Beauty

Australian Gold® nieuwe trendy zonnebeschermingsproducten

Australian Gold® nieuwe trendy zonnebeschermingsproducten

Australian Gold®’s vernieuwde Botanical zon- én after-sun producten op basis van minerale SPF’s en botanische werkstoffen

De populaire Botanical Outdoor Zonnelijn Australian Gold® werd voor de zomer van 2020 geheel vernieuwd!De trendy collectie bevat nu een nóg ruimer assortiment van natuurlijke producten voor in de buiten zon met bovendien extra hoge SPF’s. Hiermee kun je verantwoord én mooi bruinen op basis van minerale SPF’sen hoogwaardige botanische werkstoffen. Ook voor na het zonnen biedt het merk een aantal effectieve verkoelende en rijke hydraterende formules, die de huid intensief verzorgen en voeden zodra de zon in de zee is gezakt!

Australian Gold®’s vernieuwde Botanical zon- én after-sun producten

Met de vernieuwde Australian Gold®Botanical Outdoor zonneproducten kun je optimaal profiteren van al het goede vande zon op een natuurlijke wijze. Deze zonneproducten zijn allen gebaseerd op een zuivere minerale bescherming dankzij zink en titaniumdioxide. De producten bevatten geen nanodeeltjes. Ze dringen dus niet ín de huid, maar blijven op de huid liggen zonder een witte waas achter te laten. Dit werkt op die manier als een onzichtbaar beschermend schild dat de UV-stralen weerkaatst, waardoor deze de huid niet kunnen schaden.

Met natuurlijke, minerale SPF’s en rijk verzorgende botanische werkstoffen

De vernieuwde Botanical zonbeschermingsproducten van Australian Gold®met daarin uitsluitend minerale SPF’s beschermen de huid op een natuurlijke wijze tegen zowel UVA- als UVB-straling. Alle formules zijn voorzien van rijk verzorgende, botanische ingrediënten zoals Kakadu Plum (een heel rijke bron van vitamine C), Australische Eucalyptus,Rode algenextracten en vitamine E. De producten plakken niet, zijn niet vet, trekken gemakkelijk in en zijn zweet- en waterbestendig. Ze zijn uiteraard ook niet op dieren getest en zijn vrij van kleurstoffen. Naast twee nieuwe SPF 50Tinted Face Lotions werd de lijn voor 2020 ook uitgebreid met een aantal bodyproducten met SPF 50 om aan de wens van consumenten voor hogere SPF’s te voldoen.

Australian Gold®’s vernieuwde Botanical zon- én after-sun producten

NIEUW! Australian Gold®Botanical SPF 50 Tinted Face Lotions Light, Medium en Dark

De ongekende populaire Australian Gold®SPF 50 Tinted Face Lotion was er reeds in de tint Light. Nieuw voor dit jaarzijn de tinten Medium en Dark! Deze unieke 100% minerale zonbescherming met een tintje, speciaal voor het gezicht,is zelfs geschikt voor de gevoelige gezichtshuid. De olievrije en antioxidantrijke formule van dit unieke zonneproduct beschermt de huid op een natuurlijke wijze tegen UVA- en UVB-straling op basis van de minerale SPF’s titaniumdioxideen zinkoxide met een factor 50. De reeds getinte samenstelling werkt bovendien als een soort BB-cream. Deze werkt matterend en biedt een lichte dekking, die ook prima als zomerse foundation mét SPF kan fungeren. De speciale textuurop basis van microsferen zorgt ervoor dat deze lotion snel droogt en niet vet of plakkerig aanvoelt. Het toegevoegde Kakadu Plum-extract beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden. Eucalyptus (van originele Australische theebladeren) kalmeert de huid, heeft een verfrissende werking en geeft een extra zuurstofboost. Rode algenextracten, squalaan, panthenol, sheabutter en vitamine E voeden en verzorgen de huid. De formules van de Australian Gold® Botanical SPF 50 Tinted Face Lotions zijn hypoallergeen, PABA-vrij, parabenenvrij, koraalvriendelijk, veganistisch, dermatologisch getest en kindvriendelijk getest. Ze zijn speciaal ontwikkeld om perfect te matchen met verschillende huidtinten en om fijne lijntjes en rimpeltjes optimaal te camoufleren.

Australian Gold®Botanical Continuous Sprays SPF 15, SPF 30 en SPF 50

De vernieuwde Australian Gold®Botanical Sprays beschermen de huid perfect tegen UVA- en UVB-stralen en helpen omvroegtijdige huidveroudering als gevolg van zonlicht tegen te gaan. Het zijn handige 360°continuous sprays in non-aerosol verpakkingen. Deze zorgen voor een constante en gelijkmatige nevel, zelfs als je de flacon ondersteboven houdt.De toegevoegde Glycerine houdt het vochtgehalte in de huid op peil en laat de huid soepel aanvoelen. Het toegevoegde Kakadu Plum-extract is een uitstekende antioxidant, waarvan bekend is dat het de schade die kan worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon vermindert. Van de toegevoegde Australische Eucalyptus is bekend dat het de huid helpt kalmeren en voorzien van extra zuurstof. Rode algenextracten en vitamine E beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen, werken hydraterend en helpen om fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. De Australian Gold Botanical Sprays zijn niet plakkerig, niet vet, worden snel door de huid opgenomen en zijn zweet- en waterbestendig. Ze zijn ontwikkeld voor mensen met een actieve levensstijl. De verpakkingen zijn recyclebaar. De samenstellingen zijn botanisch, hypoallergeen, dermatologisch en kindvriendelijk getest en hebben een sprankelende “Citrus Oasis”-geur. Deze sprays zijn verkrijgbaar met een SPF 15, SPF 30 en de nieuwe SPF 50.

Australian Gold® Botanical Lotions SPF 15, SPF 30 en SPF 50

Heb je liever een zonbeschermende lotion in plaats van een spray? Dan zijn er de vernieuwde Australian Gold® Botanical Lotions met SPF 15, SPF 30 en de nieuwe SPF 50. Deze lotions beschermen de huid op een verantwoorde, natuurlijke wijze tegen UVA- en UVB straling op basis van de minerale zonnefilters zink en titaniumdioxide. Ook aan deze vernieuwde samenstellingen werden intensief verzorgende ingrediënten zoals Kakadu Plum, Australische Eucalyptus, Rode algenextracten, squalaan, panthenol, sheabutter en vitamine E toegevoegd, die een vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling helpen voorkomen en die huid intensief verzorgen. De lotions zijn niet plakkerig, niet vet, worden snel door de huid opgenomen en zijn zweet- en waterbestendig.

Australian Gold®’s vernieuwde Botanical zon- én after-sun producten

After sun verkoeling en directe kalmering met Australian Gold®

Aloë Freeze™ Spray Gel
Wanneer de huid door een lange dag aan het strand of op zee onverhoopt oververhit is, biedt de formule van Australian Gold® Aloë Freeze™ Spray Gel met een handige sprayflacon directe verzachting, kalmering en verkoeling. Deze bevat een hoog gehalte aloë vera. Deze plant staat bekend om haar intensief huidherstellende eigenschappen. Wanneer de formule op de verbrande of geïrriteerde huid worden aangebracht, trekt deze snel in de huid. Dit zorgt direct voor verlichting van de geïrriteerde huid. De samenstelling bevat tevens groene thee extract, vitamine E, Pro-Vitamine B5, lindebloesem-extract, citrusvrucht-extract, verzachtend smeerwortel-extract, verkoelende munt en een krachtige antioxidanten formule die helpt om fijne lijntjes en rimpeltjes te bestrijden.

EXTRA TIP:
Door dit product in de koelkast te bewaren, wordt de huid extra verkoeld en aangenaam
verfrist na het zonnebaden.

Australian Gold®’s vernieuwde Botanical zon- én after-sun producten

Australian Gold® Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood™ Moisturizing Tan Extender

De parabeenvrije Australian Gold® Hemp Nation® Sea Salt & Sandalwood™ Moisturizing Tan Extender
op basis van rijk verzorgende hennepzaadolie verzorgt de huid maximaal na het zonnen en helpt om vroegtijdige huidveroudering als gevolg van UV-straling tegen te gaan. Deze rijke bodylotion op basis van onder andere sheabutter, jojoba olie, de vitamines A, B3 en E, aloë vera extract en kokoswater zorgt ervoor dat de mooie bruine kleur langer aanhoudt. Een uitgebalanceerde mix van natuurlijke plantenextracten voedt, verzorgt en beschermt de huid optimaal.

De “HydraRich” formule conditioneert en revitaliseert de huid. De Omega 3 en 6 vetzuren uit hennepzaadolie brengen én houden de huid in topconditie. Deze rijke bodylotion herstelt de huid na het zonnen, bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen en gaat fijne lijntjes en rimpels tegen. De formule heeft een zomerse ‘beachy’ geurbeleving met een warme basis door de geuren van zeezout en sandelhout.

TIP: Don’t let your sunscreen mess up your make-up…!
Australian Gold® begrijpt heel goed dat je je make-up niet wilt laten verpesten gedurende de dag door je SPF, maar dat je toch optimaal beschermd wilt zijn. De Australian Gold® Botanical Continuous Sprays zijn daarom ook ideaal om óver je make-up heen te sprayen.

Alle Australian Gold® Botanical Outdoor zonneproducten zijn:
√ botanisch van oorsprong
√ vrij van SLS, parabenen, oxybenzone, nano-deeltjes, alcohol, minerale oliën, parfum, kleurstoffen, ftalaten,
petrolatum, BPA en PABA
√ hypoallergeen
√ rif-vriendelijk*
√ dermatologisch- en kindvriendelijk getest
√ niet getest op dieren
*Rif-vriendelijk betekent dat de ingrediënten in de Australian Gold® Botanical Lotions geen negatieve, afbrekende invloed hebben
op het koraal in de zeeën.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland uit Roosendaal.
De Botanical-producten zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen alsmede via de website met webshop:


Advies verkoopprijzen:
• Australian Gold® Botanical SPF 50 Tinted Face Lotions € 27,50/tube 89 ml.
• Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 15 € 22,50/spray 177 ml.
• Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 30 € 23,50/ spray 177 ml.
• Australian Gold® Botanical Continuous Spray SPF 50 € 24,50/ spray 177 ml.
• Australian Gold® Botanical Lotion SPF 15 € 22,50/tube 147 ml.
• Australian Gold® Botanical Lotion SPF 30 € 23,50/tube 147 ml.
• Australian Gold® Botanical Lotion SPF 50 € 24,50/tube 147 ml.
• Australian Gold® Aloë Freeze™ Spray Gel € 15,95/ Pompflacon 237 ml.
• Australian Gold® Hemp Nation Sea Salt & Sandalwood™ € 22,50/Pompflacon 535 ml.


Zoals altijd, bedankt voor het lezen.

 

Blog you zoen,

 

Claudia XOXO

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply