandeling                                                             Na de behandeling

Op de eerste foto van Ellen zie je heel goed dat ze een diepe plooi heeft in de vorm van een halve maan. Na 20 minuten behandeld met de Quanis Dermafiller zie je dat de plooi veel minder zichtbaar is en mooi opgevuld is en dat de lengte van de plooi ook minder lang is.

Ellen:

 Bindweefselmassage in het gezicht en daarna een behandeling in de vorm van een lokale sticker met hyaluronzuur die rimpels van binnenuit verminderd. Dat was echt iets nieuws voor mij! De massage van de wangen was erg krachtig en in het begin zelfs een beetje pijnlijk, maar naar mate de massage vordert wordt het zelfs een beetje ontspannend. Men vertelde mij dat naar mate je meer bindweefselmassages doet, het steeds minder heftig is. Na de intensieve massage kreeg ik de speciale hyaluronzuurpleisters opgeplakt. Ik had gekozen om deze op de twee lijnen te plakken die bij mij van mijn neus naar mijn mond lopen. Als de sticker wordt opgeplakt wordt deze nog even gemasseerd en dan voel je een paar hele kleine prikjes, maar absoluut niet vervelend. Daarna wordt je even met rust gelaten zodat het hyaluronzuur kan intrekken. Het resultaat na het verwijderen van de sticker vond ik opmerkelijk. Je ziet na relatief  een korte behandeling echt een goed verschil tussen de diepte van de rimpel. Men zegt dat dit effect met een goede leefstijl wel 3 maanden kan aanhouden. Dus voorlopig even rustig aan met de alcohol ;o).
          
 Voor de behandeling                                                         Na de behandeling

Bij Linda zie je heel mooi dat bij de na foto al haar fijne lijntjes onder en rondom haar ogen heel mooi zijn opgevuld en veel minder zichtbaar zijn. Ik kan me heel goed voorstellen dat Linda een uitgeruste versie van zichzelf zag, dat gevoel had ik namelijk ook na de behandeling.

Linda:

Mijn lieve vriendin Claudia vertelde mij over de innovatieve gezichtsbehandeling met Quanis Dermafiller bij De Bindweefselbar van Charley Huf in Amsterdam. Ik werd na haar ervaring en het zien van de voor en na foto’s direct enthousiast. Nu ben ik altijd erg in too nieuwe producten en behandelingen dus deze behandeling  wilde ik zelf ook graag een keer ondergaan. En zo gezegd waren we met vier dames een paar weken later zelf bij Charley Huf. We werden enthousiast ontvangen door Charley en haar 2 collega’s. Charley, die mij ging behandelen,  legde mij goed uit hoe de behandeling er uit zou zien. Ze reinigde eerst mijn huid en gaf me daarna een bindweefselmassage. Ondanks dat het een stevige massage was vond ik het ook ontspannen. Vervolgens startte de Quanis Dermafiller behandelig. De gelspads werden onder mijn ogen aangeracht. Ik voelde bij het inmasseren van de sheets een lichte prikkeling maar dit was zeker niet vervelend. Daarna vertelde Charley dat de pads 20 minuten zouden blijven zitten zodat de hyaluronzuur goed de tijd zou krijgen om te kunnen worden ingesluisd in de huid. Vervolgens kreeg ik een heerlijke handmassage. Ik wist niet dat dat zo ontspannen zou zijn. Toen de pads na de inwerktijd werden verwijderd zag ik een uitgeruste versie van mijzelf. Mijn gezicht had een mooie glow van de bindweefselmassage. En de huid onder mijn ogen liet echt verschil zien. Nu heb ik wat beginnende rimpeltjes onder mijn ogen en deze waren na de behandeling een stuk minder zichtbaar. Alsof ik een weekje vakantie er op had zitten. De huid  was meer egaal en ‘geplumd’. Ook de dag erna toen ik ‘s ochtends in de spiegel keek zag ik het verschil. Ik ben onder de indruk en dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Clau, bedankt voor het mogelijk maken van deze heerlijke behandeling en de gezellig dag!!


Je ziet trouwens bij alle meiden dat na de behandeling de huid wat rood is dat komt doordat de doorbloeding van de huid is gestimuleerd door de bindweefselmassage. Wat op allerlei vlakken heel goed is, werkt het op de verjonging van de huidstructuur en het verstevigen van het bindweefsel. Als je huid goed doorbloed is kan deze ook beter voedingsstoffen opnemen en als je huid goed doorbloed is kan deze ook beter voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Als dat niet het geval is, kan je huidproblemen krijgen zoals acne, verklevingen en natuurlijk rimpels.


Voor meer informatie en verkooppunten kijk op pinkcosmetic. De adviesprijs voor de salonbehandeling is €40. Het thuispakket met daarin 8 zakjes van 2 pads kost €199.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen!
Wat vind jij van het resultaat van deze behandeling na 1 keer?
Blog you zoen,
Claudia XOXO

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Jenny
  februari 18, 2018 at 3:59 pm

  Ik ben hier erg nieuwsgierig naar en ik zie echt verschil bij je vriendinnen. Ik houd absoluut niet van naalden dus deze behandeling zou voor mij ideaal zijn. Ik ga eens kijken naar een salon in Assen die hiermee werkt.

 • Reply
  Ellen
  februari 18, 2018 at 4:01 pm

  Wat heb je er een leuk en informatief stuk van gemaakt en wat een tof idee om je vriendinnen aan het woord te laten. Ik houd heel erg van dit soort innovaties en ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden. Bedankt voor het delen en ik ga hier even achter na.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  februari 19, 2018 at 8:02 am

  Interessant om te lezen. Ik krijg zo een goed beeld van zo’n behandeling!

 • Reply
  priscilla
  februari 19, 2018 at 11:18 am

  Wat interessant om te lezen zeg. Ik zie ook echt wel verschil! Ik heb dit zelf eigenlijk nooit eerder gezien.

 • Reply
  Joanne
  februari 19, 2018 at 12:52 pm

  Wat bijzonder ! Ik wist niet dat het echt zo’n verschil maakte 🙂 Leuk! Ben je van plan het vaker te doen ?

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 19, 2018 at 4:21 pm

   Ja zeker. Ik heb het pakket voor thuis. Dus 1x pr twee weken gebruik ik de pads! Ben echt fan! X

 • Reply
  Charel
  februari 19, 2018 at 1:28 pm

  Heel interessant, ben altijd heel nieuwsgierig naar dit soort behandelingen x

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  februari 19, 2018 at 1:47 pm

  Wow, wat een interessant stuk om te lezen zeg!! Je ziet inderdaad wel echt verschil!

 • Reply
  Proudweirdo
  februari 19, 2018 at 1:51 pm

  Mooi resultaat, zeker na 1 behandeling. Ik vind het nu ook belangrijker worden dat mijn huid gezond is zeker nu ik zie dat ik ook aardig wat rimpels begin te krijgen, haha! Misschien ga ik het ook wel een keer proberen. 🙂

  • Reply
   Claudia Struijck
   februari 19, 2018 at 4:25 pm

   Moet je echt doen. Krijg je geen spijt van! Waar woon je dan vraag ik het even na welke salon er werkt met Quanis. X

 • Reply
  Mieke | mieksmind
  februari 19, 2018 at 4:38 pm

  wat een leuk en informatief stuk heb je geschreven. de verschillen zijn duidelijk te zien na een enkele keer

 • Reply
  Wanda
  februari 19, 2018 at 7:52 pm

  Bijzonder joh dat je na 1 behandeling al zo’n verschil ziet! Leuk trouwens dat je je vriendinnen aan het woord laat hierover. Zelf lijkt het me ook zeker wel wat want ik merk wel dat naarmate ik ouder word dat mijn huid wel minder glanzend wordt.

 • Reply
  Bianca
  februari 19, 2018 at 8:44 pm

  Dit klinkt goed en vooral interessant, ik ga mij hier zeker eens wat meer in verdiepen x

 • Reply
  Dhini
  februari 20, 2018 at 11:15 am

  Het resultaat is mooi. Wat goed zeg dat dit goed werkt

 • Reply
  Susan
  februari 20, 2018 at 11:22 am

  Wat een mooi resultaat! Ik zweer ook bij Hyaluronzuur, echt een uitkomst!

 • Reply
  Cynthia
  februari 20, 2018 at 3:40 pm

  Leuk dat je je vriendinnen aan het woord laat. Het lijkt mij niets, maar dat komt door de combinatie van naalden en dat ik geen bezwaar heb tegen rimpeltjes, denk ik! 😉

 • Reply
  Layla
  februari 22, 2018 at 9:53 am

  Dit ziet er heel goed uit. Ik zie best wel wat verschil

 • Reply
  esther
  februari 23, 2018 at 10:59 am

  Mooi artikel. Lijkt me zeker fijn om ook een keer te doen, de ouder wordende huid kan soms wel wat extra aandacht krijgen.

 • Reply
  Casey
  februari 23, 2018 at 3:14 pm

  Jeetje wat een verschil. Mooi om te zien.

 • Leave a Reply