Beauty

ANAS crystal skincare met puur bergkristal

Anas crystal skincare met puur bergkristal

ANAS crystal skincare met puur bergkristal. De eerste skincare lijn ter wereld met de zuiverende kracht van bergkristal Positieve vibes booster: sluit perfect aan bij een holistische levensstijl ANAS Skincare is een nieuw Nederlands zelfverzorgingsmerk dat als eerste ter wereld puur bergkristal gebruikt in haar producten. Het spirituele energie gevende karakter van bergkristal wordt gecombineerd met een unieke technologie die de mineralen uit het kristal aan het werk zet voor jouw huid. ANAS combineert spiritualiteit met wetenschap. In het hart van alle producten zit Quartz Crystal, een bergkristal uit Madagascar. Kristallen worden wereldwijd al duizenden jaren gebruikt. Hun natuurlijke helende kracht brengt onze ziel, geest en lichaam in balans. Kristallen en mineralen leiden tot zelfbewustzijn en geven op unieke wijze energie in het dagelijkse leven. Het verhoogt de vibraties die jou beschermen en voldoening geven. Kristallen helpen je beter door het leven te gaan, doordat ze verbinding maken met jouw persoonlijke energie en deze balanceren.

ANAS Patent is ontwikkeld om zowel de lichaam, geest, als de ziel te voeden, de drie elementen die jou vormen en die de beste holistische zorg verdienen. De essentie van ANAS is de unieke formule die kristal energie en thermisch vulkanisch water combineert met andere natuurlijke en zorgvuldige op origine, puurheid en kracht geselecteerde ingrediënten. ANAS producten bevatten een hoge concentratie metaal ionen, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze goed zijn voor de huid. Deze ionen zitten in de kristallen die in de producten zitten. De kristallen hebben de unieke eigenschap om zich te mengen met het product en worden bij elk gebruik geactiveerd. De kracht van de metaal ionen wordt versterkt door het gebruik van thermisch vulkanisch water in alle producten. Het bronwater uit Auvergne in Frankrijk, dat langs vulkanische stenen stroomt, is rijk aan mineralen en silica. Naast de verzorgende werking voor de huid, fungeert het ook als perfect kanaal voor de helende energie van de kristallen.

De combinatie van kristallen en thermisch vulkanisch water heeft een hydraterende, zuiverende en verjongende werking. Beiden zijn rijk aan silica, een mineraal dat tot 300 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden en op die manier de cellen hydrateert. Het helpt ook bij het aanmaken van hyaluronzuur en collageen om de huid zacht en stevig te houden. Bovendien hebben de kristallen een ontgiftende en harmoniserende werking op het lichaam, waardoor het soepel en stressvrij blijft.

ANAS Skincare bestaat uit de volgende zeven verzorgende producten met een heerlijke kruidige hout geur en prachtige verpakking.

Shower Gel
ANAS Shower Gel zorgt ervoor dat jouw dagelijkse douche een verfrissende, verkwikkende ervaring wordt. Het brengt de natuurlijk pH in balans en reinigt zonder de huid eigen oliën aan te tasten. Het bevat vulkanisch water dat de huid hydrateert en zuivert.

Anas crystal skincare met puur bergkristal

Body Milk
Verzorg je huid met de rijke ANAS Body Milk. De natuurlijke formule met avocado en prunus olie heeft een antioxiderende werking die de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het bergkristal zorgt voor een boost aan mineralen en ionen die je lichaam soepel, jong en stressvrij houden. De Body Milk trekt goed in en zorgt voor een gehydrateerde huid met een heerlijke frisse houtachtige, kruidige geur.

Body Scrub
Ontdek een unieke manier van scrubben, niet met kunstmatige scrubkorrels maar met puur bergkristal poeder. ANAS Body Scrub bevat een luxueuze formule van natuurlijke oliën die samen met de kristaldeeltjes voor een gladde en zijdezachte huid zorgen. Daarnaast hebben de mineralen en ionen een ontspannende werking op je lichaam en maken je huid soepel en jong.

Hand Cream
Je handen hebben een constante verbinding en interactie met de wereld en daarom verdienen ze extra zorg en aandacht. ANAS Hand Cream is een luxe rijke formule met olijfolie, druivenpitolie en sheabutter die je huid hydrateren en zijdezacht maken. Het bergkristal in deze innovatieve crème beschermt je handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Foam Wash

Reinig en bescherm je huid met de lichte en schuimende (SLESS vrij) ANAS all-in-one Foam Wash. Dankzij een combinatie van natuurlijke en actieve ingrediënten, zoals calendula extract en olijfolie, word je huid schoon en fris, en gelijktijdig gehydrateerd
en ontspannen.

Body Mist

De ANAS Body Mist is een absolute positieve-vibe booster. Met deze lichte, alcoholvrije en luxueuze Body Mist start jij jouw ochtend of avondje uit perfect! De ANAS Body Mist bevat Wild Indigo extract, een plant die gebruikt wordt in de Ayurvedische traditie, waarvan
wetenschappelijk is bewezen dat het de aanmaak van endorfine in je lichaam stimuleert. Dit helpt je huid fris en uitgebalanceerd te houden en zorgt voor een positieve mindset.

Crystal Soap
Deze milde, hydraterende Crystal Soap balanceert de ionen in je huid, terwijl je je handen en lichaam wast. Het vulkanische zand in deze zeep geeft je huid een lichte scrub, terwijl de houtachtige kruidige zeep een subtiele geur achter laat. De zeep is prachtig vormgegeven als een massieve diamant en daarmee een eye-catcher in je badkamer.

De producten van ANAS Skincare zijn uniseks en online verkrijgbaar via Anas Crystal Care. 

Reddot Award Winner
Naast de bijzondere ingrediënten van ANAS, is de verpakking uniek ontworpen. Dat is niet onopgemerkt gebleven in de internationale design wereld. ANAS heeft de prestigieus Reddot award 2019 gewonnen voor beste verpakking. De slogan van het merk is Piece of Mind wat de merkbelofte, de kristallen en de verpakkingsfilosofie verbindt. Het verpakkingsontwerp weerspiegelt de kristalvorm. Bovendien is de productnaam op de verpakking in een kristalvorm geplaatst. Wanneer alle kristaldelen één zijn, creëren ze de zevenhoekige vorm van het ANAS-logo. De ANAS flacon heeft ongelijke kristalachtige hoeken. Deze ogenschijnlijke imperfectie, laat de natuurlijke groei en unieke perfectie van kristallen zien. Door de asymmetrische vorm blijft het interessant om naar te kijken. Daarnaast is het magische geluksgetal 7 op meerdere plekken verborgen in de vorm van de flacon en de verpakking. Hiermee communiceert ANAS de spiritualiteit van het merkconcept.

Over ANAS Crystalcare
ANAS is opgericht door Anas Putriss, een jonge Amsterdamse ondernemer. Na jaren in het zakenleven te hebben gewerkt, raakte hij tijdens een reis naar Uruguay geïnspireerd door een lokale onderneemster die cosmeticaproducten ontwikkelde. Eenmaal terug in Nederland besloot hij zijn eigen verzorgingslijn te beginnen. Samen met twee vooraanstaande wetenschappers, die hun sporen hebben verdiend op de cosmetische markt, werd de Quartz Crystal productlijn ontwikkeld, waarbij de positieve eigenschappen van bergkristal optimaal worden benut. ANAS maakt niet alleen gebruik van natuurproducten, maar schenkt ook 7% van zijn winst terug aan de natuur. Hiermee worden initiatieven op het gebied van het recyclen van plastic, het herstellen van de natuur in Madagaskar waar het bergkristal gedolven wordt en de eerlijke aanbouw van palmolie ondersteunt. Zo zorgt ANAS goed voor jou en de natuur!


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

Blog you zoen,

Claudia XOXO

You Might Also Like